VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 712
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 650
Станка, ако не беше реагирала толкова остро на един обикновен съвет, мисля, че сега изобщо нямаше да е тема на разговор. Станка и Ваня още в началото даваха съвети на Мира, как да се държи със съпруга си значи Станка може да обижда другите на скочубра, кон и тн ,а никой не може да каже копче на Станка

# 1 651
  • Варна

Е хубаво де....аз не гледам ВБ редовно ( нямам нерви,време и ищах ) ,но това с "полите " и "момченцето " по повод Станка не беше ли още миналия месец коментирано.....Девойката изтъква един и същ мотив на поредна елиманация Rolling Eyes
Освен това....Мариан завалията ...той к'во да каже....него като го коментират и безпричинно и малоумно нагрубяват това вероятно е достойно щом мама Мутреца го казва!!!
Иначе и Златка беше посрещната като......"Кон" , ама кой ти го брои.....

Да, отдавна е случката между Станка и Мира. ББ не трябваше да приема мотивите за номинацията.

А иначе е ясно че всичко го диктува Ваня.. Искам да си ходи тази жена.. не разбирам.. Да не би да е спонсор на всички от нейната група в Къщата , че и се подчиняват безпрекословно. Не е нормално това.
Дори и Сакалиев.  ooooh!

# 1 652
  • Варна
Има живо излъчване.

# 1 653
Ще коментирам Павел.
Повтаряше като мантра ‘ние, известните и успелите, Пламен иска да ни е гадно’(от Станка ли го чу).
Пламен да не ходи на дискотека в София и Пловдив, защото ще яде бой. Thinking
Мариан да удари някого в муцуната, за да докаже, че е хулиган и не е гей. Thinking

# 1 654

Е хубаво де....аз не гледам ВБ редовно ( нямам нерви,време и ищах ) ,но това с "полите " и "момченцето " по повод Станка не беше ли още миналия месец коментирано.....Девойката изтъква един и същ мотив на поредна елиманация Rolling Eyes
Освен това....Мариан завалията ...той к'во да каже....него като го коментират и безпричинно и малоумно нагрубяват това вероятно е достойно щом мама Мутреца го казва!!!
Иначе и Златка беше посрещната като......"Кон" , ама кой ти го брои.....

Да, отдавна е случката между Станка и Мира. ББ не трябваше да приема мотивите за номинацията.

А иначе е ясно че всичко го диктува Ваня.. Искам да си ходи тази жена.. не разбирам.. Да не би да е спонсор на всички от нейната група в Къщата , че и се подчиняват безпрекословно. Не е нормално това.
Дори и Сакалиев.  ooooh!

И какво като случката е била отдавана? Подкрепям Станка, защто и аз бих постъпила като нея, когато някой ме разочарова няма връщане назад. Което идва да каже че не Ваня я манипулира, а това е нейно решение. Колкото и да не ви се вярва има такива хора.

# 1 655
Понеже не гладам вече и се информирам от вас, да попитам: Пламен спаси ли някой/ прати ли накой директно на елиминации?

# 1 656
  • Варна
Понеже не гладам вече и се информирам от вас, да попитам: Пламен спаси ли някой/ прати ли накой директно на елиминации?

Спаси Мира от елиминации.  Много правилен ход от негова страна.

# 1 657

Спаси Мира от елиминации.  Много правилен ход от негова страна.

Благодаря, Хексе!

# 1 658
Станка, ако не беше реагирала толкова остро на един обикновен съвет, мисля, че сега изобщо нямаше да е тема на разговор. Станка и Ваня още в началото даваха съвети на Мира, как да се държи със съпруга си значи Станка може да обижда другите на скочубра, кон и тн ,а никой не може да каже копче на Станка
Мира раздава съвети на килограм ,не,че някой и ги е поискал

# 1 659
....обсъждат Мариан дали е гей  ....
според оня звяр Ваня това се формирало от хромозомите още в зачатието  ooooh!

Това е почти вярно.

# 1 660
Не знам кой ще бъде победителят, обаче Фотка със сигурност ще стигне до финал- няма кой да я номинира вече.

# 1 661
  • Варна
Не знам кой ще бъде победителят, обаче Фотка със сигурност ще стигне до финал- няма кой да я номинира вече.

Има . Ако в понеделник излезе Мишо или Йоана, остават Пламен, Мира, Мариан и Ирина да я номинират.
След вчера, Мариан е твърдо в лагера на Пламен.

# 1 662

Мира раздава съвети на килограм ,не,че някой и ги е поискал
[/quote]
Мира си върши работата, както и Патрашкова в предишния вип брадър.

# 1 663

Да, току-виж още някой се оказал гей.

# 1 664
МИра прекалява със съветите, няма чувство за мярка кога прекрачва права на личното пространство. Но не мисля, че е злоба, колкото наистина не знае кога обижда другите.  

На мен така и майка ми не ми дава съвети. Въпреки че Лияна и Йоко си ги просят де.

Интересно ми е Мариян как ще реагира на всичките приказки.

Общи условия

Активация на акаунт