VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 772
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 085

ooooh!

то простотията ходи по хората - старите са го казали Thinking
вземи си измий устата със змийска отрова, че как бълва змий  Mr. Green
внимавай да не се задавиш Simple Smile

# 2 086
Мира казва: аз мисля така (бла-бла-бла ...... + безкрайност) ако искаш се съгласяваш
Ваня казва: ние мислим така ( #Cussing out  ........  + колкото изтърпиш) нямаш опция за несъгласие

Ето затова ми е по-неприятна втората  Peace

# 2 087
Искам и Мира, и Ваня да се омитат.
Оф и аз така...  Cry егати мъката
Тия двете ни провалиха сезона. Те са като гранофурин - като попаднат в системата, боядисват всичко с тяхното си. Въобще не можахме да видим останалите участници истински проявени. Те всички бяха миряни и ванеси.

# 2 088
Станкита е просто парче месо, тренирано да блъска и поваля. Спорта и не развива качества  и ценности, затова искаха да го изхвърлят от олимпийските спортове, Ноооо, велики сили като Бг и Казахстан протестираха, доказаха,че за туземците им, пехливанлъка е като въздуха и водата и борбата все още е олимпийски спорт. Цялото и пътуване по света е било напразно, както се вижда си е същата дива селянка каквато е била когато е борила прасетата си. И стига с тоя апартамент  бееее, да я пуснат в президентския и да миряса, това най-много я нарани в къщата.
Ваня, станка и мишоците около тях сведоха сезона до махленско мутренски разправии за храна и апартаменти. Интересен ми е  Пламен, не е имало досега играч като него да играе играта. Искам да видя и "лошото момче Мариан" за което загатна Чернев. Това е игра, не е заселване в нов свят и битка за нова земя.
Ужасно грозно изказване.
Все пак Станка е постигнала нещо в спорта и тя наистина е посланник на България.Мира какво е постигнала,.....колегите и социолози отказват да се в едно студио с нея ,всички разбраха защо.

# 2 089
  • И тук,и там
Много ми е любопитно вие как бихте реагирали ако Мирка Радева така грозно коментира вашият личен живот?

Това ,ако го е казала за мен ,да е останала без зъби. Ще й трясна един тервелски шамар със свити пръсти и ще си излезна. Е, га ти дъртата бран.ия! Mr. Green
Аааааа,не така моля те! Дамите тук веднага ще те разпнат!  Grinning

# 2 090
Абе тука пада голяма любов към Мира и Пламен. Ако сте вътре и така ви коментира Мира сигурно и вие ще сте ядосани, но във форума е лесно да коментираш хората. И на малкия пръст на Станка не могат да стъпят останалите жени в къщата, а за вас да не говорим.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Така е... Влезте и във ФБ да видите какво става Simple Smile
не мога  Mr. Green

какво става там? дайте малко инфо  Laughing

# 2 091
  • София
Няколко пъти попитах, защо НК  нарича Мирка социолог номер 1 на страната.

# 2 092
Ужасно грозно изказване.
Все пак Станка е постигнала нещо в спорта и тя наистина е посланник на България.Мира какво е постигнала,.....колегите и социолози отказват да се в едно студио с нея ,всички разбраха защо.
Абе то и Стефка Костадинова например е постигнала нещо в спорта и е посланик на България, но разликата между нея и Станка е от небето до земята.

# 2 093

Защото е най-лъжливата! Simple Smile

# 2 094
що то за този ВБ тя
Скрит текст:
трябва да
е такава  Mr. Green

# 2 095
  • София
Мира казва: аз мисля така (бла-бла-бла ...... + безкрайност) ако искаш се съгласяваш
Ваня казва: ние мислим така ( #Cussing out  ........  + колкото изтърпиш) нямаш опция за несъгласие

Ето затова ми е по-неприятна втората  Peace

Banshee,виж още веднъж епизода от тази вечер и ще чуеш колко пъти от лагера на Мира, казаха ''НИЕ'' и едните и другите, го използват.

И докато НИЕ тук се караме, онези вътре..си пият и си прикават, все едно нищо не било.

# 2 096
  • И тук,и там
И аз това се чудя.  newsm78

# 2 097
Ужасно грозно изказване.
Абе то и Стефка Костадинова например е постигнала нещо в спорта и е посланик на България, но разликата между нея и Станка е от небето до земята.
извинявай,
може ли да си направиш труда да сравниш двата спорта?

# 2 098
Много ми е любопитно вие как бихте реагирали ако Мирка Радева така грозно коментира вашият личен живот?

Това ,ако го е казала за мен ,да е останала без зъби. Ще й трясна един тервелски шамар със свити пръсти и ще си излезна. Е, га ти дъртата бран.ия! Mr. Green

Shocked  Dizzy Face newsm43

# 2 099
  • София

Защото е най-лъжливата! Simple Smile
Grinning Е това си го знаем. Но от неговата уста звучи, като да е най-точната в лъжите. А пък никой не умее така добре да лъже в прогнозите си, като нея

Общи условия

Активация на акаунт