VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 871
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Цитат
Абе вие май тази Ваня я сънувате нощем.

Не само я сънуваме, ами и предпазни мерки сме взели, кой връзка чесън, кой нощна стража, кой котки, абе кой какво успее да намери. То вярно Хелоуин идва ама прекалено рано тоя вампир излезе от дупката си............

Упс нещо се обърках с изтриването на цитатите и се получи като чуждо мнение, ама си държа на думата:
Не само я сънуваме, ами и предпазни мерки сме взели, кой връзка чесън, кой нощна стража, кой котки, абе кой какво успее да намери. То вярно Хелоуин идва ама прекалено рано тоя вампир излезе от дупката си............

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 21:20 от MATA KOSMATA

# 2 071
  • Варна
Хах, кои двама са гласували за Ваня, да си признават бързо. Като, ти ли, мър? Mr. Green

Гласувах за Ваня newsm57
Предлагам следващата анкета да е нещо от рода:"Гласувате ли/бихте ли гласували в игри тип ББ" или нещо от рода,за да се види до колко са реални резултате ThinkingКолко гласа се събират тук-100?Все пак е някаква извадка.
аз Mr. Green

# 2 072
Станка ще се размине с финала ми се струва Whistling

Мен Станка много ме дразни.Разбирам,че не може да понася Мира Радева,но все пак живеят заедно и малко от малко може да се държи нормално с нея....Такова държание може да има само една изключително елементарна жена.

Ми да млъкне Мира малко  Sunglasses и Станка, даже няма да се сеща за нея, а тя само мели, ГРОЗНО мели Sick

Май Пламчо го гласи ББ за финалист - още повече разчита на същите мижитурки като него отвън да го подкрепят  Sunglasses
щот Мирето е направила преди влизането си в къщата соц. проучване, + псих. портрет на българите  Mr. Green

и те си ги бутат сега... така ще си ги добутат и на финал

нещо почна да ми се гади от от този сезон  Sick

Мира прекалява! Особено имайки претенция за умна, интелигентна , професионалист и тн.  Трябва да се пази достойнството на хората. Бяха прави като казаха, че нея никой не я е захапал за браковете и за другите простотии, които сама си разказва.

# 2 073
Абе тука пада голяма любов към Мира и Пламен. Ако сте вътре и така ви коментира Мира сигурно и вие ще сте ядосани, но във форума е лесно да коментираш хората. И на малкия пръст на Станка не могат да стъпят останалите жени в къщата, а за вас да не говорим.
Абе русенчето, ти от толкова гледане на реалити шоута и висене  в балкански форуми не се научи да коментираш участниците във форматите, а не списващите в темите. Да не си леля Мира Радева с глобална социологична мисия, бълваща тайно от къщата?

# 2 074
Много ми е любопитно вие как бихте реагирали ако Мирка Радева така грозно коментира вашият личен живот?

ааа,  имало личен живот ли?  newsm78
Ми нали проблемът и беше, че нямала  успех с мъжете (сама си го каза, който иска да гледа по-ранните излъчвания) и затова се замъкнала да пита Мира за съвет, а тя като и каза какво мисли, Станка оттогава не е спряла да реве като саранска мечка  и да я номинира  ... Е, като не ти харесва съвета на някого - просто не го следваш и забравяш за цялата история ... толкова.  
Не мисля,че е работа на Мира да обсъжда Станка. И ми е странно колко хора харесват махленското и клюкарене. Както е грозно и обсъждането на Мариан от Ваня.

Ваня веднъж подметна на Станка , че е простовата, ама била харесвана (не цитирам точно, но смисъла беше такъв)    ...  Значи важното е кой, а не какво ти казва, тъй ли?   newsm78

Не, важно е как ти го казва, защото по начина, по който някой ти казва нещо, можеш да усетиш какви са намеренията му и дали реално иска да ти помогне или просто обича да си философства.

# 2 075
Абе тука пада голяма любов към Мира и Пламен. Ако сте вътре и така ви коментира Мира сигурно и вие ще сте ядосани, но във форума е лесно да коментираш хората. И на малкия пръст на Станка не могат да стъпят останалите жени в къщата, а за вас да не говорим.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Така е... Влезте и във ФБ да видите какво става Simple Smile

# 2 076
  • И тук,и там
Оф, тая Мира просто Sick...
Познавам такива хора като нея - флегматични, инфантилни, врящи си носа навсякъде. Половината от вас, дето я защитават, съм сигурна, че и 5 минути не бихте я издържали, бас държа!
То мелене, мелене, мелене - не знам кой би издържал на това поведение. За мен това е някаква патология, тая жена не е добре, страшно изтощаващо ми е да я слушам, като се случи да си пусна живото предаване и да дават нея, камо ли да живееш с нея и да я слушаш непрекъснато. То няма спирачка, братче. И като й кажат да си замълчи, защото наранява другите по начина, по който се опитва да говори, тя пак си продължава бе ooooh!. Как не се усеща, че не е желано мнението й - нали уж е много акълна ooooh!.
newsm10 newsm10 newsm10

# 2 077
  • София
Цитат
Понеже ако Ваня те коментира е по-приемливо,нали?

Абе вие май тази Ваня я сънувате нощем. Ваня, та Ваня. Само не разбирам, защо нападате Станка и за какво е виновна тя ?  

Дидо, как си позволяваш да споменаваш дори името на БОГОИЗБРАНИЯ  ooooh! ooooh!или бягай бързо или  Peace Викай - ПЛАМЕН ПРЕЗИДЕНТ!!! той е най-хубавия, най-умния, най-успелия, секс символа на всички времена  newsm53 newsm53 и може и да ти се размине боя Laughing Laughing

# 2 078
  • София
А аз нямам фаворит, всички ми опротивяха............

# 2 079
Станкита е просто парче месо, тренирано да блъска и поваля. Спорта и не развива качества  и ценности, затова искаха да го изхвърлят от олимпийските спортове, Ноооо, велики сили като Бг и Казахстан протестираха, доказаха,че за туземците им, пехливанлъка е като въздуха и водата и борбата все още е олимпийски спорт. Цялото и пътуване по света е било напразно, както се вижда си е същата дива селянка каквато е била когато е борила прасетата си. И стига с тоя апартамент  бееее, да я пуснат в президентския и да миряса, това най-много я нарани в къщата.
Ваня, станка и мишоците около тях сведоха сезона до махленско мутренски разправии за храна и апартаменти. Интересен ми е  Пламен, не е имало досега играч като него да играе играта. Искам да видя и "лошото момче Мариан" за което загатна Чернев. Това е игра, не е заселване в нов свят и битка за нова земя.

# 2 080
Искам и Мира, и Ваня да се омитат. И все пак докато Мира ми е просто мега досадна, то Ваня ми е адски неприятна, няма такъв змей горянин просто. Тази не бих я търпяла и секунда с нейните крясъци.

Станка я разбирам, момичето и без това явно си има някакъв комплекс, та не е нужно Мира да го задълбочава с коментарите си.

Лияна е супер инфантилно същество. ooooh! Като се натиска с мъжете не мисли за дъщеря си, пък сега изведнъж много се загрижи.

# 2 081
Много ми е любопитно вие как бихте реагирали ако Мирка Радева така грозно коментира вашият личен живот?

Това ,ако го е казала за мен ,да е останала без зъби. Ще й трясна един тервелски шамар със свити пръсти и ще си излезна. Е, га ти дъртата бран.ия! Mr. Green

# 2 082
Мале тая Ваня пак дудне и все коментира бе , не мога да я дишам, чиста гнус Sick Sick Sick
Тя не само дудне, тя внушава на онези "Спортистите"  дето имат  един атом в тиквите и си го менкат   Confused
Ааахахахахахахааааа....................................... Joy Joy Joy

# 2 083
  • София
Станкита е просто парче месо, тренирано да блъска и поваля. Спорта и не развива качества  и ценности, затова искаха да го изхвърлят от олимпийските спортове, Ноооо, велики сили като Бг и Казахстан протестираха, доказаха,че за туземците им, пехливанлъка е като въздуха и водата и борбата все още е олимпийски спорт. Цялото и пътуване по света е било напразно, както се вижда си е същата дива селянка каквато е била когато е борила прасетата си. И стига с тоя апартамент  бееее, да я пуснат в президентския и да миряса, това най-много я нарани в къщата.
Ваня, станка и мишоците около тях сведоха сезона до махленско мутренски разправии за храна и апартаменти. Интересен ми е  Пламен, не е имало досега играч като него да играе играта. Искам да видя и "лошото момче Мариан" за което загатна Чернев. Това е игра, не е заселване в нов свят и битка за нова земя.
А кой спорт развива качества и ценности Laughingкато изключим шаха

# 2 084
Грозна работа. Смешни и жалки.
Мира няма грам тактичност, мели ли, мели... Дори не й минава през ума, че в някои случаи най-достойния изход е да замълчиш.   Rolling Eyes
Ваня пък счита, че не си убедителен,, ако не се защитаваш, врещейки като нея.
А и двете са си делегирали право да дъвчат душите на другите...
Съсипаха го този сезон двете чавки!

Общи условия

Активация на акаунт