VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 909
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 865
Е, значи, кой я е прецакал?
Никой. тя си е ОК.

но разбира се само за хората, който са ок  със себе си  Peace

а не се правят на нещо, само защото някой е казал че така трябва, така е модерно, и т. н.

# 2 866
Според мен Станка при всички положения ще отиде до финал.Защо винаги трябва да има  противопостяване.Мога да харесвам Пламен без да ненавиждам някой от другиге .

Да, ще стигне и не само според теб. Без 1-2-ма всичките стигат до финал.

Така е до финала - последния ден  ще стигнат доста,но 
ФИНАЛ ще е  двубоя  1-2 място

# 2 867
На Ирина кой ли и пише уводните и заключителните "речи" за нейните ревюта  Rolling Eyes

Насмете се като ученичка в 1 клас hahaha

# 2 868
Четох ви днес коментарите в темата и се забавлявах на макс. Иска ми се да пиша, че ние у село доматите ги ручаме с колците и синия камък, оти немаме вОда, но по-добре да ви разкажа за баба. Two Hearts Тя си беше селянка, от където и да я погледнеш, беше мъдра жена и ме учеше, че не е срамно да си селянин, по- срамно е да си селяндур. Селяните живеят по селата, а селяндурите в близките градове и ката събота и неделя тичат на село да напълнят багажника. И още нещо помня от баба. Когато двама души спорят за нещо, за да не се стига до грозни и тежки думи, единият трябва да отстъпи, обикновено по-умния. Та в този ред на спомени за баба, и г-жа Янова, и г-жа Червенкова и олимпийската ни шампионка Станка Златева се очертават доволно глупави, щом все още предъвкват поличките на Станка и ни правят сеир, по този толкова незначителен повод. По-скоро и трите са невероятни инати.
Най- адекватно за формата, ми се струва поведението на Ирина, защото е умна и възпитана жена, на Пламен и Мариян също, защото знаят и не забравят къде са и за какво са в къщата - играят и се забавляват без много излишно напрежение, забавляват и мен по този начин.

# 2 869
  • SF
smile_smile, вече не е толкова сигурно. Зависи и как Ники Кънчев ще продължи да надъхва публика и коментатори за "нашата национална гордост".  Не че той може кой знае колко да влияе на хорското мнение, но знам ли ги тези, които гласуват.
Станка влезе като сигурен победител, доколкото има нещо сигурно в този формат, но поизпусна нервите си и с това златния си шанс за победа. Сега й се налага да наваква и да обръща палачинката, ако все още има амбициите да се представи добре в очите на майка си и хората от Крушаре.

# 2 870
....

Айде, фенчетата на Мира и Пламенчо, да пускат живото, дават техните любимци Crazy.
На Ваня фенища ли следва да се наричат, щом на Мира и Пламен са фенчета?

Не знам, нямам представа. Логиката ти обаче кърти - който е фен на дебел човек, той също е дебел човек Joy

Нещо против дебелите хора? Нещо против приятно дебелите млади хора в разцвета на силите си!?!?! #2gunfire

# 2 871

Esmee
,  други освен Станка, не са си изпускали нервите? така ли ?  Joy

предпочитам да ме наричат селянка, отколкото софиянка, ако трябва да приличам на някой като Мира, или Станка  Peace

аз съм шопкиня, та в тоя ред на мисли..., моа да копам, а моа и да не копам  Mr. Green Joy

# 2 872
smile_smile, вече не е толкова сигурно. Зависи и как Ники Кънчев ще продължи да надъхва публика и коментатори за "нашата национална гордост".  Не че той може кой знае колко да влияе на хорското мнение, но знам ли ги тези, които гласуват.
Станка влезе като сигурен победител, доколкото има нещо сигурно в този формат, но поизпусна нервите си и с това златния си шанс за победа. Сега й се налага да наваква и да обръща палачинката, ако все още има амбициите да се представи добре в очите на майка си и хората от Крушаре.
И трите ни спортни звезди се поизложиха-факт.И никой не им е виновен

Ще се радвам ,ако Пламен победи ,но и да не е ,никой не може да отрече ,че той ИЗНЕСЕ шоуто .
А победител ще е който са решили продуцентите.Имат хиляди начини да манипулират и съквартиранти и публика  за да следват сценария по план

# 2 873

Нещо против дебелите хора? Нещо против приятно дебелите млади хора в разцвета на силите си!?!?! #2gunfire

не бе  Wink

просто всички бг мами сме фиданки, с по 2-4 висши и направо ...перфектен личен живот  Mr. Green

та за туй висим тук и и си казваме колко сме ок, и колко са зле тези, който все пак нещо в живота си са постигнали..... Sunglasses

# 2 874

предпочитам да ме наричат селянка, отколкото софиянка, ако трябва да приличам на някой като Мира, или Станка  Peace

Wink Но Мира не е от София, това че живее там не я прави софиянка. Тя дори не е успяла да преподава в СУ, преподава в Пловдивския университет. Да не забравяме, че Христо Стоичков е доктор хонорис кауза там.  Joy Wink

# 2 875

не бе  Wink

просто всички бг мами сме фиданки, с по 2-4 висши и направо ...перфектен личен живот  Mr. Green

та за туй висим тук и и си казваме колко сме ок, и колко са зле тези, който все пак нещо в живота си са постигнали..... Sunglasses

Wink Ще ви замоля, аз не съм фиданка, но не съм и мама Wink

А сега сериозно, до тези, които смятат, че Станка няма лично мнение. Дали не е възможно двама души да имат еднакво мнение?

# 2 876

Wink Но Мира не е от София, това че живее там не я прави софиянка. Тя дори не е успяла да преподава в СУ, преподава в Пловдивския университет. Да не забравяме, че Христо Стоичков е доктор хонорис кауза там.  Joy Wink

ок, ще се редактирам  Mr. Green

градски тип личност  Joy

макар че София, е най-голямото село  Mr. Green
ама хайде, туй си е мое лично мнение  Laughing

# 2 877
  • SF

Esmee
,  други освен Станка, не са си изпускали нервите? така ли ?  Joy

Изпускали са си ги (Ваня например през 5 минути).
Ъъъъ  newsm78 с това "така ли" накрая на изречението ме притесняваш. Звучи сякаш съм твърдяла обратното. В каква връзка ме питаш това?

# 2 878

Нещо против Пловдивския университет ли имаш?

# 2 879

ок, ще се редактирам  Mr. Green

градски тип личност  Joy

макар че София, е най-голямото село  Mr. Green
ама хайде, туй си е мое лично мнение  Laughing

Демек гражданка Simple Smile А за София - ще се съглася. Навремето, когато бях млада и мноооого важна, си мислех, че "по-високо от Витоша, по-дълбоко от Искърот и по-убаво от София нема". Като поостарях и помъдрях, а и доста свят видях, разбрах заблудата си. Но това е дълга тема и в случая off topic.

Общи условия

Активация на акаунт