VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 930
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 850
как познах  ooooh! Shocked Joy

тя за децата си не се сеща, само този и е в мозъка и на сърце

# 2 851
.
Пламен:Абсолютно съм съгласен...нещата не могат да бъдат представени по начин по който не са
аз не мога да кажа че аз  и Мариян...че те показват кадрите...те го знаят тези кадри не променят нищо но те са изненадани от начина по който Стойко мисли-то идеята тук е да представиш мислите в тази атмосфера,за това ги показват така изрязани нещата...и няма как да изрежат нещо за да те изкарат може да има провокации,но има хора който се измъкват

Какво значи да пускат кадри, които да подкрепят това, което човекът казва (по време на номинациите)?
Има много неща, които аз мога да кажа или правя, които някой да тълкува по един начин, а аз да влагам коренно различен смисъл.
В това е цялата драма и за това всяка година говорят, че имало манипулации - защото хората казват нещо, но влагат нещо друго в него, а редакторите в ББ си го тълкуват по техен начин и така ти създават образ, който не е истинен.
Става дума за другите съквартиранти, които не са в роля като Пламен и Мариян.

Айде, фенчетата на Мира и Пламенчо, да пускат живото, дават техните любимци Crazy.

# 2 852
В общи линии по смисъл
Йоана: "Не може някой да ми казва - аз постъпвам така и искам и ти да правиш същото" Станка: "Аз не мога да разговарям с нея бе човек ..."  Йоана : "Да, но това си ти, но аз искам да постъпвам по друг начин - не може някой да решава вместо мен"  Каза, че иска да има разбирателство, не да се гледат на кръв през цялото време, защото става много напрегната атмосферата и създават лошо впечатление навън. Опита се да и намекне, да не се водят по чужд акъл, но онова не вдява  Peace

За съжаление Станка докаже в къщата на вип брадър 2013 ще е човек без собствено мнение и се подведе по акъла на чудовището Ваня.Ако Станка имаше собствено мнение щеше да се отдръпни от онова чудовище Ваня и нямаше да и ходи по гайдата.Именно Ваня Червенкова прецака пътя на Станка Златева към финала в вип брадър 2013

# 2 853
  • Ямбол
....

Айде, фенчетата на Мира и Пламенчо, да пускат живото, дават техните любимци Crazy.
На Ваня фенища ли следва да се наричат, щом на Мира и Пламен са фенчета?

# 2 854

За съжаление Станка докаже в къщата на вип брадър 2013 ще е човек без собствено мнение и се подведе по акъла на чудовището Ваня.Ако Станка имаше собствено мнение щеше да се отдръпни от онова чудовище Ваня и нямаше да и ходи по гайдата.Именно Ваня Червенкова прецака пътя на Станка Златева към финала в вип брадър 2013

НЯМАШ си на представа, как искам да ти прецакам входа към тази тема  Twisted Evil

то бива, бива, ама...  ooooh!

# 2 855
....

На Ваня фенища ли следва да се наричат, щом на Мира и Пламен са фенчета?

Не знам, нямам представа. Логиката ти обаче кърти - който е фен на дебел човек, той също е дебел човек Joy

# 2 856
В момента дават Мира и Мариан,не Пламен

# 2 857
Интересен разговор за планинарство. Simple Smile Едно от малкото неща, заради които Мира ми е по някакъв начин симпатична...

# 2 858
  • SF
Именно Ваня Червенкова прецака пътя на Станка Златева към финала в вип брадър 2013

Станка си го самопрецака.

# 2 859

НЯМАШ си на представа, как искам да ти прецакам входа към тази тема  Twisted Evil

то бива, бива, ама...  ooooh!

Точно когато Станка  Златева беше номинирана за изгонване гласувах за нея.След това Станка много ме разочарова като се подведе под акъла на онова чудовище Ваня Червенкова.Явно момичето има много неща да научи от живота

# 2 860
  • SF
Е, значи, кой я е прецакал?

# 2 861
Според мен Станка при всички положения ще отиде до финал.Защо винаги трябва да има  противопостяване.Мога да харесвам Пламен без да ненавиждам някой от другиге .

# 2 862

Точно когато Станка  Златева беше номинирана за изгонване гласувах за нея.След това Станка много ме разочарова като се подведе под акъла на онова чудовище Ваня Червенкова.Явно момичето има много неща да научи от живота

да бе, да.

хайде не прави опити да ми промиваш мозъка Mr. Green

Shocked хи, то имало и такива, дет вярват в смсите  ooooh! Joy hahaha

# 2 863
  • София
как познах  ooooh! Shocked Joy

тя за децата си не се сеща, само този и е в мозъка и на сърце

Маш  Peace
Мирка нали каза, че не понася и не издържа сина си, когато й говори  smile3511 и колкото по-малко го вижда, толкова по-щастлива се чувства.

Виж, Ивето е нещо друго - него може да го слуша в захлас, ако естествено му даде думата на този сладкодумник  Laughing

# 2 864
  • SF
Според мен Станка при всички положения ще отиде до финал.Защо винаги трябва да има  противопостяване.Мога да харесвам Пламен без да ненавиждам някой от другиге .

Да, ще стигне и не само според теб. Без 1-2-ма всичките стигат до финал.

Общи условия

Активация на акаунт