VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 596
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Варна
Дават по ДФ. Мишо пак "громи" Бойко и хората на протестите. Laughing

Не са вече пчелички.

# 3 151
  • София
VIP Brother 2013 aka Stanka's skirts and dresses   Confused

И в темата, като в къщата - аха някой да го забрави и веднага се започва пак - е, как не ви омръзна? Close  Shocked  Мира намилала!? Shocked   Не, тя го каза веднъж, най-много два пъти, а оттогава Ваня подстрекава Станка и намилат те двете, както  и няколкото човека тук   ...  Адската досада е постоянното дъвкане на този измислен проблем Close  Много странно е също, защо уж силната и широко скроена шампионка newsm78  не успява да махне с ръка и да преодолее почти месец  "травмата"  от една съвсем безобидна забележка ?  Thinking  Загубата на златен медал едва ли е "преживяла"  толкова тежко.. Имам чувството, че на Станка омразата и агресията са и нещо двигател, нужен и е враг   - затова и е трудно да спре да звери на Мира ... Крушарска вендета - ще я мрази до живот, както спомена и Ваня - тя явно разбира от такива неща.  
И аз така мисля, направиха от "мухата слон"  newsm10

# 3 152
За мен Станка Златева се е доказала и се развива там ,където трябва.
Надявам се и да продължава да го прави.
И ако утре продължи да печели титли,да прославя България,да кара хората да настръхват и да се вълнуват от нейните победи,то аз няма и да се сетя за участието и във ВБ.
Няма да си кажа какво толкова е спечелила щом е толкова първична  и контактува с Ваня.Тя и не претендира да е  някаква интелектуалка,а сама казва,че е момиче от село и ако не е била борбата сега е щяла да пасе патките на село.
Дали ако беше приятел с Мира и не се беше засегнала от думите и по повод сексуалните и отношения,че и наклонности,щяхте да я плюете толкова???
Доколкото видях в мисията "Пчелички" Станка доста се забавляваше,както когато хранеше Пламен,така и когато Пламен на няколко пъти и пусна ток.
Ама тя не е в лагера на Мира и затова хайде да я очерним и нея!
 Sick

Преди няколко дена Мишо каза ,че са се забавлявали доста .Тервел и Станка били страхотна компания. Това остана скрито за нас от ББ.
Най-важното нещо при едно неприятно "общуване" е игнорирането. Това направи Станка с Мира  ,тя пощуря и непрекъснато я коментира. Това правят обикновено хора,които не могат да си намерят място от злоба ,че не ги забелязват.

# 3 153
  • Варна
Кусура на Станка  е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ и причина тя да не спечели 2 пъти олимпийско злато .
Когато  се БОРИ на обикновени състезания и няма сериозни апетити  за златни медали от богати страни  тя печели с борбЪтЪ си.
На олимпиада за победа е нужна доста интелигентна РАЗЛИЧНА  тактика
Аз пък чух, че в борбата световната титла е по-високо ценена от олимпийската, защото на олимпиадите има ограничение за брой състезатели от страна и така силните страни не са представени в пълната си мощ. А дали е така, не знам.  Peace Но ако е така, то Станка 5 пъти е печелила най-ценното отличие по борба, дори по-ценно от олимпийското.

Бразилия не е била Олимпийски шампион по футбол ,а е 6 пъти световен. Унижение ли е? Федерер не е печелил златен олимпийски медал  ,това прави ли го по-малко велик?
 Разбрах ,че Световен шампионат е обикновено състезание. Mr. Green
Характерно за нас българите е ,че разбираме от всичко.Ние сме най-добри да даваме непоискани съвети.  Confused

Станка Златева е обидена според мен ,че не обърнаха внимание на  нейното мнение ,относно облеклото ,а се съобразиха с Мира Радева.

Точно това щях да кажа (примерът с футбола е най-актуален). Всеки драпа за световен шампион (справка Кубрат Пулев). Голям престиж е да си олимпийски, но световен е по-, според мен.
И аз мисля, че хората се обърнаха срещу Станка, заради Ваня. Станка престана да е неутрална фигура и получи своя лейбъл "протеже на Ваня". Пример за неутрална фигура е май Стойко, макар че с този открит конфликт с Мариян, вече и неговия образ бе леко "опетнен", въпреки че не реагира остро, когато Мариян и Пламен го юркаха...не знам. Мисля, че Ваня ще ги завлече всичките от нейната "група" надолу с вота, заради отблъскващата си персона. Освен ако предварително не ги отблъсне от себе си, както на няколко пъти обиди Йоана...
Това, че кралицата майка-пчела нямала авторитет...Вие сериозни ли сте??? Ми то това е първоначалния замисъл на сценаристите, след като избират най-мразения човек в къщата. Никога не е имало цел кралицата да има авторитет. Всички са били напълно наясно, че сложат ли Пламен начело, на някой ще му изгърмят бушоните - я Ваня, я Мишо, и ще има сеир. Някои хора тук, явно са очаквали Пламен изведнъж да стане много уважаван ли, какво ли... newsm78

# 3 154
Ако се обсъжда сексуалната ориентация и живот на някой друг става голяяяяяяяям проблем,
ама щом е за Станка става от ''мухата слон"?!
Трябва да се оплюе и очерни даден човек и това е! Mr. Green

# 3 155
Това, че кралицата майка-пчела нямала авторитет...Вие сериозни ли сте??? Ми то това е първоначалния замисъл на сценаристите, след като избират най-мразения човек в къщата. Никога не е имало цел кралицата да има авторитет. Всички са били напълно наясно, че сложат ли Пламен начело, на някой ще му изгърмят бушоните - я Ваня, я Мишо, и ще има сеир. Някои хора тук, явно са очаквали Пламен изведнъж да стане много уважаван ли, какво ли... newsm78

Благодаря ти  bouquet, че ми го разясни.

# 3 156
Мога да си представя  какво им нивото на забавления на тези тримата (Станка, Тервел и Шамара) и се радвам, че не са го показали, ако изобщо е имало такова нещо. newsm78  Шамарът се опитва да си придаде тежест (елиминация го чака)  - да го забележат, че е там (нали и той досега го играе стайно растение)  и си съчинява и преувеличава разни съвсем обикновени събития - явно са стояли и пили до 3 ч.  ... ауууу колко интересно и забавно.  Confused  
Гледаме съвсем различни предавания явно, или по-различен начин  Wink  - аз виждам, че седне-стане Станка не е престанала  да се оплаква от Мира и роклите - това е странно, смешно и много неуместно вече.  Говори за психическа лабилност, неумение да се преодоляват лични проблеми (колкото и да са незначителни), асоциално поведение и какво ли не още.   Фактът, че Мира търси път към нея, а онова се сърди като малко дете и дори не я поздравява ми говори много. Не харесвам злопаметни и агресивни хора, каквито ще да са. Шампиони включително.  Peace

# 3 157
Точно това щях да кажа (примерът с футбола е най-актуален). Всеки драпа за световен шампион (справка Кубрат Пулев). Голям престиж е да си олимпийски, но световен е по-, според мен.
Само във футбола олимпийската титла е по-малко престижна от световната. Преди години даже повечето страни пращаха младежките си отбори на олимпиади. Във всеки друг спорт олимпийската титла е най-голямата цел и най-желаното постижение за всеки спортист.

# 3 158
Мисля, че Станка се обиди на Мира не толкова заради думите, а от това до какво доведоха те.Нещо се е случило на мисията с преобразяването на Станка в "жена" и тя се е обидила, намекна го няколко пъти. Peace

# 3 159
  • SF
Леле... леле.. до къде сте стигнали, момичета. Thinking ББ искал да покаже на Станка, че не трябва да се подчинява на треньори и шефове, визирали сте Ваня, да й покаже, че треньорската тактика била грешна, че не бил правилният треньор... и още...
Ей!  Simple Smile Да не придаваме излишни функции и важности на ББ. В замяна на това, ББ ще й предложи ли по-добър треньор? Имат ли го като заложено в договора й? Значи, една добра треньорска тактика и ганатриран олимпийски шампион? Ама, моля ви. Нищо няма да за цел да й показва ББ и след напускането на Къщата, двете ще продължат да си бъдат Ванчето и Станчето.

И само да попитам тези, които също намират мисията на Станка за неподходяща и травмираща шампионката - как вие виждате мисията с преобразяването на Станка? Как бихте предложили да я облекат? С какви тоалети предполагате, че биха й отивали? Интересно ми стана. Вярно, че не изглеждала добре в тези дрехи. А в какви дрехи си я представяте да изглежда добре и да й паснат? А и да не са и обидни?

# 3 160
Относно замисъла на сценаристите и авторитета на кралицата, не съм съвсем съгласна. При всяка реална ситуация има поне няколко варианта за развитие. Това, че виповете акцентираха върху кралицата и нейните заповеди,които в интерес на истината не бяха твърде адекватни, си е техен избор и говори много за тяхното ниво. Защо избухват определени играчи - Ваня и Мишо, а спортистите си знаят мястото в тая организация, работят и не мрънкат. Те също не уважават кой знае колко Пламен, но са научени на дисциплина и труд. Циврят тези, дето в реалния живот си изкарват парите по лесния начин - с търговийка, с циркаджийски номера. А пък тия приказки за достойнство и чест, дето ги дуднат, са за пред TV-то. Мишките са си мишки. И имената им са на мишки.

# 3 161
  • Варна
Как бихте предложили да я облекат? С какви тоалети предполагате, че биха й отивали? Интересно ми стана. Вярно, че не изглеждала добре в тези дрехи. А в какви дрехи си я представяте да изглежда добре и да й паснат? А и да не са и обидни?

Във всеки случай, не космати и затворени до ушите. Тя има достатъчно къс врат.
 Шпиц деколтета, може би малко рокерски или гръндж стил, раздвижени кройки, които да компенсират липсата на грация. Но в никакъв случай тези строги черни тоалети, натрупани около раменете, с които да изглежда като мечка.

# 3 162
Сори ама Станка я направиха на маймуна. Не виждате ли, че анцуг най си и отива. Заради мира я взеха за мезе и почнаха публично да си правят експерименти с вида и. Не мисля, че Станка мрази Мира и че иска да и отмъщава. Просто и е много обидена и с право. А Мира се не усеща ква досада е.
Примерно аз се харесвам с конкретни дрехи и не винаги предварително мога да преценя дали ще ми отиват. Затова обезателно меря всичко преди да го купя. С кви дрехи Станка ще се облича  е достатъчна зряла за да прецени сама. Бе хората нямат ли си собствен живот та си пъхат така грубо носа в чуждия. Явно липсите им са големи и сериозни.

# 3 163
  • SF
Мисля, че Станка се обиди на Мира не толкова заради думите, а от това до какво доведоха те.Нещо се е случило на мисията с преобразяването на Станка в "жена" и тя се е обидила, намекна го няколко пъти. Peace

Ама какво има да се обиждаш от мисия, в която те гримират и ти правят прическа? Аз вярвам в добронамереността на продуцентите, които в поставянето на тази мисия на Станка, единствено са очаквали тя да се забавлява. Да се посмее и да се прибере обратно в къщата след един различен ден, изкаран с млади хора - стилисти и гримьори.
И да не би да са я гримирали като зомби? Или да й сложат червен клоунски нос и синя перука?
OMG - и вие се вживяхте тук.
От всички мисии до момента, ако трябва на мен да ми измислят една, искам тази на Станка. Няма значение с коя марка дрехи ще са се договорили. Ако не ми допадат, после ги свалям, мия си косата и съм си пак същата.

# 3 164
  • Варна
Мишо казва, че продуцентите на ББ били бойковисти и нарочно били вкарали Пламен специално заради него. Joy
Сега Пламен искал да изкара Мишо тъпанар и да вдигне рейтинга на "бившия диктатор". hahaha

Общи условия

Активация на акаунт