VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 698
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 135
# 3 136
Moмичета , помагайте  Hug
От 24 окт. не са качвали предаването в dailymotion , а много искам да гледам .
Знаете ли къде може да се гледа от чужбина ( play.nova  не става )?

# 3 137
На олимпиада за победа е нужна доста интелигентна РАЗЛИЧНА  тактика и тя губи златото, защото  налага  собствения  си треньор /също ограничен/.
Това ,че треньора и не бе уважен и номиниран  Станка трябваше да осъзнае ,че   губи златото на олимпиади  ЗАКОНОМЕРНО  , не защото не е по-добра  и не случайно ,а защото посочената и от треньора тактика е била  НЕПРАВИЛНА.
Може би ББ  се опитва да  и покаже ,че не трябва да се пре доверява на треньори/Ваня/сляпо ,защото могат да и навредят  с неумението си да се ориентират в непозната ситуаця
Това е нещо ново за мен.

Да си напиша за мисията.
Пламен не знае как да използва властта, която му дадоха. Не умее да ръководи хора. Ако Ваня беше в тази роля, щеше да има строй се и преброй се. Но тя много крещи, не знам в реалния живот така ли се отнася към подчинените си. Пламен се подсмихваше, когато издаваше нареждания, как очаква да има авторитет сред пчеличките. Вчера писах, че той с едно отегчение казваше 'всеки да прави каквото си иска'. Играта трябва да се играе и пак да ти бъде забавно. Пламен може да има други положителни качества, но не умее да ръководи хора.

# 3 138
  • Ямбол
.....
Кусура на Станка  е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ и причина тя да не спечели 2 пъти олимпийско злато .
Когато  се БОРИ на обикновени състезания и няма сериозни апетити  за златни медали от богати страни  тя печели с борбЪтЪ си.
На олимпиада за победа е нужна доста интелигентна РАЗЛИЧНА  тактика и тя губи златото, защото  налага  собствения  си треньор /също ограничен/.
Това ,че треньора и не бе уважен и номиниран  Станка трябваше да осъзнае ,че   губи златото на олимпиади  ЗАКОНОМЕРНО  , не защото не е по-добра  и не случайно ,а защото посочената и от треньора тактика е била  НЕПРАВИЛНА.
Може би ББ  се опитва да  и покаже ,че не трябва да се пре доверява на треньори/Ваня/сляпо ,защото могат да и навредят  с неумението си да се ориентират в непозната ситуаця

Peace
Много логични разсъждения. Твърде вероятно е и да се окажат верни.

# 3 139
Скрит текст:
Това ,че треньора и не бе уважен и номиниран  Станка трябваше да осъзнае ,че   губи златото на олимпиади  ЗАКОНОМЕРНО  , не защото не е по-добра  и не случайно ,а защото посочената и от треньора тактика е била  НЕПРАВИЛНА.
Може би ББ  се опитва да  и покаже ,че не трябва да се пре доверява на треньори/Ваня/сляпо ,защото могат да и навредят  с неумението си да се ориентират в непозната ситуаця
Това е нещо ново за мен.

Да си напиша за мисията.
Пламен не знае как да използва властта, която му дадоха. Не умее да ръководи хора. Ако Ваня беше в тази роля, щеше да има строй се и преброй се. Но тя много крещи, не знам в реалния живот така ли се отнася към подчинените си. Пламен се подсмихваше, когато издаваше нареждания, как очаква да има авторитет сред пчеличките. Вчера писах, че той с едно отегчение казваше 'всеки да прави каквото си иска'. Играта трябва да се играе и пак да ти бъде забавно. Пламен може да има други положителни качества, но не умее да ръководи хора.

Точно така. Пчеличките са същества с уникална организация и човешкия вид само може да се учи и да заимства от тях в това отношение, още повече, че съществуването му е пряко свързано с оцеляването на пелите в глобален мащаб. Ако пчелите изчезнат от лицето на земята, човек би преживял максимум 4 години след това, по данни на учени от цял свят. А нашите разлигавени, самоблюбени и устремени към лесна слава и немъчени пари випове, има да стоят гладни, след като въпреки всичките им недоказани претенции за аналитичен ум иинтелигентност,  не успяха да проумеят, че храната се добива с къртовски труд, дисциплина и строга организация, където всеки си знае задълженията и отговорностите. С протести и бунтове могатда нахранят гигантското си его, не и тялото. Такива са ни виповете, такаво ни е и държавата или обратно. Не знам кое е кокошката, кое яйцето в случая.

# 3 140
Станка още мели за разговора с Мира защото мисли че ББ я е унижил и накарал да си промени външния вид за мисията заради Мира. Та тя тази мисия я приема като голямо унижение .... само ако можеше да прочете тук колко се изписа колко добре би било да и дадат такава мисия. Аз честно да си призная никога не съм я харесвала не знам защо и не разбирах какво толкова я е величаят като голям фаворит тук. Все пак преди време и Мария Гроздева участваше и не помня толкова да я величаеха като най-големия фаворит. А Мария Гроздева има много повече медали вкл олимпийско злато, но не наистина не помня да са я фаворизирали толкова като Станка сега.

# 3 141
Писна  ми от тая Станка  ooooh!

Станка до края на живота си сигурно ще го мели тоя разговор  Mr. Green

# 3 142
На нас ни беше показана само част от мисията на Станка. Нали се коментираше и нещо друго, че се е случвало като е излизала..... Тя беше доста ядосана. А и я бяха направили като лелка. И мен да ме облекат с нещо, в което не се харесвам заради някой си, и аз ще мрънкам. 

# 3 143
Да и на мен не ми хареса как я издокараха но самата мисия си беше ОК.

# 3 144
Мисията за пчелите е подадена по кофти начин и "кралицата" им е калпава. На всичкото отгоре, ако трябва да сме коректни, пчелата е "майка", а не "кралица", има съществена разлика в интерпретацията и асоциацията към едното и другото понятие. Което ме навежда на мисълта, че мисията е тенденциозна за създаване на конфликт от типа "кой е тоа, че ще ми дава наклон на...".
На мен ми се гледат обединяващи мисии, те са ми любими, когато се преодоляват различията в името на обща цел. Или когато се поставят на изпитание човешките качества и умения, знания, но не с жилене от ток. Явно сценаристи и продуценти наскоро са разбрали за ефекта от тока и сега използват всяка възможност да го вкарват в мисии.

# 3 145
На нас ни беше показана само част от мисията на Станка. Нали се коментираше и нещо друго, че се е случвало като е излизала..... Тя беше доста ядосана. А и я бяха направили като лелка. И мен да ме облекат с нещо, в което не се харесвам заради някой си, и аз ще мрънкам. 

+1
Абсолютно вулгарно я бяха облякли, като мечка Гризли!!

и то точно заради постоянното намилане на баба Мирка (относно поличките и момиченцето)

# 3 146
Станка разказваше на някого, че са я принудили да направи нещо заради Мира, а тя не би го направила дори заради приятелите си. Не само да облече дрехите, но и да се разходи с тях пред хора. Внушила си е, че Мира е някакъв злодей и ни приема, ни предава.  Това не съм го гледала, но щом е написано http://www.vipbrother.bg/?module=news&method=read&id=345 … next=&page=10

Цитат
Докато си говореше с Ваня в спалнята, Станка сподели, че е много ядосана на Мира, заради непрестанните й забележки и съвети, които й дава.
Най-много обаче спортистката е наранена от това, че Мира й казала, че се облича и изглежда като момче, и й направила забележка, че не си е взела рокли и поли в Къщата.
"Аз не мога с тази мускулатура да нося рокли. Изглеждам като травестит", сподели нервно Станка.
"Много поголовно обижда всички. Много лош и злобен човек е за мен Мира", коментира Ваня и посъветва Станка да не се занимава с нея.

Въпреки това бизнес дамата се съгласи, че не e лошо Станка да облича рокли от време на време, а не да набляга само на спортни дрехи.

# 3 147
Кусура на Станка  е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ и причина тя да не спечели 2 пъти олимпийско злато .
Когато  се БОРИ на обикновени състезания и няма сериозни апетити  за златни медали от богати страни  тя печели с борбЪтЪ си.
На олимпиада за победа е нужна доста интелигентна РАЗЛИЧНА  тактика
Аз пък чух, че в борбата световната титла е по-високо ценена от олимпийската, защото на олимпиадите има ограничение за брой състезатели от страна и така силните страни не са представени в пълната си мощ. А дали е така, не знам.  Peace Но ако е така, то Станка 5 пъти е печелила най-ценното отличие по борба, дори по-ценно от олимпийското.

Бразилия не е била Олимпийски шампион по футбол ,а е 6 пъти световен. Унижение ли е? Федерер не е печелил златен олимпийски медал  ,това прави ли го по-малко велик?
 Разбрах ,че Световен шампионат е обикновено състезание. Mr. Green
Характерно за нас българите е ,че разбираме от всичко.Ние сме най-добри да даваме непоискани съвети.  Confused

Станка Златева е обидена според мен ,че не обърнаха внимание на  нейното мнение ,относно облеклото ,а се съобразиха с Мира Радева.

# 3 148
За мен Станка Златева се е доказала и се развива там ,където трябва.
Надявам се и да продължава да го прави.
И ако утре продължи да печели титли,да прославя България,да кара хората да настръхват и да се вълнуват от нейните победи,то аз няма и да се сетя за участието и във ВБ.
Няма да си кажа какво толкова е спечелила щом е толкова първична  и контактува с Ваня.Тя и не претендира да е  някаква интелектуалка,а сама казва,че е момиче от село и ако не е била борбата сега е щяла да пасе патките на село.
Дали ако беше приятел с Мира и не се беше засегнала от думите и по повод сексуалните и отношения,че и наклонности,щяхте да я плюете толкова???
Доколкото видях в мисията "Пчелички" Станка доста се забавляваше,както когато хранеше Пламен,така и когато Пламен на няколко пъти и пусна ток.
Ама тя не е в лагера на Мира и затова хайде да я очерним и нея!
 Sick

# 3 149
VIP Brother 2013 aka Stanka's skirts and dresses   Confused

И в темата, като в къщата - аха някой да го забрави и веднага се започва пак - е, как не ви омръзна? Close  Shocked  Мира намилала!? Shocked   Не, тя го каза веднъж, най-много два пъти, а оттогава Ваня подстрекава Станка и намилат те двете, както  и няколкото човека тук   ...  Адската досада е постоянното дъвкане на този измислен проблем Close  Много странно е също, защо уж силната и широко скроена шампионка newsm78  не успява да махне с ръка и да преодолее почти месец  "травмата"  от една съвсем безобидна забележка ?  Thinking  Загубата на златен медал едва ли е "преживяла"  толкова тежко.. Имам чувството, че на Станка омразата и агресията са и нещо двигател, нужен и е враг   - затова и е трудно да спре да звери на Мира ... Крушарска вендета - ще я мрази до живот, както спомена и Ваня - тя явно разбира от такива неща.  

Общи условия

Активация на акаунт