VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 595
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 120
  • София

Слушах  "разговора" между нея и Йоана днес. Та тя дори не изчаква събеседника да си изкаже мисълта до края, камо ли да се опита да вникне в това, което и казват - само върти глава наляво-надясно и чака пауза, за да се вклини  с нейното:"Аз тая ни моа я понасям .. тя ш' ми дава наклон накъде да пикая"  ... То чак е страшно и тъжно да видиш човек толкова неспособен на нормална комуникация. Rolling Eyes И обладан от такава първобитна ненавист ... бррр ...   Shocked
Тя вече месец повтаря едно и също като зомбирана и няма никакъв шанс друга идея, мнение  да намери място в главата и  - поне като опция за обмисляне. Добре,  не се съгласявай, но помисли малко,  поне изслушай от уважение. Peace
 Ето на това ми прилича вече Станчето - като захапе  и не пуска, отварят им челюстите с нож.  Rolling Eyes

Не му знам породата на това, ама много интелигентно, бе  Thinking

Напълно възможно е, да са  по-интелигентни от обсъждания субект да ти кажа Mr. Green, аз знам, че са агресивни много ... там виждам приликата.  Laughing
Абе, тя Станка ще излезе в един момент /а много вероятно и последна  ooooh!/... и ще видим ние откъде изгрява слънцето... в Крушаре... /да ме простят крушарци/  Joy

# 3 121
"да се оправи", каквото и да означава това... Thinking
Означава, че ще се развие.   bouquet

Между другото, пример за желанието на Станка да се развива - влезнала е във Вип Брадър. Това тотално разчупва руслото на нейния живот досега.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 23:58 от nmruon

# 3 122

Тези три жени са несравними... грубия език е най-малкия и проблем на Станка  Thinking
Преди известно време гледах филм за живота на Елисавета Багряна, която е починала почти на 100 години. Попитаха я как е запазила бистър ума си до тази възраст... Отговор: Всеки ден научавам някакъв кратък пасаж наизуст... и всеки ден чета за нещо ново, което не съм знаела досега.../цитирам по памет/
Давам този пример, за да обясня, защо типажи като Станка не са ми приятни /това последното е евфемизъм/... тази жена не само не се развива... тя отказва да се развива...  Rolling Eyes

невероятно. Как влезе в главата на Станка за да разбереш че не се развива и че отказва да се развива. И в каква насока според теб трябва да се развива и не го прави? Щото ако си достатъчно развита ще знаеш че има безброй насоки на развитие и в коя да се развива човек сам си преценява. Станка не е перфектна, но е мъдра и реалист. Прави това, което прецени и защото си има конкретни причини да го прави, а не това, което всички останали правят (като да си носят пола в къщата и да си лакират ноктите). Не мисля че езикът и е отблъскващо груб - личи си че говори нещата с хумор и е по-скоро приятна. Не съм останала с впечатление, че има проблем с мъжете, а напротив - че си има достатъчно фенове. Това, че Мира е решила, че има проблеми с обличане, сексуалност и нам си ко си  си е личен проблем на Мира. Дразни ме, че Станка не обича да и дават тон, наклон и т.н. ама самата тя обича да дава и то на самата Мира. И обича да следва правила, което може да е хубаво, но мен лично ме дразни. В общи линии това е и др съществени кусури на Станка не съм видяла до сега

# 3 123
Хайде, сега трите фенки на Станка да цитират предния пост и да сложат +1.  Laughing    
Авторката му поне се е постарала да се аргументира  приемливо, а и не я е домързяло Wink да пише. Пак има лични нападки, ама то почнат ли с метлата - покрай сухото ще върви и суровото  Wink

# 3 124
Пропуснах няколко вечери бб и онлайн не гледам ,
прибирам се от имен ден и реших да прочета темата .
Какво да ви кажа ?Много се излагат някои хора
то не са сравнения с кучета ,някои и цели клипчета са пуснали
като на живот и смърт приемат всичко.
Е смешно е  и ...жалко

# 3 125
невероятно. Как влезе в главата на Станка за да разбереш че не се развива и че отказва да се развива. И в каква насока според теб трябва да се развива и не го прави? Щото ако си достатъчно развита ще знаеш че има безброй насоки на развитие и в коя да се развива човек сам си преценява. Станка не е перфектна, но е мъдра и реалист. Прави това, което прецени и защото си има конкретни причини да го прави, а не това, което всички останали правят (като да си носят пола в къщата и да си лакират ноктите). Не мисля че езикът и е отблъскващо груб - личи си че говори нещата с хумор и е по-скоро приятна. Не съм останала с впечатление, че има проблем с мъжете, а напротив - че си има достатъчно фенове. Това, че Мира е решила, че има проблеми с обличане, сексуалност и нам си ко си  си е личен проблем на Мира. Дразни ме, че Станка не обича да и дават тон, наклон и т.н. ама самата тя обича да дава и то на самата Мира. И обича да следва правила, което може да е хубаво, но мен лично ме дразни. В общи линии това е и др съществени кусури на Станка не съм видяла до сега

Ясно и точно! Не е нужно да я идеализираме . Нормален човек.

# 3 126
  • София
Пропуснах няколко вечери бб и онлайн не гледам ,
прибирам се от имен ден и реших да прочета темата .
Какво да ви кажа ?Много се излагат някои хора
то не са сравнения с кучета ,някои и цели клипчета са пуснали
като на живот и смърт приемат всичко.
Е смешно е  и ...жалко

Така е, защото не се връщаме от имен ден  Joy

# 3 127

Тези три жени са несравними... грубия език е най-малкия и проблем на Станка  Thinking
Преди известно време гледах филм за живота на Елисавета Багряна, която е починала почти на 100 години. Попитаха я как е запазила бистър ума си до тази възраст... Отговор: Всеки ден научавам някакъв кратък пасаж наизуст... и всеки ден чета за нещо ново, което не съм знаела досега.../цитирам по памет/
Давам този пример, за да обясня, защо типажи като Станка не са ми приятни /това последното е евфемизъм/... тази жена не само не се развива... тя отказва да се развива...  Rolling Eyes

Кусура на Станка  е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ и причина тя да не спечели 2 пъти олимпийско злато .
Когато  се БОРИ на обикновени състезания и няма сериозни апетити  за златни медали от богати страни  тя печели с борбЪтЪ си.
На олимпиада за победа е нужна доста интелигентна РАЗЛИЧНА  тактика и тя губи златото, защото  налага  собствения  си треньор /също ограничен/.
Това ,че треньора и не бе уважен и номиниран  Станка трябваше да осъзнае ,че   губи златото на олимпиади  ЗАКОНОМЕРНО  , не защото не е по-добра  и не случайно ,а защото посочената и от треньора тактика е била  НЕПРАВИЛНА.
Може би ББ  се опитва да  и покаже ,че не трябва да се пре доверява на треньори/Ваня/сляпо ,защото могат да и навредят  с неумението си да се ориентират в непозната ситуаця

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 00:40 от smile_smile

# 3 128
Кусура на Станка  е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ и причина тя да не спечели 2 пъти олимпийско злато .
Когато  се БОРИ на обикновени състезания и няма сериозни апетити  за златни медали от богати страни  тя печели с борбЪтЪ си.
На олимпиада за победа е нужна доста интелигентна РАЗЛИЧНА  тактика
Аз пък чух, че в борбата световната титла е по-високо ценена от олимпийската, защото на олимпиадите има ограничение за брой състезатели от страна и така силните страни не са представени в пълната си мощ. А дали е така, не знам.  Peace Но ако е така, то Станка 5 пъти е печелила най-ценното отличие по борба, дори по-ценно от олимпийското.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 01:05 от nmruon

# 3 129
  • София

Ясно и точно! Не е нужно да я идеализираме . Нормален човек.

Най-големия проблем на Станка е, че не избра ''правилният отбор'' на Мира, Ирина и ПЛАМЕН - да се свети името му  Praynig. Ако беше в този отбор и най-вече скачаше срещу Ваня, щеше да е най-великата, най-умната, а бе - всичко НАЙ!  Laughing

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 01:44 от Mari_Mar

# 3 130
Станка и Тервел влязоха в този формат като големите звезди на формата,което си е точно така.Но някакси оставят усещането,че са между другото там,за да запълнят времето си.Това разбира се е тяхно право.

# 3 131
Къде другаде освен тук качват епизодите ( без новаплей естествено).. че вече 2 дена не качва нищо Thinking

# 3 132
Включиха замалко живото излъчване. Говореха си Мира и Мариан. Мира: "Не може да е претендент за победител във ВИП Брадър, а да не знае такива неща. Тук за първи път съм съгласна с Ванчето." Явно е имало някаква голяма излагация от страна на Пламен.

# 3 133
  • София
Къде другаде освен тук качват епизодите ( без новаплей естествено).. че вече 2 дена не качва нищо Thinking

http://www.videoclip.bg/watch/247799

http://www.videoclip.bg/search?order=2&search_query=vip+brother

# 3 134
  bouquet благодаря

Общи условия

Активация на акаунт