VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 601
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 075
А лила явно я заболя и веднага Пламен я привика да си почине
И я хвана за ръчичка, а пък Мариян я утешаваше. Заобиколена от мъжко внимание е тази сърничка. Laughing

И на мен ми направи впечатление.И друг съм забезялзвала подобно поведение на Пламен,като види че на някого му е некомфортно или изглежда зле винаги се старае да помогне.На Ирина мери температурата с ръка един ден,и за Йоана беше загрижен когато си оскуба лицето и изглеждаше като че е получила сърдечна криза.Не е  такъв неандерталец какъвто се опитват да го изкарат,състрадателен е-и в изповедалнята каза на Брадъра,че съквартирантите изглеждали зле и се колебаеше дали да приеме новата мисия със стоте буркана допълнително.

# 3 076
Аз пък не очаквах от Станка кой знае какво като човек, така че поведението й досега не ме изненадва. Гледали сме големи български спортистки в други формати - примерно, Светла Димитрова и Ива Пранджева в Сървайвър - те псуваха, ругаха, бяха груби. Нормално, съвсем нормално. И мен даже Станка по-скоро леко ме зарадва с будна мисъл на моменти.

Между другото - НАЙ-СЕТНЕ ще има Сървайвър 5! Ура!
http://www.btv.bg/shows/survivor/videos/video/1887716877-Survivo … se_zavrashta.html
http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/1715608213-Startirat … vivor_po_bTV.html

# 3 077
  • Варна
От страна на Ваня имаше според мен по-обидна реплика към Станка от тази на Мира за поличката. Не помня точно, но беше нещо в смисъл - Станка е просто момиче. Станка само ахна и не гъкна.

Каза й че е проста чобанка, която псувала. Позасегна се тогава Станка.

Ама не и каза да не и дава наклон на... Нали се сещаш?  Wink

Това може би я прави латентен мъж  Joy нали само те могат да си избират наклон при уриниране...

# 3 078
  • София
Информирах модератор.

И аз.  Peace

Цитатът беше  от "Много шум за нищо"  - кажи-речи в същото се е превърнала темата тази вечер.  
Някои хора съвсем загубиха мярката.  Confused

Еее, много сте лоши! Mr. Green Човекът се изживява като петел в курник, а вие да му секнете ентусиазма!
 Naughty

Беше курник, сега повече прилича на змиярник, много съсъъъ...кане, много нещо. Ама нищо де, ще се оправиме, всяко чудо за три дни или три месеца  Laughing

# 3 079
мен все повече започват да ме дразнят някой от коментиращите в темата, отколкото обектите на коментар - падат им под нивото, което още един път доказва, че си го заслужаваме ВБ точно такъв какъвто е  Naughty

# 3 080
Цитат
Не става въпрос да се отрече, а малко да и се опъне.

Е ако се наложи ще и се опъне. Просто не я дразни както Мира и Пламен. Виновни ли са двете и Стойко и Павел, че и Йоко, че Мира и Пламен ги дразнят ? Само не ми казвайте, че Ваня промива мозъците на всички в тази къща. Големи мъже като Тервел и Стойко сигурно нямат собствено мнение и точно Фотка им го налага като им забранява да симпатизират на простотиите на Пламен. Ако Мира коментира така моя личен живот и аз ще се засегна. Защо Станка да не е обидена ?
Аз от Тервел едно собствено мнение не съм чула. Даже и чуждо мнение не е казвал. След декларацията, че няма нищо общо с Лили, този човек направо изчезна.

Е, Стойко поякога говори на камерите, та се забелязва, че е в къщата.
А Тервел е по-нисък от тревата - просто Ваня играе играта вместо тях - на нея и харесва да властва, а и те нямат нищо против някой да ги води за носовете.
Толкова да са пасивни всички от "групътъ"  ... то, който имаше акъл излезе от нея.

Информирах модератор.

И аз.  Peace

Цитатът беше  от "Много шум за нищо"  - кажи-речи в същото се е превърнала темата тази вечер.  
Някои хора съвсем загубиха мярката.  Confused

Еее, много сте лоши! Mr. Green Човекът се изживява като петел в курник, а вие да му секнете ентусиазма!
 Naughty

А, то не беше само петела, и една-две кокошки има хиперактивни и накокошинени  Mr. Green

# 3 081
  • Варна
мен все повече започват да ме дразнят някой от коментиращите в темата, отколкото обектите на коментар - падат им под нивото, което още един път доказва, че си го заслужаваме ВБ точно такъв какъвто е  Naughty

Аз от това издание съм доволна. Grinning И от предното Ол старс също. В началото на Ол Старс ме беше подразнил опитът да вкарат Миро  и Боби в сценарий и ми хареса как Боби им се опъна.

# 3 082
  • Ямбол
мен все повече започват да ме дразнят някой от коментиращите в темата,...
Един или много те дразнят?

# 3 083
мен все повече започват да ме дразнят някой от коментиращите в темата, отколкото обектите на коментар - падат им под нивото, което още един път доказва, че си го заслужаваме ВБ точно такъв какъвто е  Naughty

Един човек ли те дразни или няколко  newsm78
Защото дразнят е в множествено число, а някой е в единствено  newsm78

Лиляна, писали сме едновременно  Peace

# 3 084
  • София
Аз пък не очаквах от Станка кой знае какво като човек, така че поведението й досега не ме изненадва. Гледали сме големи български спортистки в други формати - примерно, Светла Димитрова и Ива Пранджева в Сървайвър - те псуваха, ругаха, бяха груби. Нормално, съвсем нормално. И мен даже Станка по-скоро леко ме зарадва с будна мисъл на моменти.

Тези три жени са несравними... грубия език е най-малкия и проблем на Станка  Thinking
Преди известно време гледах филм за живота на Елисавета Багряна, която е починала почти на 100 години. Попитаха я как е запазила бистър ума си до тази възраст... Отговор: Всеки ден научавам някакъв кратък пасаж наизуст... и всеки ден чета за нещо ново, което не съм знаела досега.../цитирам по памет/
Давам този пример, за да обясня, защо типажи като Станка не са ми приятни /това последното е евфемизъм/... тази жена не само не се развива... тя отказва да се развива...  Rolling Eyes

# 3 085
мен все повече започват да ме дразнят някой от коментиращите в темата,...
Един или много те дразнят?
[/qu
мен все повече започват да ме дразнят някой от коментиращите в темата, отколкото обектите на коментар - падат им под нивото, което още един път доказва, че си го заслужаваме ВБ точно такъв какъвто е  Naughty

Лиляна, писали сме едновременно  Peace
ote]

Mr. Green

без бой не си признавам Mr. Green

но реакцията е добър показател  Joy

# 3 086
Реакцията беше тактичен намек  Wink

# 3 087
Тези три жени са несравними... грубия език е най-малкия и проблем на Станка  Thinking
Според теб, Светла Димитрова и Ива Пранджева са много над Станка ли? Не мисля.
Грубостта не е само в езика, между другото. Това са си корави жени, навикнали на суровост цял живот.
И за тях това е нормално и очаквано, не ги съдя. Такива са тренировъчните условия, за да станеш голям спортист - сурови.

# 3 088

Ок, ще сменя въпроса newsm78

с какво се гордееш ти, в рамките на новата българска история?
Той не участва в предаването. Така че намери си някой друг за спам.

кой е този той? Joy
много е лесно да се измъкваш с оправданието "не участва"  Joy

ми то никой от темата не е в къщата  Mr. Green или има и някои пишещ от там newsm78
но всички уж обсъждаме къщата и ставащото там и на вън по този повод или не?  newsm78 Joy

# 3 089
  • София

Лиляна, писали сме едновременно  Peace

А ето на това, му се вика - ДРЕБНАВОСТ! никой тук не е перфектен,  Naughty да не отваряме тази тема, че всеки има за какво да изчерви.

Общи условия

Активация на акаунт