VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 641
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 060
  • София
Със Станка спортиста съм плакала и се гордея, но Станка човека изобщо не е моята кръвна група и няма как да ми хареса. Селяндур е,  не селянка. И тя и Мишо, че и Ваня.

# 3 061
Цитат
Личните нападки към други потребители не са защитаване на мнение.

Аз лично харесвам Станка такава каквато е. Не ми допада поведението и в Къщата, защото твърде много се влияе от Ваня.

Е защо да не се влияе. Голям човек е може да избира какво да говори и какво да мисли. Защо решихте, че Ваня Червенкова е синонима на зло и всичко лошо трябва да се асоциира с нея ? Ако ви докажа, че има хора, които я харесват и и симпатизират и при това са напълно нормални и здравомислещи хора, какво ще кажете ?
Точно чудовището Ваня Червенкова каза за Мариян какви ли не гадории.Как не е срам тази отвратителна жена Ваня да говори пълни лъжи за топмоделът Мариян Кюрпанов.

# 3 062
Ако Станка се отрече от Ваня и премина в лагера на Мира пак ще захаресвате ли ?

Не става въпрос да се отрече, а малко да и се опъне.  Wink
опъвала и се е!

Аз адмирирам към всеки, решил да се отлюспи от някой лагер - да покаже личо мнение и лична позиция! Както Йоана скоро направи към Пламен - направи смешка, тя го подкрепи и Фотка я смъмри моментално! Какво значение кой ме е разсмял: Мира, Ирина или Тервел и Стойко? Щом ми е смешно ще се смея, независимо с кого, щом ме дразни някой - ще му кажа, незавимо кой е....-
Какви са тези 'лагерни' плужеци без грам собствено мнение Mr. Green

# 3 063
  • София

Или защото всичкото, с което се гордеем, е толкова елементарно като Станка.

ти с какво си допринесла лично за това, България да е известна?  newsm78
....
С какво моето изказване налага аз да се отчитам с какво съм допринесла на България?
Първо темата е за едно предаване.
Второ - в темата се коментират личностите в това предаване.
Защо аз трябва да съм допринесла с нещо, за да нарека една Станка, че е елементарна и повечето като нея са на почти същото ниво. Като участници в това предаване, повод за гордост са следните - Тервел, Лияна, Мишо, Мариян, Стойко, Ваня. И те за мен са елементарни. Обаче оказва се за други са повод за гордост. Затова и сме такава държава, защото се гордеем с простотията си.

+1

# 3 064
Аз гледам от самото начало предаването и нито за момент не видях нещо скандално от Станка. Напротив страхотен човек. Веселяк и усмихната. Просто ви побърква факта, че симпатизира на Ваня, а вие открито се дразните на това. Пак ви казвам истината за всеки е различна. За някои хора Ваня не е дразнеща. Ако Станка се отрече от Ваня и премина в лагера на Мира пак ще захаресвате ли ?

Прекалено много преживява думите на Мира. Не минаха ли три седмици оттогава?
Освен това ми се струва твърде пасивна, просто седи и чака да свърши предаването. Когато говори постоянно казва - това ще го питам като излезем, онова ще кажа като излезем... ами.. защо е влязла тогава?
Ясно е че за хонорара, но не виждам някакъв интерес към играта от нея. Все пак затова и плащат.

там всички са за хонорара, въпроса е кой до колко е готов да смачка някого, за да получи въпросния

"Целта оправдава средствата", май в случая не може да се употреби по отношение на Станка.

# 3 065
  • София
А Лила защо се разрева ПАК, че пропущИх  newsm78

И аз не разбрах, но май се ската от работа. Хитрата сърничка.  Wink

Мриан по нареждане на Пламен, й пускаха електрошок, както и на Станка, но Лили е по-чувствителна.

Лили  е кожа и кости, естественно е да е по-чувствителна Peace

И със сърдечни проблеми, ама на кой му пука за някаква Лили, дето не се прекланя пред новия БОГ, новата ни национална ГОРДОСТ - Пламен Велики. ooooh!

Хайде и ние да се помолим за негово здраве  newsm20  защото то се видя, който в къщата на ББ е срещу пламен, е прост или национален предател.

# 3 066
  • Варна
Цитат
Не става въпрос да се отрече, а малко да и се опъне.

Е ако се наложи ще и се опъне. Просто не я дразни както Мира и Пламен. Виновни ли са двете и Стойко и Павел, че и Йоко, че Мира и Пламен ги дразнят ? Само не ми казвайте, че Ваня промива мозъците на всички в тази къща. Големи мъже като Тервел и Стойко сигурно нямат собствено мнение и точно Фотка им го налага като им забранява да симпатизират на простотиите на Пламен. Ако Мира коментира така моя личен живот и аз ще се засегна. Защо Станка да не е обидена ?

Аз от Тервел едно собствено мнение не съм чула. Даже и чуждо мнение не е казвал. След декларацията, че няма нищо общо с Лили, този човек направо изчезна.

# 3 067
От страна на Ваня имаше според мен по-обидна реплика към Станка от тази на Мира за поличката. Не помня точно, но беше нещо в смисъл - Станка е просто момиче. Станка само ахна и не гъкна.

# 3 068
  • Варна
А Лила защо се разрева ПАК, че пропущИх  newsm78

И аз не разбрах, но май се ската от работа. Хитрата сърничка.  Wink

Мриан по нареждане на Пламен, й пускаха електрошок, както и на Станка, но Лили е по-чувствителна.

Лили  е кожа и кости, естественно е да е по-чувствителна Peace

Не съм съгласна, че е кожа и кости. Тея плочки и мускули по бедрата на мен ми говорят за бая издържливост...

# 3 069
  • Варна
Аз гледам от самото начало предаването и нито за момент не видях нещо скандално от Станка. Напротив страхотен човек. Веселяк и усмихната. Просто ви побърква факта, че симпатизира на Ваня, а вие открито се дразните на това. Пак ви казвам истината за всеки е различна. За някои хора Ваня не е дразнеща. Ако Станка се отрече от Ваня и премина в лагера на Мира пак ще захаресвате ли ?

Прекалено много преживява думите на Мира. Не минаха ли три седмици оттогава?
Освен това ми се струва твърде пасивна, просто седи и чака да свърши предаването. Когато говори постоянно казва - това ще го питам като излезем, онова ще кажа като излезем... ами.. защо е влязла тогава?
Ясно е че за хонорара, но не виждам някакъв интерес към играта от нея. Все пак затова и плащат.

там всички са за хонорара, въпроса е кой до колко е готов да смачка някого, за да получи въпросния

"Целта оправдава средствата", май в случая не може да се употреби по отношение на Станка.

Хонорара се получава от всички, няма значение кой е първи. Добре е, че има хора които се стремят към победата, а не ден да мине, друг да дойде.

# 3 070

И със сърдечни проблеми, ама на кой му пука за някаква Лили, дето не се прекланя пред новия БОГ, новата ни национална ГОРДОСТ - Пламен Велики. ooooh!

Хайде и ние да се помолим за негово здраве  newsm20  защото то се видя, който в къщата на ББ е срещу пламен, е прост или национален предател.

bishop
ще викна поп, да ми освети, прекади къщата, че явно дявола ме е обладал (((((((((

# 3 071
  • Варна
От страна на Ваня имаше според мен по-обидна реплика към Станка от тази на Мира за поличката. Не помня точно, но беше нещо в смисъл - Станка е просто момиче. Станка само ахна и не гъкна.

Каза й, че е проста чобанка, която псувала. Позасегна се тогава Станка.

# 3 072
Информирах модератор.

И аз.  Peace

Цитатът беше  от "Много шум за нищо"  - кажи-речи в същото се е превърнала темата тази вечер.  
Някои хора съвсем загубиха мярката.  Confused

Еее, много сте лоши! Mr. Green Човекът се изживява като петел в курник, а вие да му секнете ентусиазма!
 Naughty

# 3 073
  • София
Имаше  Peace че псувала и си била едва ли не простовата.

# 3 074

Каза й че е проста чобанка, която псувала. Позасегна се тогава Станка.

Ама не и каза да не и дава наклон на... Нали се сещаш?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт