VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 635
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Варна
Цитат
Личните нападки към други потребители не са защитаване на мнение.

Аз лично харесвам Станка такава каквато е. Не ми допада поведението и в Къщата, защото твърде много се влияе от Ваня.

Е защо да не се влияе. Голям човек е може да избира какво да говори и какво да мисли. Защо решихте, че Ваня Червенкова е синонима на зло и всичко лошо трябва да се асоциира с нея ? Ако ви докажа, че има хора, които я харесват и и симпатизират и при това са напълно нормални и здравомислещи хора, какво ще кажете ?

А, аз и Ваня харесвам донякъде. Като персонаж. Характерът и е такъв избухлив и доминантен.
Манипулаторка е, както и Пламен, затова двамата не се дишат.

# 3 046
Аз гледам от самото начало предаването и нито за момент не видях нещо скандално от Станка. Напротив страхотен човек. Веселяк и усмихнат човек. Просто ви побърква факта, че симпатизира на Ваня, а вие открито се дразните на това. Пак ви казвам истината за всеки е различна. За някои хора Ваня не е дразнеща. Ако Станка се отрече от Ваня и премина в лагера на Мира пак ще захаресвате ли ?

# 3 047
Искам следващия ВБ да бъде от бг мами

тогава ще видим, какво значи вип общество

МОЛЯ ВБ  Praynig

# 3 048
Ако Станка се отрече от Ваня и премина в лагера на Мира пак ще захаресвате ли ?

Не става въпрос да се отрече, а малко да и се опъне.  Wink

# 3 049
  • Ямбол

Или защото всичкото, с което се гордеем, е толкова елементарно като Станка.

ти с какво си допринесла лично за това, България да е известна?  newsm78
....
С какво моето изказване налага аз да се отчитам с какво съм допринесла на България?
Първо темата е за едно предаване.
Второ - в темата се коментират личностите в това предаване.
Защо аз трябва да съм допринесла с нещо, за да нарека една Станка, че е елементарна и повечето като нея са на почти същото ниво. Като участници в това предаване, повод за гордост са следните - Тервел, Лияна, Мишо, Мариян, Стойко, Ваня. И те за мен са елементарни. Обаче оказва се за други са повод за гордост. Затова и сме такава държава, защото се гордеем с простотията си.

# 3 050

опъвала и се е!

# 3 051
Ваня харесва Пламен и го уважава. И затова от самото начало на играта го видя като най-опасния противник и построи стратегията си около това да го премахне. Оттам нататък, тя е изпълнителна, ще затрие и най-любимото си, ако е необходимо за целите й.

# 3 052

опъвала и се е!

Ей това съм го пропущИла.  ooooh!

# 3 053
Искам следващия ВБ да бъде от бг мами

тогава ще видим, какво значи вип общество

МОЛЯ ВБ  Praynig

smile3532 newsm10

# 3 054

Ок, ще сменя въпроса newsm78

с какво се гордееш ти, в рамките на новата българска история?

# 3 055
Аз гледам от самото начало предаването и нито за момент не видях нещо скандално от Станка. Напротив страхотен човек. Веселяк и усмихнат човек. Просто ви побърква факта, че симпатизира на Ваня, а вие открито се дразните на това. Пак ви казвам истината за всеки е различна. За някои хора Ваня не е дразнеща. Ако Станка се отрече от Ваня и премина в лагера на Мира пак ще захаресвате ли ?
За мен грух грух чудовището Ваня Червенкова е много дразнеща и не мога да я дишам вече.

# 3 056
  • Варна
Аз гледам от самото начало предаването и нито за момент не видях нещо скандално от Станка. Напротив страхотен човек. Веселяк и усмихната. Просто ви побърква факта, че симпатизира на Ваня, а вие открито се дразните на това. Пак ви казвам истината за всеки е различна. За някои хора Ваня не е дразнеща. Ако Станка се отрече от Ваня и премина в лагера на Мира пак ще захаресвате ли ?

Прекалено много преживява думите на Мира. Не минаха ли три седмици оттогава?
Освен това ми се струва твърде пасивна, просто седи и чака да свърши предаването. Когато говори постоянно казва - това ще го питам като излезем, онова ще кажа като излезем... ами.. защо е влязла тогава?
Ясно е че за хонорара, но не виждам някакъв интерес към играта от нея. Все пак затова и плащат.

# 3 057
Цитат
Не става въпрос да се отрече, а малко да и се опъне.

Е ако се наложи ще и се опъне. Просто не я дразни както Мира и Пламен. Виновни ли са двете и Стойко и Павел, че и Йоко, че Мира и Пламен ги дразнят ? Само не ми казвайте, че Ваня промива мозъците на всички в тази къща. Големи мъже като Тервел и Стойко сигурно нямат собствено мнение и точно Фотка им го налага като им забранява да симпатизират на простотиите на Пламен. Ако Мира коментира така моя личен живот и аз ще се засегна. Защо Станка да не е обидена ?

# 3 058

За мен грух грух чудовището Ваня Червенкова е много дразнеща и не мога да я дишам вече.

излез на чист въздух  Joy

# 3 059
  • Ямбол

Ок, ще сменя въпроса newsm78

с какво се гордееш ти, в рамките на новата българска история?
Той не участва в предаването. Така че намери си някой друг за спам.

Общи условия

Активация на акаунт