VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 175
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 180
Ако е било само това- ок, ами ако освен грим, прическа и "тоалет" е имало и нещо друго. Thinking
Колко му е да са уредили някоя среща с обожател, едва ли не вижте след промяната намери се мъж за нея.

Може би ще и' отива нещо такова.
Скрит текст:

Имало е някакъв гаф със сигурност, затова се смотаха и почти всичко скриха от въпросната вечер,
Скрит текст:
ама и за това ли Мира е виновна?  newsm78

Нима беше толкова трудно да измислят нещо приемлиево  - идеи в нета колкото щеш, ама нали трябва да се презентират дрешките на някой наш пишман дизайнер, близък до продукцията?  Confused
Аз не знам защо казвате - оставете тя си е добре с анцузи?  Rolling Eyes Да, удобна дреха са за тренировки, но проблемът е, че  тя няма самочувствие да пробва нещо различно - втълпено и е, и тя си е внушила, че си е най-добре така. И след този злощастен опит едва ли ще се престраши някога ... а това е доста тъжно.  Според мен изобщо не и стоят добре и анцузите - нима на сватбата си ще облече бял анцуг с воала?  Тя има приятно лице, косата и е хубава, и с подходяща дреха винаги може да се прикрият някои недостатъци на фигурата - какъв травестит newsm78, то Ваня прилича много повече на такъв, въпреки старанието да е много фИешън.
Според мен  грешката беше изцяло на екипа, а те се издъниха и я направиха да изглежда като гротеска  - трябваше и нещо по-свежо и младежко, а някой тук спомена, че я бяха издокарали като класна на абитуриентски бал. Точно така изглеждаше.  Confused
Ето, не е толкова трудно.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 12:36 от Banshee

# 3 181
  • Sofia
И Стефка Костадинова когато още беше активна скачачка не изглеждаше никак женствено,но след като приключи с кариерата много се промени,направо разхубави....

# 3 182
изгубили са мисията  Mr. Green

и то май доста драстично  Laughing

# 3 183
И Стефка Костадинова когато още беше активна скачачка не изглеждаше никак женствено,но след като приключи с кариерата много се промени,направо разхубави....

И преди и сега тя има фигура на манекен - с тези крака, няма никакъв проблем, каквото и да облече.  Peace

# 3 184

И тази ли?! Laughing То им стана навик, като че ли това е брадъра с най - много загубени мисии и ограничен бюджет. Mr. Green

# 3 185
Пламен се грижи за бюджета на ББ, а не за този в къщата  Mr. Green

# 3 186
  • Варна

А иначе Ирина изглежда е на път да си промени "лагерната ориентация".  Laughing благодарение на Ваня и братчеда Мишо. Laughing

Да, вчера надълго и нашироко и обясняваха, че трябва да се чувства обидена, че не я е спасил Пламен.

# 3 187
  • SF

Мисията с пчеличките?
А беше толкова сладка - много се забавлявах, когато ги гледах. И те толкова съвестно си я изпълняваха (е, изключвам момента, в който Мишо се фръцна).

# 3 188
Приятна гледка е живото предаване - Мариян гол до кръста и с къси панталанки надолу се препича върху шезлонга на последното есенно слънце.... и изглежда изкусително.

# 3 189
явно не е било достатъчно съвестно  Laughing

иначе бяха забавни  Peace

# 3 190
на Мариян всяка втора дума е "зехтин"  Joy
 Лили се притеснява, че бащата на дето и казал, че ше дойде в България
Всички почнаха да я успокояват, било невъзможно....

ма то както се знае, за някой кръгове, невъзможни неща няма

# 3 191
  • SF

Не знам колко е разхубавена Стефка, но тя промени  и начина си на живот, попадна в съвсем други среди, разведе се, омъжи се пак, стана шеф на БОК... по друг начин заживя, а това са все неща, които те променят изцяло. Искала е - променила се е. Станка, ако не иска, може да си остане вечно в Крушаре - и по време, и след спортната си кариера. Нейн избор.

Скрит текст:
Аз по друг начин бих реагирала, ако ме вкарат в едно студио и започнат да ме стилизират. Предполагам, че ще ме освиркате, ако ме наблюдавате, защото ще се държа като дете на панаир. Каквото ми допадне, ще го задържа за себе си, каквото не - ще го измия под душа и чао!

# 3 192
  • SF
Приятна гледка е живото предаване - Мариян гол до кръста и с къси панталанки надолу се препича върху шезлонга на последното есенно слънце.... и изглежда изкусително.

уххххх... завидях ти.
Хич и няма да го питам ходил ли е в Силистра.
 Heart Eyes

# 3 193
  • Варна
Има живо излъчване по Нова плей.

# 3 194
Фотка се е разчистила из кухнята, ама не успя да избяга от лошотията си и мърмори против някой (най-вероятно Мира), който е сготвил,  изцапал е плотовете с мазнина и не си е почистил след това. Стойко и обяснява, че няма нужда да се опитва да превъзпитава хората за два месеца, ама не... тя си знае нейното. Трие сякаш от това и зависи живота (а може и така да е).

Общи условия

Активация на акаунт