VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 199
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 165
Поради здравословни причини свързани със средния ми син(слава на Бога - отминаха, не се наложи операция) не съм следила въобще ВБ......

Може ли добра душа да ми синтезира какво е ставало в последните 3-4 дни във ВБ? Скандал, мир, секс Mr. Green?????

# 3 166
  • SF
Как бихте предложили да я облекат? С какви тоалети предполагате, че биха й отивали? Интересно ми стана. Вярно, че не изглеждала добре в тези дрехи. А в какви дрехи си я представяте да изглежда добре и да й паснат? А и да не са и обидни?

Във всеки случай, не космати и затворени до ушите. Тя има достатъчно къс врат.
 Шпиц деколтета, може би малко рокерски или гръндж стил, раздвижени кройки, които да компенсират липсата на грация. Но в никакъв случай тези строги черни тоалети, натрупани около раменете, с които да изглежда като мечка.

Как пък успяхте да я видите. Аз видях раздвижени кройки на някаква пола в бордо. Имам си критиките - дрехите не трябваше да са зимни от плътни материи, пуловери и т.н. - трябваше нещо по-веселяшко и лятно, което да пада свободно и да не надува допълнително (нямаше да измръзне в студиото). Кройките - прекалено раздвижени, висят несиметрично, а това рядко отива на нечия фигура. От рокерията и гръндж стила са се пазили, защото идеята е била "женственост". Черното, тъмното и едноцветното прибира по-широчките телца. И най-накрая, зависи с коя марка са се договорили да я обличат. Ако имаха възможност да наемат дрехи от   Мис Сиксти (съвсем примерно), щеше по друг начин да звучи външният вид.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 12:09 от Esmee

# 3 167
Мисля, че Станка се обиди на Мира не толкова заради думите, а от това до какво доведоха те.Нещо се е случило на мисията с преобразяването на Станка в "жена" и тя се е обидила, намекна го няколко пъти. Peace

Ама какво има да се обиждаш от мисия, в която те гримират и ти правят прическа? Аз вярвам в добронамереността на продуцентите, които в поставянето на тази мисия на Станка, единствено са очаквали тя да се забавлява. Да се посмее и да се прибере обратно в къщата след един различен ден, изкаран с млади хора - стилисти и гримьори.
И да не би да са я гримирали като зомби? Или да й сложат червен клоунски нос и синя перука?
OMG - и вие се вживяхте тук.
От всички мисии до момента, ако трябва на мен да ми измислят една, искам тази на Станка. Няма значение с коя марка дрехи ще са се договорили. Ако не ми допадат, после ги свалям, мия си косата и съм си пак същата.

Ако е било само това- ок, ами ако освен грим, прическа и "тоалет" е имало и нещо друго. Thinking
Колко му е да са уредили някоя среща с обожател, едва ли не вижте след промяната намери се мъж за нея.

Може би ще и' отива нещо такова.
Скрит текст:

# 3 168
Мишо казва, че продуцентите на ББ били бойковисти и нарочно били вкарали Пламен специално заради него. Joy
Сега Пламен искал да изкара Мишо тъпанар и да вдигне рейтинга на "бившия диктатор". hahaha

Е, не!  ooooh! Joy Joy Joy Много закъсня с това заключение.  Peace Брадъра не можеше да свърши без гениалните прозрения на Шамара. На изпроводяк може би?  Thinking

# 3 169
На мен тук доста ми хареса и виждам,че и тя се чувства добре

Според мен проблема не е в това,че са я накарали да облече рокля,да я гримират и да и направят прическа.
На нея не и хареса това ,че я карат.
Сиреч видиш ли трябва да носи рокли,поли иначе не е женствена и има други наклонности

# 3 170
Мишо казва, че продуцентите на ББ били бойковисти и нарочно били вкарали Пламен специално заради него. Joy
Сега Пламен искал да изкара Мишо тъпанар и да вдигне рейтинга на "бившия диктатор". hahaha

Филмирал се е яко, но ако се вярва на преценката на Маги Халваджиян на един от лайфовете, може състоянието му наистина да е патологично и да се нуждае от съответния специалист.

# 3 171
Поради здравословни причини свързани със средния ми син(слава на Бога - отминаха, не се наложи операция) не съм следила въобще ВБ......

Може ли добра душа да ми синтезира какво е ставало в последните 3-4 дни във ВБ? Скандал, мир, секс Mr. Green?????

Всичко без последните две. Joy

# 3 172
Точно това щях да кажа (примерът с футбола е най-актуален). Всеки драпа за световен шампион (справка Кубрат Пулев). Голям престиж е да си олимпийски, но световен е по-, според мен.
Само във футбола олимпийската титла е по-малко престижна от световната. Преди години даже повечето страни пращаха младежките си отбори на олимпиади. Във всеки друг спорт олимпийската титла е най-голямата цел и най-желаното постижение за всеки спортист.

Преди години 1980г.не беше разрешено на професионалисти да участват на Олимпийски игри. Вече е разрешено. Затова преди не участваха и играчи от НБА Simple Smile
Има спортове ,при които Световните шампионати са на 2 год. и Олимпийския е най-важен ,но при футбола не е така. Световното също е на 4 год. При тениса е пък съвсем различно. Мисля си ,че трябва да се радваме на всяка победа .
Радва ме Станка Златева ,но и Григор Димитров.Ръкопляскам и на Тервел Пулев , и на волейболистите ни. Щастие беше четвъртото място по футбол ,а сега стискам палци на Лудогорец

# 3 173
Хаха,срещат се с близките си Simple Smile))))))))
Ясна работата  Laughing

# 3 174
Колко дни вече само за облеклото на Станка се говори. Оставете жената да се облича както иска. На някои жени не им отиват полички и роклички, други просто не се чувстват добре в такива дрехи и предпочитат панталони, да ги убеждаваш, че ТРЯБВА да сменят начина си на обличане е като да убеждаваш котка, че трябва да лае, защото е по-вероятно да си намери котарак и да се издигне в котешката йерархия.

# 3 175
  • SF
На мен тук доста ми хареса и виждам,че и тя се чувства добре

Според мен проблема не е в това,че са я накарали да облече рокля,да я гримират и да и направят прическа.
Сиреч видиш ли трябва да носи рокли,поли иначе не е женствена и има други наклонности

Да, по-леките материи стоят по-добре от вълнените. Но в сезона стилистите са договорили  фирма, която им е предложила   актуалната си колекция.
Любопитно ми беше да ви видя предложенията.
Никой не я облече в минижуп, фигурален чорапогащник, рокльопотници като на Лияна, пайети, пера... На вас не ви допадат тези дрехи, ама аз тук имам колежки, които точно така си се издокарват.

# 3 176
Имало е някаква мисия ,на която Пламен е трябвало да отговаря на някакви елементарни въпроси,с които не се е справил.Това даде сериозен повод на Мишо и Ваня да го обсъждат с обидни квалификации.Чух Ирина да казва на Мишо ,че Пламен е с големи претенции без покритие.

# 3 177
  • SF

Ееее, Цвети... Мисия, кво да правиш. На Тервел да не би да му харесва да жужи като пчеличка, а на Пламен да не разговаря с никого? Каква мисия да дадат на Станка, за да е щастлива - 100 коремни преси? И това какво ще покаже на зрителите?

Според мене, проблемът й е в преиграването и в прекаленото вторачване в това колко мръсна гад е Мира.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 12:01 от Esmee

# 3 178
  • SF
Колко дни вече само за облеклото на Станка се говори. Оставете жената да се облича както иска. На някои жени не им отиват полички и роклички, други просто не се чувстват добре в такива дрехи и предпочитат панталони, да ги убеждаваш, че ТРЯБВА да сменят начина си на обличане е като да убеждаваш котка, че трябва да лае, защото е по-вероятно да си намери котарак и да се издигне в котешката йерархия.

Ама оставили сме я. Обсъждаме фаталните за нейната душа 2 часа, в които някой я облече с дрехи от конфекцията на някакъв магазин, а после тя ги съблече. Абсолютно не се занимавам с това, че Станка трябва да се облича по друг начин. Не виждам какво бих й предложила.
Аз съм много повече впечатлена от рокличките и шортите на Лияна. Там вече наистина изградила отношение.

# 3 179
Имало е някаква мисия ,на която Пламен е трябвало да отговаря на някакви елементарни въпроси,с които не се е справил.Това даде сериозен повод на Мишо и Ваня да го обсъждат с обидни квалификации.Чух Ирина да казва на Мишо ,че Пламен е с големи претенции без покритие.

Въпросът към Пламен изглежда е бил свързан с Левски по някакъв начин,това се подразбра от разговора на Ваня и Мишо шамара.А иначе Ирина изглежда е на път да си промени "лагерната ориентация".  Laughing благодарение на Ваня и братчеда Мишо. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт