VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 630
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 45
Мира   е имала връзка с 2-ма мъже- единия с мутренски вид,чаровен и интелигентен
хипер бакшиши в нощни заведения  Laughing '' винаги съм се страхувала че публичността ми пречи....за чувство за сигурност''
''никой не може да кажее,при нейната обрана low profile се казва.....''за Лияна
''аз съм си взела дрехи с които ходя в къщи защото тук се чуствам у дома....Лили ми се вижда толкова ранима...тя е умно момиче....голотата сама по себе си не е секси
И: с настрахнали зърна пред мъжетееее хахааааааа Laughing 

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 20:50 от missoni

# 46
за Йоана и за Пламен още явно няма защитници , затова и не са ги писали

# 47
  • София
за Йоана и за Пламен още явно няма защитници , затова и не са ги писали

За тях двамата, може да повикат жена му на Пламен  Rolling Eyes

# 48
# 49
  • Никога на земята...
Харесва ми разговорът между Мира и Ирина в момента-Мира си каза,че не обича да е сама и предпочита да е във връзка.Личи си,че се е самоанализирала  Grinning
Не знам на колко години е Ирина,но е хубава жена  Peace

# 50
Да си дойдем на думата! Станка и Лили.

# 51
             Сори, но явно съм назад с материала ! Докато разбера какво е това "Боско".....

А колко хиляди хора в БГ само си  мечтаят за тези приходи на година, а Ваня така безпардонно да парадира. Но разни хора - разни идеали!

# 52
Не им ли писна да дъвчат едно и също на Мира и Ирина?  Tired

# 53
Искам да спечели Мариан

# 54
На дневен ред са превръзките на Лили. Laughing

# 55
  • София
 Явно сценаристите на ЛАТИНО сериала, ще трябва да коригират и добавят новите реплики на тези две героини. Thinking

# 56
  • Варна
Подкрепих Пламен, Ирина и Йоана.

# 57
Подкрепям Пламен и Ирина, за да се разбие лагера на лудата Ваня малко... не ме кефят  Tired

# 58
За Л
М: ''но примерно тя не си промени начина на обличане...защо и Марян и говори за яйчниците...докато Пафката много е добре ,храни се здравословно.....Ани дояждаше
И: ''странно ми е че тя обира някакви трохи тук
М:Даааааа отвори бе! #2gunfire Направо ми изкара акъла....за мен имали нещо за мене 4 деен хахах
Абе човеко ,,, зеленце и малко бульон -СЛУШАЛА СЪМ И ЩЕ ЯМ...избирам картофчета супичката Лили  е само за нас...

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 21:00 от missoni

# 59
  • София
Подкрепям Пламен, нека и Йоана да остане. Ирина ми е скучна, но пък е от лагера на Пламен и кофти, ако отпадне, сигурно ще си промени поведението, ще реши, че явно не е в правилния лагер. Дано да го спасят Пламен.

Общи условия

Активация на акаунт