VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 940
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 60
Мира не знае вече ,какво говори!!!Ани не дояжда. А, дояжда .

Ирина - голямо прозрение:"Хората са различно възпитани!"

# 61
  • Плевен
Много искам да изгонят Ирина. Двете с Мира ми писнаха с еднотипните си разговори.

# 62
Гледам ги колко спокойно и задълбочено си клюкарят  Laughing и след известно чудене стигнах до извода, че това дори не се брои за клюкарене. Това не е на Йоана опитите за недомлъвки и кодови думи. Ясно и открито си приказват за някого. Да, в момента примерно този човек може да не ги чува, но то е само въпрос на кратко време и ще чуе всичко дума по дума. Като излязат навън, има записи, всеки ще може да разбере всичко, което са казали за него. Така че то си е вид обръщение, но като в писмо. Още повече, за разлика от други участници, тези двете са напълно наясно, че ги снимат, и не го забравят никога.

# 63
  • София
Абе аз се чудя ако ме затворят там без интернет, тв, книги. Какво ще правя по цял ден? Сигурно и аз ще клюкаря, освен ако няма пиенье на корем. Mr. Green Тогава може да пея. Thinking

# 64
Пет минути слушам, изядоха и голия задник, че и превръзката на Лияна двете каки.
Защо така хич не мога да сложа Иринка в категорията ''фин и деликатен човек''. Нещо в тона на тази жена издава прикрита  злоба.

# 65
За Лияна:
И: с настрахнали зърна пред мъжетееее хахааааааа
М: ''но примерно тя не си промени начина на обличане...защо и Марян и говори за яйчниците...докато Пафката много е добре ,храни се здравословно.....Ани дояждаше
И: ''странно ми е че тя обира някакви трохи тук
М:Даааааа отвори бе! #2gunfire Направо ми изкара акъла....за мен имали нещо за мене 4 деен хахах
Абе човеко ,,, зеленце и малко бульон -СЛУШАЛА СЪМ И ЩЕ ЯМ...избирам картофчета супичката Лили  е само за нас...

# 66
Дадох един глас за Ирина - тиха, кротка, възпитана жена - харесва ми!

Е, не е идеална, ама кой е?

# 67
  • София
Абе аз се чудя ако ме затворят там без интернет, тв, книги. Какво ще правя по цял ден? Сигурно и аз ще клюкаря, освен ако няма пиенье на корем. Mr. Green Тогава може да пея. Thinking

Ами една от възможностите,е да говорят и да си разказват за своя живот, а не за този на другите в къщата.

мъжете така правят, разказват си разни истории от реала.

# 68
Аз от началото съм за новозенландския бизнесмен, много ми е сладък  Embarassed Честно казано в името на шоуто предпочитам да си тръгне Ирина, но тогава в лагера на Пламен ще останат само той и Мира и тогава пеещата готвачк така ще го налази, че жена му ще трябва пак да се включва  smile3513
Пък ако няма кой да го защитава Пламен ще се натоварим един камион от форума и към Нови хан.Пък и със сигурност сме по-запознати с шоуто от повечето коментатори, които канят .

# 69
  • София
Аз съм за Пламен. Даже искам той да спечели формата  Mr. Green

# 70
  • София
Дадох един глас за Ирина - тиха, кротка, възпитана жена - харесва ми!

Е, не е идеална, ама кой е?

възпитана, възпитана  Rolling Eyes колко да е възпитана, като я гледам каква махленска клюкарка е.

# 71
гласувах за Пламен, вече май само той /когато не се занимава с Йоана/ и Саката ме забавляват. Мира тотално ме разочарова, Ваня не я харесвам от преди и сега разбирам защо- то злобата й лъха от цялата й натура
Станка вече не ми е фаворит, определено не ми харесва поведението й.
Вече мисля, че Саката ще спечели- свежар, добряк, забавен....

# 72
И аз гласувах за Пламен, макач, че не смятам повече да гледам. И това ми беше много.

# 73
На мен Мира и Ирина ми приличат на тази от разказа на Чудомир Joy Joy

Скрит текст:
Не съм от тях

Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни жени, като Тана Папучкина, като разчекнат едни уста - като ханджийска порта! Онзи ден, както си седя у дома и наплитам пета на чорапа на наш Груя, гледам я през прозореца, тин-тин-тин, зачупила кръст, накокошинила се с кожи, с плетена чанта с мотив в ръка, и право у доктора влиза. Женена жена ма, сестро, да си седне в къщи и да си гледа работата, а то - фитнало се и не оставя човека на мира! Година и половина я гледам, все зъби поправя. Какви бяха тия зъби, какво беше туй чудо! И по небцето й да бяха никнали, и все с дупки да бяха, пак досега щяха да се поправят. Развали къщата на човека, кучката му с кучка! Гледам булката му, горката - охка, пъшка, караха се, биха се, - па и тя почна май да си покръшнува: все напудрена, я гледам, излиза и шапката й настрана малко килната, като фантазия.

Не ми е работа, как’Сийке, и не съм от тях, ама изпъденото й слугинче разправяло на Бона Кевина, пък тя казала на наша Кица Събчовата. Ама и за него се чува, че не било стока. От два месеца било без работа и все един подофицер, уж от тяхното село, се мъкнел с него. Остава ли ми време, сестро, от пуста работа да разуча отде е, откъде е и дали не е някой модерен братовчед! Пък и работа ли ми е да се меся в хорските маскарлъци! Човек да си гледа къщата, да му е ошетано, преметено и подредено навред, че вчера ходих у Бона Бозаджийкина за квас - пази боже! Нощвите им, как’Сийке, от две години неизстъргани, месалите им загорели от тесто и хвърлени в едно кьоше и отгоре им котката спи. Грехота и срамота! Два пъти в годината си андулира косите и обувки с лачени бомбета носи, а в къщата им - сякаш вторничен ден след пазар. Ама тяхна работа е пак, да ти кажа. Да правят, каквото си щат. Наш Груйо тъй дума: “Във всяка къща - и наредба, всяка коза - за свой крак. Кой както иска, тъй да я кара!” Я Колчеви пък, никога не си дигат завивките от леглата. Както се измъкнат сутрин, тъй им седят креватите цял ден. Рекох веднъж на госпожата, а тя: “Нарочно - кай - ги оставяме, та да се проветряват.” Пък то, че я мързи да ги подреди, мързи я, ама защо лъже хората! В една къща, дето пипа работна жена, то си личи. И спалнята им неразтребена, и във всекидневната им на миндера има една възглавница разпрана, и иглинарникът им виси накриво, а пък кърпата им за лице - сякаш цигани са се бърсали с нея!

Ооох, каквото, каквото - тяхна работа! Да си мълчи човек и да не се смразява с хората - тъй си зная аз, и кой какво е правил - той да си отговаря, ами я да ставам да си вървя, че оставих малката да пържи лук в къщи: ще вземе да го прегори, че ще замирише, като кога минаваш край Парапанкини. Нали пустата им къща е на кьоше! Тя каква е къща, ама прозорци има и надолу да гледат, и нагоре по улицата. На единия постоянно е майката, а на другия - дъщеря й и не пропускат човек да мине, докато не разчовъркат целия му род. И все на изгоряла манджа мирише покрай тях. Дърта жена мари, сестро, а тръгнала по ума на дъщеря си! Все тоя инженер я бил искал, онзи съдия бил питал - чунким хората са полудели цял живот изгорели манджи да ядат! То да не излезе като Деша Коликучкова? Искали я, молили я, щели да я крадат, а и до ден днешен си стои в къщи смутена и

сбръчкана, та и Еньо Кантонеринът й се назлъндисва вече. Пък и той какво ли търси? Чунким не помня, като го роди майка му четири месеца по-напред и какъв байрак развяваше на времето из долната махала!...

Снощи по тъмно, като събирах прането из двора, и - тупуррр - събори се нещо през две-три къщи от нас. Тръснах ризите на дърветата, хукнах се и - какво мислиш? На Пена Цанковичина, вдовицата, на дувара, от лява страна до портата - три керемиди съборени. Тъмно беше и не можах хубаво да разгледам, та сутринта рано още ходих и три мъжки стъпки с гумени токове намерих около мястото. Попитах нея каква беше тая тупурдия снощи, а тя: “Котарак - кай, - госпожа, котарак прескочил дувара и съборил керемиди...” Мари аз го зная тоя котарак, дето си има и котка, и две котенца в къщи и дето работи във финансовото, ама не обичам да ги разправям!

От друга страна, яд ме е пък, че все на светица се прави, все на черкова ходи и надолу гледа. Ама наш Груйо знаеш ли за такива как дума: “Който гледа надолу - мисли за голо!” И права приказка е тя, ами не ми трябва да ги разправям! Чунким у дома всичко е потекло по вода, та из чужди къщи ще ровим! Една снаха си доведохме, как’Сийке, господ да те пази до девета рода! Откак се е омъжила, все болна, все чамава. Злъчката й била пукната, стомахът и бил нервен, уж все диета пази, пък на втория ден на Коледа половината рибица от прасето оплюскала, дордето бях на гости! То добре, че като походвам тук-таме, та ме гощават хората, инак де можем надви с ядене в къщи! Не остави ни сладко, сестро, ни захар, ни саздърма! Мислех си, като е на диета, поне туршията няма да бута, а то, га погледнах в голямата делва - тук-там плува някое камбе!

Думах му на наш Пройка: слушай мене бре, майка, аз да ти избера момиче, че ги познавам всичките в града и околията. Какво му не думах! Дигна си един ден дърмите, че чак от Габрово я довлече. Хората и котка си не вземат от Габрово, а той жена домъкна! Малоумен излезе наш Пройко, на баща си се метнал. Не попитва, да се посъветва, да погледне чуждите къщи и наредби, ама тъй, урбулешката! Малко ли съм му думала: да иде у попадиини, да дойде у вас, че да види какво се казва наредба и фамилия! Я бат’Боньо, умен човек излезе, дето се ожени за тебе. Малко ти били редки зъбите и си понакуцнуваш, ама няма да маршируваш из кухнята я! Гледаш си къщата хубавичко и децата ти подредени, и бат’Боньо всяка събота с прана риза, а то у нас - разхвърляно, мръсно, една галимация!... Да започна да ти разправям, как’Сийке!... Ами не ми е по характера...

Не съм от тях!...

# 74
  • София

Ами една от възможностите,е да говорят и да си разказват за своя живот, а не за този на другите в къщата.

мъжете така правят, разказват си разни истории от реала.
В един момент се изчерпва личният живот, и почва да се коментира живота в къщата, което си е напълно нормално за мен. Всички коментират, не само тия двете. Но те се отделиха от групата, т.е от голямата компания, в която е по-интересно. На мен не ми дреме за тях всъщност, но не искам и да бъда несправедлива и само да плюя, както го правят някои персони тука.

Общи условия

Активация на акаунт