VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 112 405
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 330
Айде, ако на някой им е мъчно за децата на бабет Мира  Mr. Green в момента ги дават в Сделка или не " играят анка и джарка

Стига де!  Stop Ако си пусна чешмата какво ли ще потече?  Wink Joy

# 331
Подкрепих Ирина, Ваня да излиза вече ,че сънувам кошмари не харесвам чалгарско поведение тип Златка

# 332
Е айде сега, за щастие в Сделката са заедно !!! Представяте ли си ако трябваше , да ги гледаме по отделно както и ги гонехме  Mr. Green ужас

# 333
Ех сега гледах епизода,в който Ваня държи сметка на Мариян, защо не бил номинирал Пламен,а е номинирал Йоана.Ама тая жена за каква се има?Никой няма право на мнение и на собствен глас.
Накара Мариян едва ли не да се чувства виновен,че има собствено мнение.

# 334
  • София
Дори сега гледах един по стар епизод,в който Йоана е в изповедалнята и говори...и говори...и говори.
Явно размишлява на глас,но не може да си подрежда мислите.

Grinning Grinning говора й, е комбинация от този на тризначките, Пипи Дикова и Стойка(най-вече гримасите)

# 335
Е айде сега, за щастие в Сделката са заедно !!! Представяте ли си ако трябваше , да ги гледаме по отделно както и ги гонехме  Mr. Green ужас

Peace обаче дано после не размислят, че Анна е била само преводач на Джарет......

В анкетата още не съм гласувала......

# 336
Айде, ако на някой им е мъчно за децата на бабет Мира  Mr. Green в момента ги дават в Сделка или не " играят анка и джарка

Стига де!  Stop Ако си пусна чешмата какво ли ще потече?  Wink Joy
Па що не ги понасяте тези деца newsm78
Какво са виновни,че Мира е такава и онакава

# 337
  • Sofia
Аз я харесвам Мира  Embarassed

# 338

Новия  трейлър за лайв епизода довечера - елиминации

# 339
Анна колко години е учила в музикалния колеж в САЩ?  

# 340
  • Варна

Новия  трейлър за лайв епизода довечера - елиминации

Понеже все не мога да се ориентирам в твоите линкове Laughing Embarassed, давам от Фейсбук

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201394504079317&set=v … ype=2&theater

# 341
Ако довечера влезе Лил победителката от стъклената къща Лигляна общата  сте се залепи за нея. Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingСамо дано Ваня не се спаси щото ако това се случи сте стане ясно ще всичко е нагласено и гласуването на зрителите е било манипулирано от продуцентите в полза на бизнесдамата.Според мен ако вип брадър не е нагласен на финала сте са Сакалиев ,Пламен и Мариан

# 342
Знае ли се коя ще е новата "звезда",която ще влиза? Thinking
Станка спомена нещо, че нали Божидар Димитров щял да идва, пред Павел и той направи знак да не говорят за това. Май дори и излъчването прекъснаха. Не знам дали изобщо това би било свързано с ВБ или нещо посетител.

Може да е било за мисия само.

# 343

Новия  трейлър за лайв епизода довечера - елиминации

Понеже все не мога да се ориентирам в твоите линкове ...

Кога имаш рожден ден, да ти подаря компас ... за по-добра ориентация  Peace

# 344
Знае ли се коя ще е новата "звезда",която ще влиза? Thinking
Станка спомена нещо, че нали Божидар Димитров щял да идва, пред Павел и той направи знак да не говорят за това. Май дори и излъчването прекъснаха. Не знам дали изобщо това би било свързано с ВБ или нещо посетител.

Може да е било за мисия само.
Кой Божидар Димитров?Сещам се само за историка...или някой друг

Общи условия

Активация на акаунт