VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 206
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 350
  • SF
Наградата им е безплатни материали в жълтата преса, орезиляване, осмиване, ефирно време (а то е скъпо!!!) - обиколки по тв студиа за интервюта, даване на обяснения, оправдания, говорене наволя зад гърба на другите, но вече в студиата и и редакциите на вестници, списания...
И по ???К хонорар.

# 1 351
  • София

А наградата, обявена ли е някъде?

Няма награда.

А, значи само хонорари и РЕКЛАМА  Peace

# 1 352
Днес е Павлов ден.....Сутринта се събудих с Павел, вечерта ще си легна с Павел......На кой му е мъка - в момента Павел Чернев е при Румен Сделката....

# 1 353
# 1 354

Новия  трейлър и лайв епизода довечера

Кой от Съквартирантите ще бъде номиниран заедно с Мишо ...

Пламен вече е 'глава' на Къщата с имунитет и спасен от номинации за изгонване.

Премиера на латино-сериала 'Лице на заем' ... Стойко целува Станка Wink

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 18:50 от bg-tatta

# 1 355
Ваня за това плюене (тука се коментираше вече) се е вдъхновила от Павел. Той първи демонстративно плю при някакво свое патетично изявление срещу някого. Разбира се, на Павел му отиваше повече, ако изобщо можем да се изразим така.

А Мишо как са го издокарали с мустачки и някакво смешно костюмче за сериала, прилича на цигански оркестрант. (:

# 1 356
  • София
Аз мисля, че най-много гласове за елиминации ще съберат Мира и Ваня.

# 1 357
  • Варна

А Пламен вероятно ще прати някого директно на елиминации. Защото не чух да се коментира да е спасил някого. Номинирали са вчера.
Ако ще номинира директно вероятно ще посочи Станка.. или?

# 1 358
  • София

Предполагам, че Мира ще е спасена от Пламен, главата на къщата.

Цитат
А Пламен вероятно ще прати някого директно на елиминации. Защото не чух да се коментира да е спасил някого. Номинирали са вчера.
Значи аз не съм разбрала, че вече Главата на къщата, няма да спасява, а ще изпраща някого директно на номинации  Peace Peace

# 1 359
  • София

Най-вероятно ще е Станка, защото за него тя е много силен противник!

# 1 360
Ваня за това плюене (тука се коментираше вече) се е вдъхновила от Павел. Той първи демонстративно плю при някакво свое патетично изявление срещу някого. Разбира се, на Павел му отиваше повече, ако изобщо можем да се изразим така.
Това плюене на Ваня Червенкова на земята е много грозно.Така че Ваня спонсорката и рекломодателка на вип брадър 2013 вън от къщата.Ако в понеделник тя не излезе сте стане ясно ще всичко е нагласено в нейна полза от продуцентите Нико Тъпарев и компания
А Мишо как са го издокарали с мустачки и някакво смешно костюмче за сериала, прилича на цигански оркестрант. (:

# 1 361
Любимеца на публиката според мен е типичен плейбой.
Не мисля ,че лъже  за нещо толкова сериозно ,като семейството си /,че е разделен с жена си/.
Той е от мъжете ,които никога НЯМА да покаже на която и да е жена/най вече собствената/ ,ЧЕ НЕ Е ВЛЮБЕН в нея.
/  самолюбието му няма да понесе ,ако някоя спре да го обича/

Той ще продължи да зарибява Йоана и дори според мен ще ЗАПЛЕНИ и  черната Златка/както и всички зрителки smile3503/
Много интересен играч .Надявам да не го прецака ББ на финала  и ТАКТИКАТА му да успее newsm10

Предполагам ,че днес  ще номинира ЛИЛЯНА

# 1 362
Мисля ще е крайно време Лияна общата да отиде на елиминации.Уви за съжаление тя ще допълзи тихомълком до финалът на вип брадър 2013 освен ако на полуфиналът не бъде изритана със най малко зрителска подкрепа.

# 1 363
Искам Гост 32 да влезе като специален гост. Най-малкото, за да спре да пише тук едно и също. Twisted Evil

# 1 364
Искам Гост 32 да влезе като специален гост. Най-малкото, за да спре да пише тук едно и също. Twisted Evil

Подкрепям  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт