VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 904
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 455
Интересно става.  smile3508

# 1 456
  • София
Браво евала на Станка!!!

Фен съм на Станка но в момента номинацията е не нейна. Повтаря чужди думи, тя всъщност не се засегна толкова в разговора с Мира но след това другите направиха от мухата слон. А че Мира направи тъпо изказване си е факт.

# 1 457
Симпатизирам на Ирина, но тази сцена с Йоана и трите реда шкафчета - ами, не е права. И го разказваше по съвсем друг начин - явно така го е приела тя самата - а всъщност Йоана въобще не беше агресивна. Жалко за Ирина, че направи това.

# 1 458
  • Варна
Браво на Мариан  Whistling Heart Eyes

# 1 459
  • София
Ама Ваня като каква се има, като кралска особа ли? Тоя да не и говори, оня да не и говори, ай сиктир! Става ми все по противна тая жена, лицемерна и пълна комплексарка, смята, че колкото по силно крещи е по права!

# 1 460
# 1 461
Евала на Мариян, за аргументите срещу Ваня.
Май си намерих фаворит.  Hug

# 1 462
До тук- Мариан и Ирина👍👍

# 1 463
Много харесвам Мариян, и е прав, че достатъчно й отстъпваха на Ваня заради трудностите в живота ѝ, заради пола ѝ, заради възрастта ѝ...айде и тя малко да се съобрази с околните, викам аз.

# 1 464
Ама Ваня като каква се има, като кралска особа ли? Тоя да не и говори, оня да не и говори, ай сиктир! Става ми все по противна тая жена, лицемерна и пълна комплексарка, смята, че колкото по силно крещи е по права!

Жената е много тежки неща преживяла.

Joy

# 1 465
Евала на Мариян, за аргументите срещу Ваня.
Май си намерих фаворит.  Hug

И аз, но от преди седмица още  Peace

# 1 466
  • София
Големите пък випове - Павел, Ваня. Мутри, крали до безобразие.
Познаваш Павел, че така се изказваш, защото аз го познавам....

# 1 467
Оф, Тервелл как се извъртя. Дразни ме вече. Tired

# 1 468
  • София
Големите пък випове - Павел, Ваня. Мутри, крали до безобразие.
Познаваш Павел, че така се изказваш, защото аз го познавам....
Достатъчно е да познавам депутатското мислене, не ми трябва да познавам лично Павел. Пък и не откривам топлата вода.

# 1 469
  • София

Жената е много тежки неща преживяла.

Joy

Ако го казваш с ирония го приемам.
Ако говориш сериозно -  преживяното не и дава право да се държи по този унизителен за хората начин. Всеки си има тежки моменти, на моя колежка за три дни починаха майка и и баща и невероятни хора. Тя не се държа по този начин. Каква е разликата? Вярно е всеки човек е различен, но идеални хора няма, а доколкото съм гледала Ваня смята себе си за точно такава.

Общи условия

Активация на акаунт