VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 821
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 620

според оня звяр Ваня това се формирало от хромозомите още в зачатието  ooooh!
Не твърдя нищо за ориентацията на Мариан, но точно тези думи на Ваня са верни... Peace
Не мисля, че е научно доказано.

# 1 621
Ама дори и да е гей тях какво ги засяга? ooooh! С нещо пречи ли им? Негова работа си е дали ще го разкрива пред цяла България, ебаси! Отвратителна Ваня, отвратителна!

Рядко някой ме дразни толкова. Имам чувството, че ако ми се налага да живея с нея 2 месеца, в даден момент толкова ще ме ядоса, че ще озверея и аз и в момент на ярост ще я прасна с нещо. ooooh! ooooh!

# 1 622
Човек ако подхване тяхната логика, спокойно може да изкара Ваня и Мира прясно и изпепеляващо влюбени педалки. То там са сълзи, погледи , страсти, че и спане в една спалня сега. Далеч повече чувства и страст има между тях двете, отколкото между Пламен и Йоана, да речем. Mr. Green
Няма какво друго да е, освен една невъзможна в момента любов.
Два -три кадъра да им монтират и ей ги следващата светска двойка. Ще засенчат Николета Лозанова и нейния там, какъв беше.

# 1 623
  • софия
Моля, накоя психоложка от типа лелите Мира и Ваня, да ми обясни научно що за мазохизъм развивам с брадъра всяка година. Благодаря!

# 1 624
Включих се, за да потвърдя, че такива теории съществуват и не е недопустимо да бъдат изказвани, основани са на изследвания все пак.
Друг е въпросът, че изобщо не е редно да се коментира каквото и да е. Peace

Хаха, Бианка, продължавам да съм ти фен! Laughing  bouquet

# 1 625
  • Никога на земята...
абе и нейните са махленски, но на по-професионален език
страшни идиоти
направо искам Пламен да спечели

просто не мога да си представя как се чувства Мариан в момента
Peace На нея са и интересни поведенията и си ги анализира.
И аз не симпатизирам на никой този сезон,прекалено филмирани и натоварващи понякога са ми всички.

# 1 626
  • софия
абе щом Ваня ги е казала с назидателен тон и размахан пръст... доказани, недоказани, няма значение  Mr. Green

ужасен сезон, ужасен
от къде намериха толкова противни хора на куп  ooooh!

ааа, точно в момента Ванчето казва, че Лияна имала сериозен психологически проблем

# 1 627
  • софия
ади, кръцнаха ни, Ваня се сети нещо извънредно важно  Mr. Green

# 1 628
Включих се, за да потвърдя, че такива теории съществуват и не е недопустимо да бъдат изказвани, основани са на изследвания все пак.
Друг е въпросът, че изобщо не е редно да се коментира каквото и да е. Peace

Хаха, Бианка, продължавам да съм ти фен! Laughing  bouquet

Има стотици теории. Аз говоря, че не съществуват научно доказани факти!

# 1 629
Моля, някоя психоложка от типа лелите Мира и Ваня, да ми обясни научно що за мазохизъм развивам с брадъра всяка година. Благодаря!
Тутакси - нямате си пейки пред блока! Mr. Green
И това те е травмирало безвъзвратно. И си гейка, естествено.

Аз пък не чух какво се е случило с Лияна, когато е била на 16?

# 1 630
  • Никога на земята...
Между другото и аз като я слушах си помислих,че по нейната логика и на Станка ориентацията трябва да е спорна/но не споделих,защото все пак това е Станка  Laughing/

Спряха живото  Peace

# 1 631

Приятелят и бил убит пред нея. Как пък все на нея се случват разни подобни неща ... Tired

# 1 632
  • софия
ох, благодаря ти, камък ми падна от сърцето
уплаших се да не е нещо трайно и непоправимо
още на следващото събрание ще ревна за пейки
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ейй, ма много ми е мъчно за Къцака, Фънки, Юлиян... чак и Злата по-ме кефи от тия

# 1 633
Моля, някоя психоложка от типа лелите Мира и Ваня, да ми обясни научно що за мазохизъм развивам с брадъра всяка година. Благодаря!
Тутакси - нямате си пейки пред блока! Mr. Green
И това те е травмирало безвъзвратно. И си гейка, естествено.

Първият й приятел умрял в ръцете й. Сигурно пак е бил някой престъпник.

# 1 634
На мен анализите на Мира са ми интересни и не мисля ,че го прави от злоба. За Лияна  аз съм сигурна, че си е анорексичка, с два очевидни симптоми-спорт до изтощаване и почти никаква храна.И вместо да се сърди на Мира, да се замисли, че за психолози и психиатри се плаща скъпо. Със сигурност и Ваня има нужда от специалист, не е виновна за тези си състояния на духа.

Общи условия

Активация на акаунт