VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 709
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 665
Станка, ако не беше реагирала толкова остро на един обикновен съвет, мисля, че сега изобщо нямаше да е тема на разговор. Станка и Ваня още в началото даваха съвети на Мира, как да се държи със съпруга си значи Станка може да обижда другите на скочубра, кон и тн ,а никой не може да каже копче на Станка
Мира раздава съвети на килограм ,не,че някой и ги е поискал
А Мира искаше ли съвет от Станка за Иво?

# 1 666
  • Варна
МИра прекалява със съветите, няма чувство за мярка кога прекрачва права на личното пространство. Но не мисля, че е злоба, колкото наистина не знае кога обижда другите.  

Ох да бе не знае.. не е толкова неосъзната. Laughing
Нали вече каза - щом ме нападаш, очаквай, че ще ти се върне.

# 1 667
Стойка Пипирудата за роля в театъра е чела дълго форума на бг-мамма - в момента по НоваТВ.......

# 1 668
Интересно ми е Мариян как ще реагира на всичките приказки.

Преди малко Мариан каза на Мишо, който си миеше зъбите в банята, да внимава, защото му идва отзад. Joy

# 1 669
  • София
Ще коментирам Павел.
Повтаряше като мантра ‘ние, известните и успелите, Пламен иска да ни е гадно’(от Станка ли го чу).
Пламен да не ходи на дискотека в София и Пловдив, защото ще яде бой. Thinking
Мариан да удари някого в муцуната, за да докаже, че е хулиган и не е гей. Thinking

Кой ще бие Пламен и защо точно в София и Пловдив  newsm78

# 1 670
  • Варна
Станка, ако не беше реагирала толкова остро на един обикновен съвет, мисля, че сега изобщо нямаше да е тема на разговор. Станка и Ваня още в началото даваха съвети на Мира, как да се държи със съпруга си значи Станка може да обижда другите на скочубра, кон и тн ,а никой не може да каже копче на Станка

Тя Ванчето реши, че може да дава тон в живота и на Мира, Станка само пригласяше.

# 1 671
Това се случи веднъж...............Мира не спира да анализира и да дава съвети /при това непоискани / ,като се опитва да накара хората да се вместят в това поведение в което тя смята ,че ще е добро за тях.
Ненапразно си допадат с Ирина ,учудена съм от дребнаводтта и злобата в  последната

# 1 672
Защо всички се притесняват и се правят на въздържани да не коментират сексуалната ориентация на Станка.Станка си е с хомосексуална ориентация,то просто стила и на изказване с мъжкия си тон и жестове, душевността и го издава,а не тялото.Но си  позволяват да коментират на Мариян сексуалността, ама Станка това, че била спортист дайте сега да я щадим да нея нарамин и анализираме. Станка си е различна ,но всички   вътре в къщата се притесняват да го кажат само Мира ли има смелост

# 1 673
  Отбора на Ваня има правото да обижда, да заплашва,яде колкото и каквото иска и т.н  Докато останалите-  ако има вероятност да са невидими и незабележими ще е най-добре за нервите на Фоти.

# 1 674
  • Варна
Защо всички се притесняват и се правят на въздържани да не коментират сексуалната ориентация на Станка.Станка си е с хомосексуална ориентация,то просто стила и на изказване с мъжкия си тон и жестове, душевността и го издава,а не тялото.Но си  позволяват да коментират на Мариян сексуалността, ама Станка това, че била спортист дайте сега да я щадим да нея нарамин и анализираме. Станка си е различна ,но всички   вътре в къщата се притесняват да го кажат само Мира ли има смелост

Къде я видя хомосексуалната ориентация на Станка? Thinking

# 1 675
Това се случи веднъж...............Мира не спира да анализира и да дава съвети /при това непоискани / ,като се опитва да накара хората да се вместят в това поведение в което тя смята ,че ще е добро за тях.
Ненапразно си допадат с Ирина ,учудена съм от дребнаводтта и злобата в  последната
Това по скоро се отнася за Ваня.

# 1 676
Ще коментирам Павел.
Повтаряше като мантра ‘ние, известните и успелите, Пламен иска да ни е гадно’(от Станка ли го чу).
Пламен да не ходи на дискотека в София и Пловдив, защото ще яде бой. Thinking
Мариан да удари някого в муцуната, за да докаже, че е хулиган и не е гей. Thinking

Кой ще бие Пламен и защо точно в София и Пловдив  newsm78

Павел така каза, след като коментираха, че е извикал Пламен навън, след плюенето върху килима. Ники Кънчев го попита, дали щял да го набие. Павел потвърди и каза това за дискотеките.

# 1 677
Сексуалността на Станчето и мен ме съмнява.

# 1 678
Стига бе,ти си я видяла как прави секс с друга жена ,та си толкова категорична за хомосексуалността и?Станка е израснала по лагери само с мъже и от там идва и този език,понякога недодялан.....а за анцузите и панталоните всички спортисти предпочитат това облекло.
Кой жест я издаде ,че е гей? newsm78

# 1 679

Редактирай си простотията!

Общи условия

Активация на акаунт