VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 665
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 680
Станка тренира мъжки спорт и за това фигурата и походката й е мъжка. Това не означава, че трябва да харесва жени! Изобщо не ми прилича на обратна!

# 1 681
Сексуалността на Станчето и мен ме съмнява.

Не бива да се съмняваш, след като вчера Тервел каза, че Станка категорично отказва да бъде с жена, а си иска мъж. Naughty

# 1 682
  • Варна
Говорят за случая когато Ваня и Станка даваха съвети на Мира. оказва се че Мира е питала нещо, не е непоискан съвет.

# 1 683
Сутрешна философия на живото. Обсъждат скандалите и нападките, отново.  smile3507

# 1 684
  • Варна
Станка тренира мъжки спорт и за това фигурата и походката й е мъжка. Това не означава, че трябва да харесва жени! Изобщо не ми прилича на обратна!

И на мен. Мел и Зара, които правиха секс в ББ1 си бяха съвсем женствени. И?

# 1 685
  • София
Ще коментирам Павел.
Повтаряше като мантра ‘ние, известните и успелите, Пламен иска да ни е гадно’(от Станка ли го чу).
Пламен да не ходи на дискотека в София и Пловдив, защото ще яде бой. Thinking
Мариан да удари някого в муцуната, за да докаже, че е хулиган и не е гей. Thinking

Кой ще бие Пламен и защо точно в София и Пловдив  newsm78

Павел така каза, след като коментираха, че е извикал Пламен навън, след плюенето върху килима. Ники Кънчев го попита, дали щял да го набие. Павел потвърди и каза това за дискотеките.
Ааа..аз разбрах, че само за тогава ставаше дума, ако Пламен и Павел бяха излезли на двора, да бият.

Но бъди спокойна, Павел не ходи в заведенията, които Пламен посещава.

# 1 686
хаха редактирам  се.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 10:42 от Freida

# 1 687
Значи Мира е много лош човек, защото не се притеснява да дава съвети и да рови в живота на хората, а ония другите, добросърдечните, не се посвениха да обсъждат евентуалната хомосексуалност на Мариан Rolling Eyes. Нее, това не е ровене в личния живот, съвсем не! Те не знаят, че всички ги гледат, забравили са и просто си дрънкат, не ровят в ничия болка.
Направо ме хвана срам, като ги гледах снощи. Отвратително беше! Дори така да е, не мога да си представя що за селянин трябва да си за да изтъкваш това, като причина за номинация в изповедалнята.  Разбира се всичко прикрито зад първоначалното ''той не е себе си'', но след малко изплюват камъчето. Ужас! Много ми стана мъчно за Мариан. Чувстваше се очевидно зле и беше много притеснен за реакциите на семейството си.

# 1 688
Но бъди спокойна, Павел не ходи в заведенията, които Пламен посещава.

Аз не съм притеснена за Пламен  Laughing, по-скоро ми е интересен Павел, как всички проблеми ги решава с бой.

# 1 689
МИра прекалява със съветите, няма чувство за мярка кога прекрачва права на личното пространство. Но не мисля, че е злоба, колкото наистина не знае кога обижда другите.  

Ох да бе не знае.. не е толкова неосъзната. Laughing
Нали вече каза - щом ме нападаш, очаквай, че ще ти се върне.

Ами не мога да преценя, познавам хора, които приказват без да мислят, че могат да обидят събеседника си.
А Мира има самочувствието, че всичко е преживяла и може да раздава житейския си опит  Laughing

Павел вчера беше страшно надут по време на лайфа.  Sick

# 1 690
Това не означава че не е метросексуална.

newsm78 newsm78 newsm78

# 1 691

За Мел имам съмнения, че е обратна, но Зара си е хетеро. А и не е важна само фигурата, а и държанието. Да беше влязла Лил щеше да се види разликата.

# 1 692
  • Варна
Това не означава че не е метросексуална.

По тази логика всички са метросексуални.

# 1 693
  • София

ако бяхте слушали снощи Станка, щяхте да разберете за нуждата й и желанието да намери истински мъж. Такъв, който нямало да го интересува коя е тя(като ИМЕ) и колко има. И такъв, който нямало след като е с нея, да почне тръби на ляво и на дясно.

А мел, си каза че си пада по жени, Зара пък си е Би.

# 1 694
Направо виждам жълтите издания с какви заглавия ще излязат относно Станка ooooh! ooooh! ooooh! ......

Общи условия

Активация на акаунт