VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 066
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 815

Мъжкарска снимка, толкова много яйца има в нея.  Joy

Скрит текст:
И точилката, в ролята на фалически символ Joy

# 1 816
# 1 817
Станка си изпуска нервите вече, много и  е вътрешно нещо

# 1 818
Скрит текст:
И точилката, в ролята на фалически символ Joy

Скрит текст:
Който е разтриван от две намазани с крем ръце.  Joy

# 1 819
  • София
Мариян не точи питки, а прави кори за баница. Не разбирам с какво толкова ви развълнува този факт. Едни от най добрите готвачи са мъжете. Навремето в хлебарниците и баничарниците пък са работили само мъже, защото се е смятал за тежък физически труд.

# 1 820
  • софия
ми ще точи, нали е гей  Naughty
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 821
Правиха забележка на Мира, че хранила Пламен с лъжичка в устата, а сега Йоанна като храни и Мариян и Тервел... Laughing

# 1 822
  • Sofia
каква салата направи Йоана,че така пъшкат всички...

# 1 823
  • Варна
ми ще точи, нали е гей  Naughty
 ooooh! ooooh! ooooh!

Ами на мъжете във форума им прави впечатление, акцентират върху това. Може би искат да се разграничат.. Whistling

# 1 824
Цеци Красимирова: С Мариан живеехме в мизерия

http://life.dir.bg/news/tzetzi-krasimirova-15332804?nt=5

ПП: Това е първият брадър в който вече нямам фаворит. Mr. Green

# 1 825
  • София
Май се очертава интересен епизод.

# 1 826
Не разбирам с какво толкова ви развълнува този факт.

Аз винаги се вълнувам от хубави и готвещи мъже  Heart Eyes

# 1 827
Не мисля, че Мариян има някаква "нестандартна"  ориентация.Такива са му маниерите просто, свикнал е така да се държи покрай хората, с които работи. Познавам 2-ма мъже, които са гей и 1,който има същите жестове, но си харесва жени.Твърдо харесва жени . Още повече Мариян е свикнал на определена позьорщина в модните среди, малко лигавене, театралничене.

Така е, той живее в други среди, непонятни за Орката.   Laughing
Мариан си е хетеро, ама в България ако си мъж и ползваш крем за лице и сешоар за коса явно не се приема за нормално. Трудно е за хората с ограничено мислене да разберат, че когато си модел и манекен с тялото си изкарваш парите и освен да се грижиш за мускулите във фитнеса, трябва да полагаш грижи и за лицето и косата. Имам близки познати мъже в тази сфера и знам как стоят нещата. Ползват и солариум когато има нужда, обезкосмяват се, ходят на маникюр и педикюр и са си напълно хетеросексуални, както е и Мариан. С това малоумно мислене всички от лагера на Ваня за пореден път се излагат.

# 1 828
dollface, подкрепям мнението ти! Peace

# 1 829
  • Варна
каква салата направи Йоана,че така пъшкат всички...

Ситно нарязан карфиол, натрошено сирене, нарязан на ситно чесън, нещо зелено (копър, магданоз?), сол, зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт