VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 945
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 860

Карфиолът суров?  ooooh!   затова им е гадно - бланшира се малко
Не е много идейна салатата newsm78  - зеле, чесън  и сирене - малко като за прасета  Laughing

ми те нали уж си падат по суровоядството или как там се наричаше точно  newsm78

хммм това
Скрит текст:
/салатата   chef Stop/
не бих си го причинила на стомаха

# 1 861
Ех....да знаех щях да викна Мариан с точилката днес....а не да се мъча сама Mr. Green.......

Изтрещяхме......

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 862
Цитат
Станка пребори Ивчо, та една Мира ли ще й се опре, още малко й трябва и ще я тръшне на тепиха/мокета в хола. newsm53

Joy не си разбрала  Joy

Ивчо се е оставил тя да го пребори  Joy hahaha

не можел, даже чисто по "естетически" причини да се бори с жена  Mr. Green

# 1 863
Ох, Маме, с тия доматки направо ми разкъсваш сърцето. Не съм яла от 6 месеца. Blush
Ама питката ти е уау. Heart Eyes

А как върви днес бурната любов между мама Фотка и доня Фамилия?Важно ми е, да знаете.

# 1 864
Аз имам точно една пола и то купувана за повод. Иначе къси гащи, колкото щете Whistling Рокля нямам никаква Naughty
Дънки, блузки и кецове ми е основното облекло, тук-таме някоя риза.
Ииии не съм гей. Не че е срамно, ама не съм. Обожавам мъж си. И за Марян мисля, че не е гей. Най-много да е БИ, ама да е по задължение за пари, иначе не вярвам да си пада по мъже.

# 1 865
Ех....да знаех щях да викна Мариан с точилката днес....а не да се мъча сама Mr. Green.......

Изтрещяхме......

Скрит текст:

Скрит текст:

Е, Маме, не е честно да показваш такива работи. Crossing Arms

# 1 866
  • София

Аз лично имам една пола, дори не знам как точно се е озовала в гардероба ми. Thinking

Аз и една нямам  Laughing Да знаете, не съм гейка  Joy

Скрит текст:
  surpriseuu

Еха, много яко...хванах се и отворих и ДзАК

# 1 867
# 1 868
  • Варна
Пуснаха живото излъчване. Спирайте спама.

# 1 869
  • София

Изтрещяхме......

Скрит текст:

Скрит текст:

Е, Маме, не е честно да показваш такива работи. Crossing Arms

Маме, какъв ни е бюджета за тази седмица в нашата БгМама къща? какви са тези екстри?
аз искам, за моите нужди 50лв за цигари...да се запише на таблото Rolling Eyes и не ми пука, дали ще има за плодове и каперси. #2gunfire

# 1 870
а не разбирам защо някои оправдават простотията и поведението на Станка с факта, че е спортист и световен шампион, та видиш ли нямала време за друго...
ето тази мацка например също е световен шампион (боен брутален спорт), но разликата е космос между двете:

http://www.mma-bulgaria.com/intervyuta/gergana-apostolova-pet-go … -svetovnata-titla
 тази дама е изключително женствена, интелигентна и прекрасна майка

# 1 871
Станка пребори Ивчо, та една Мира ли ще й се опре, още малко й трябва и ще я тръшне на тепиха/мокета в хола. newsm53

Аз все си мисля, че тогава Мира се настрои срещу Станка. Thinking Много уплашено наблюдаваше борбата.

# 1 872

Аз все си мисля, че тогава Мира се настрои срещу Станка. Thinking Много уплашено наблюдаваше борбата.

абсолютно  Mr. Green

и не само от страх, че ще го повреди нещо "физически"  Peace

# 1 873
Интересно ми е как разбрахте ,че Пламен е интелигентен!

# 1 874
Мира + Пламен > Мира + Ирина

tv

Общи условия

Активация на акаунт