VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 827
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Варна
Мира по-рано каза, че знае със сигурност коя PR агенция стои зад Мишо и че ще има организиран партиен вот.

Е, това е вече лошо. Confused

Стойко защо така го елиминирахте от финалистите?
Аз не съм сигурна, че Пламен ще е между тях..

Стойко вчера рязко си свали рейтинга с тази номинация. Муци, душа и номинира човек, който според него крие сексуалността си. Тъпо.

# 1 906
Хрумна ми нещо - защо на Лияна ѝ е все мръсна косата. Може би не смее да я измие, че да не си измие и грима.

Е, как? нали все с кърпа на главата се разнася. Ма може да я ползва и като аксесоар, знам ли Laughing

Стойко вчера рязко си свали рейтинга с тази номинация. Муци, душа и номинира човек, който според него крие сексуалността си. Тъпо.

Той много се притеснява да номинира и явно се възползва от приказките на другите, за да не го пита ББ по 100 пъти дали това е причината Simple Smile))))

# 1 907
Лияна има нужда от сериона смяна на прическата. Косата и е ужасна, а начинът, по който я носи съвсем влошава положението.

Стойко пък с тези кичури ако си мисли, че изглежда много мачовски, дълбоко се е излъгал. А какъвто е лигльо пък, съвсем съмнителен става.

# 1 908
Стойко пък с тези кичури ако си мисли, че изглежда много мачовски, дълбоко се е излъгал. А какъвто е лигльо пък, съвсем съмнителен става.

А и често мие чинии, съмнителна раотата.  Thinking

# 1 909
  • Никога на земята...
Лияна май наистина е ползвала кърпата за аксесоар,защото след последното излизане май спря да я носи/явно някой и е казал/.
А косата и ми изглежда постоянно мръсна,може да не ползва правилните продукти  Laughing

# 1 910
Лияна има нужда от сериозна смяна на прическата. Косата и е ужасна, а начинът, по който я носи съвсем влошава положението.

Има ужасни зачатъци на бритон, които се състоят в 2 тънки мазни кичура. Прическата няма да си смени никога, та тя изпадна в истерия за няколко см отрязана коса, а имаше спешна нужда от това. А най-лошото е, че тя се гордее с косата си и каза, че е запазената й марка.  Mr. Green Laughing

# 1 911
  • София
На Лияна косата и е рядка и изтощена.Според мен организма и не получава достатъчно хранителни вещества и има повече стрес.От там косата и страда, още повече като я държи толкова дълга.
Допълнително акцентира върху това като я опъва назад и се спуснат само 2 мазни кичура отпред.Моята коса е подобна, дължи се на здравословен проблем.Затова я държа до раменете  не я опъвам, не я мъча с нищо и пия много хранителни добавки, спазвам режим.
Няма косми, затова няма и обем, няма форма.И кожата се омазнява бързо, но краищата са много сухи и се късат.
Затова мисля, че трябва да си помогне сама на себе си, да промени малко прическата, да се поохрани, да спре сама да се набутва в тъпи ситуации.

# 1 912
Щом мие чиниите е съмнително newsm78
Много олигофренско ми се стори кривенето на Мариян ,преди номинациите. Отвратителен. Sick

Партийният вот за Мишо е само главата на мира. Как не й прегряха зъбите на тази  #Crazy
Снощи гледаше като наср.на ,когато Ваня говореше за бъздънната и гнусна паст. Днес все едно нищо не е било. Тя наистина има проблеми с паметта.

Интересно защо не са дали скандала между мира и Анна? Сигурно да не стане грешка при гласуването ,не че няма да го "поправят"  Mr. Green

# 1 913
накоя от бг мамите тук пишещите, да знае какво е "тънък косъм"

е, на Лилиту е такъв, от там и всичко останало по този повод

и вие не знаете вече кого и как да оплюете  Mr. Green

ту що е с хавлия, па после "ама що не е с хавлия"  Mr. Green

хайде решете вече, хавлията ли ще плюете, косата ли  Joy

# 1 914
Тя да си остави дълга, щом и е важно. Но този саморасляк на главата и я приближава до образа на блатна вещица, а не на Рапунцел.
Да и я оформи фризьор, да и препоръча правилните за тънка и рядка коса продукти и да и покаже поне две лесни за правене и незискващи време и усилие прически.
Да нямаше потенциал, а тя е хубава жена, която сама се загрозява.

# 1 915

Интересно защо не са дали скандала между мира и Анна? Сигурно да не стане грешка при гласуването ,не че няма да го "поправят"  Mr. Green

Мира и Пламен си ги къткат продуцентите

няма да се очудя, ако си останат двамцата на финал с Пурите и гобленчето във апартамента  Sunglasses

то вече толкова се наби на очи тяхното, че незнам на къде повече  Sick

# 1 916
Както каза един приятел фризьор - тя няма прическа, просто има дълга косаJoy

# 1 917
А Златка, така добре е подкована от Патрашкова  Mr. Green

Тя милата, най-добре можела да си общува с Ирина  Joy

ехххххх що го гледам тва и аз не знам  ooooh!

# 1 918
И аз мисля, че Лияна има нужда от освежаване на косата. А това нещо,дето е уж бретон поне да си го закача с две фиби,че ептен грозно стои според мен

# 1 919
Ваня изобщо не се справи добре със сериала. Тя и Йоана твърде преиграха. Тервел, Стойко, Станка, Пламен и Ирина се представиха по-слабо също, доста сухо, не се вживяха в ролите. Останалите се справиха добре като най-изненадана съм от Мира. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт