VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 547
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Варна
Станка и Стойко ще хранят Пламен  Laughing

# 2 371
  • София
Хах, готино. Отива му на Пламенчо да е господарка. Mr. Green

# 2 372
Не мога да ви прочета, много пишете  Crazy.

Аз вече имам фаворит и това е Мариан, ако не спечели той искам да е Пламен. Другите не ме кефят и не искам да спечелят ВБ.

Една сутрин видях Стойка Пеперудата в анонаса на "Здравей България" и веднага си помислих, че може да я вкарат в "Ол старс". Ако наистина е така въобще няма да го гледам. Писна ми от викащи, истерични и злобни хора  Stop.

# 2 373
  • Варна
Ооооо, те го носят - Стойко и Мариян  Laughing
Станка май нещо не й се понрави това.

# 2 374
Една сутрин видях Стойка Пеперудата в анонаса на "Здравей България" и веднага си помислих, че може да я вкарат в "Ол старс". Ако наистина е така въобще няма да го гледам. Писна ми от викащи, истерични и злобни хора  Stop.

Нали я гледахме в предният All Stars?

# 2 375
Мариан какъв е, защо е облечен по-различно от останалите?

# 2 376
Марианчо и като пчела пак са го докарали по-така, манекенски, с по-специални дрешки от другите.

# 2 377

Новия  трейлър и дейли епизода довечера

Тази вечер стратегът Пламен ще се превърне в пчелата-майка, която ще превземе Къщата!

# 2 378
OOO пускам си е сега живото и гледам хоп антенки и крилца, чак се стреснах , голям смях....Сигурно вече сте обсъдили защо са така ?!

# 2 379
  • Варна
Марианчо и като пчела пак са го докарали по-така, манекенски, с по-специални дрешки от другите.

Вероятно е търтей. Thinking

Поздравленя на ББ за играта. Много добре измислена. Добре галят самолюбието на Пламен, дали пък той няма да се самозабрави така?

# 2 380
Ваня има парче храна под долната устна, но никой не смее да й каже да се забърше.

Тя явно нещо е болна, защото я питаха и тя каза, че е по-добре.

# 2 381
Гласувах за Пламен  Peace
Според мен той и Мариан за най-добрите играчи вътре.
Не знам как им хрумва на някои да сравняват Пламен с онова недоразумение Пацо.  Rolling Eyes
Не разбирам и защо му се дразнят толкова вътре някои хора (Ваня и сие). Схеми правил, планове, тактики. Ми нали затова е влезнал. Това е игра. Те вътре само да лежат и да се скатават ли са влезли. Сакън да не се изложат. Ако го няма Пламен няма да е интересно.
И не, не ми е интересен защото прави "мръсно" на "звездите", а по доста по-различни причини  Twisted Evil

# 2 382
Когато Пламен даде заповед, Мариан я казва на другите.
Лияна храни Йоана.

# 2 383
Пламен със заповед към Мира: "От сега нататък без приказки на масата!" Grinning

# 2 384
Ами Шамарчето защо седи в хола изолиран, май и на масата го нямаше?

Общи условия

Активация на акаунт