VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 242
  • 3 331
  •   2
Отговори
# 2 505
  • Стара Загора
Златка голям рев за якето!! Sad

# 2 506
  • Варна
Сърцето на пеещата готвачка Joy

# 2 507
  • Варна
Сефте чувам женския глас на Биг Брадър. Не е на място сякаш...нали все пак е "брадър"... newsm78

# 2 508
Златка голям рев за якето!! Sad

Еми Roberto Cavalli е.  Mr. Green Ама нищо, тя каза, че гаджето ще й купи ново.  Laughing

# 2 509
Въпрос:    Вашият фаворит е:

Ваня    - 6 (1.9%)
Ирина    - 9 (2.8%)
Йоана    - 5 (1.5%)
Лияна    - 3 (0.9%)
Мариан    - 91 (28.1%)
Мира    - 16 (4.9%)
Мишо    - 6 (1.9%)
Пламен    - 111 (34.3%)
Станка    - 54 (16.7%)
Стойко    - 15 (4.6%)
Тервел    - 8 (2.5%)

Общ брой гласове: 324

# 2 510
  • Варна
Мариан при Стойко ли легна? hahaha

Тц, при Йоана.

# 2 511
Мира се оприличи със СДС и БСП hahaha hahaha hahaha

# 2 512
Малко погрешно избират предметите - вместо да са сантиментално важни за самите тях, трябваше да се стремят да са привлекателни за купувачите.

# 2 513
  • София
Сефте чувам женския глас на Биг Брадър. Не е на място сякаш...нали все пак е "брадър"... newsm78
Е все пак , в къщата има и хора с различна сексуално ориентация....

# 2 514
  • София
Пламен - кралица пчела-майка  Joy

# 2 515
  • Варна
Е все пак , в къщата има и хора с различна сексуално ориентация....

Кой? Аз освен Ваня, която е асексуална, друг не се сещам...Или имаш предвид, че мъжете са с различна сексуална ориентация от жените, защото харесват жени?  Joy

# 2 516
Какво сте се хванали с това Боско - имала, дала, нейна си работа.

Важно им е на хората...  Wink  

Я, Ваня как се опитва да вменява вина ... даже и на Мира. Загрижила се е пак за другите  Sick
Какво толкова и се случи на Станка, бе?  Shocked  Биг брадър - кажете най-накрая!
Ако не беше това чудо Ваня постоянно да намила и внушава  коооолко била наранена, всичко щеше да мине и замине ... Ех, че долнопробна твар   Twisted Evil

КАКВО Я НАРАНИ СТАНКА? Забележката, че не си носела полички и роклички, ли ? Много сериозна травма - няма що  ooooh!  
Съгласна съм със мнението но ще пусна малко хумор едва ли сте ми се получи.Грух грух грух Ваня Червенкова да си заминава в кочината откъдето е изпълзяла.Че като и видя грозната мутра на Ваня  Twisted Evilзапочва да ми се повръща.
Пламен е много сладък като кралица а Мариян е много забавен със негово чувство за хумор.Умрях от смях като ги гледам тези двамата

# 2 517
Хахахахах много са смешни всички - начело с кралицата - майка  rotfImbo smile3532

# 2 518
  • някъде там
Такъв смях..... просто.....

# 2 519
  • София
Уф тъпоМирка, като започне с тази социология, видяхме я я колко струва през май. И мазния Пламен все повече заприличва на леля си Мирка. Вече го подозирам и него в нещо сбъркано, като жена седи и клюкари-голям мъжкар , няма що...

Общи условия

Активация на акаунт