VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 100
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 655
На мнение съм, че Пламен е протеже на ББ. Държанието, стратегията му, реплики и пр. му се диктуват от ББ. Не знам защо така се подхлъзнахте и почнахте да го харесвате, като това е роля и то не измислена от него.

абсолютно  Peace

аз това го казах още в самото начало на ВБ

# 2 656
  • София
Въпросът не е, че Пламен се харесва, а че другите за нищо не стават Tired

# 2 657
  • Варна
На мен лично Пламен ми харесва.Аз харесвам такива мъже,не разбирам що толкова много се учудват хората какво са му харесвали жените?!  Rolling Eyes

newsm10

# 2 658
  • София
На мен ми харесва Пламен като играч в играта. Според мен той и Мариян са най в час за какво става въпрос. Hug

# 2 659
Аз не разбирам, как такъв "играч" може да се харесва.
той е абсолютно в роля там, поведението му се диктува, не е себе си в нито един момент.
когато го зачекват на лични теми, само мънка  Mr. Green

и изобщо това поведение за седмица две, може и да е ок, но ... не и през целия сезон #2gunfire

# 2 660
  • София
И другите са наясно или би трябвало да са наясно къде са попаднали и колко ще бъдат себе си и колко ще играят. Човек не може да е 24 часа 7 дена в седмицата в роля  Shocked Няма такъв за толкова време. Peace

# 2 661
  • София
Точно това харесвам в Пламен, че поведението му не е само ролята от първите две седмици, а истинското му лице да е съвсем различно.
Ако след края на мисията му се беше превърнал в мазен подмазвач, 'тихичък', 'скромен' лицемерен мишок като останалите, щеше да е до тук моята подкрепа за него, но той показа съвсем ясно, че не е такъв.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 10:27 от Иля

# 2 662
Станка що не спре да се излага?

# 2 663
  • София
Станка що не спре да се излага?
Защото не разбира, че се излага за това.

# 2 664
Не искам да се включвам в спора за Мариан, но не беше честно само него да изпитват. Тервел, Лияна, Йоана или Шамара нямаше да се спряват по - добре.
Като цяло манекените не са славят с особен интелект, така че няма какво да се възмущаваме. Поне работи с външността си, лошо е, ако работеше с ума си.

# 2 665
Не искам да се включвам в спора за Мариан, но не беше честно само него да изпитват. Тервел, Лияна, Йоана или Шамара нямаше да се спряват по - добре.
Като цяло манекените не са славят с особен интелект, така че няма какво да се възмущаваме. Поне работи с външността си, лошо е, ако работеше с ума си.

Излагацията на Златка със столиците не попречи да я вкарат във втория сезон, че и в предаване на НОВА да я включат с интелигентните "Патрашкова и Джуджи"

# 2 666
Да, явно да си тъпичък, не е чак толкова лошо  Grinning

# 2 667
  • Варна
Да, явно да си тъпичък, не е чак толкова лошо  Grinning

Не е тъпичък Мариан, това пък откъде го измислихте? ooooh!

# 2 668
В случая говорех за Златка  Simple Smile

# 2 669
  • Варна
В случая говорех за Златка  Simple Smile

Аха, отдъхнах си. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт