VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 985
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
А най-добре на нито една от двете да не вярваме съвсем.  Mr. Green
Мда, ама ако ме притиснат в стената с пистолет и трябва да избирам. Mr. Green Mr. Green

# 2 746
Пламен заяви  ,че от 1 година е РАЗДЕЛЕН със съпругата си
 -СВОБОДЕН мъж е :

Абе само аз ли чух разговора му със Златка на 4 очи, та вярвате на твърденията му вътре в къщата, които са продиктувани от ББ, за да става сеир и Йоана да се връзва?
Златка му каза, че жена му иска да си ходят в Нова Зеландия. Ако са разделени въобще ще се коментира ли такова нещо? И той ще пита ли как са, що са?
На Пламен от самото влизане му се диктува как да се държи и какво да говори. Мислите ли, че днешната целувка, която си е поискал от Йоана, му е дошла отвътре? Хахаха...

# 2 747
  • София
Предпочитам да вярвам на социоложката Мира, отколкото на мутрата Ваня. Факт!

И защо трябва да вярвам на Мира?!  newsm78  Много говори, малко казва, обижда, нагла.....Нямам думи за нея. Разбира се, не защитавам Ваня, но сякаш Ваня е по-добрата.

# 2 748
  • София
А да бе, Ваня хич не обижда. Айде молим ви.

# 2 749
 -СВОБОДЕН мъж е :

Абе само аз ли чух разговора му със Златка на 4 очи, та вярвате на твърденията му вътре в къщата, които са продиктувани от ББ, за да става сеир и Йоана да се връзва?
Златка му каза, че жена му иска да си ходят в Нова Зеландия. Ако са разделени въобще ще се коментира ли такова нещо? И той ще пита ли как са, що са?
На Пламен от самото влизане му се диктува как да се държи и какво да говори. Мислите ли, че днешната целувка, която си е поискал от Йоана, му е дошла отвътре? Хахаха...

не  Mr. Green и аз го чух, но тук всички за заслепени от сценария на ББ, не от Пламен като личност и качества /човешки/
ма аз вече се уморих да споря  Mr. Green
п.п. Станка как го бъзика  Joy
промени му се физиономията, когато предложи да му сложат червило  Mr. Green Joy

# 2 750
Стойко предлага да целуне ръката на Пламен, псоле някой да не си помсили нещо. Simple Smile)

# 2 751
пчела подмазвачка.... Joy

# 2 752
  • София
 -СВОБОДЕН мъж е :

И моето мнение е такова. Даже и в момента да е разделен с жена си, то е временно. Иначе нямаше така да разпитва Златка. Можеше да пита само за сина си. Всичко е театър за публиката.

# 2 753
Той мариан си е стършел, няколко пъти го казаха. Simple Smile Иначе кога е била тази прословута целувка между Пламен и Йоана?

# 2 754
  • София
И моето мнение е такова. Даже и в момента да е разделен с жена си, то е временно. Иначе нямаше така да разпитва Златка. Можеше да пита само за сина си. Всичко е театър за публиката.

Точно така! А Пламен се оказа доста добър актьор и стратег!

# 2 755
 -СВОБОДЕН мъж е :

не  Mr. Green и аз го чух, но тук всички за заслепени от сценария на ББ, не от Пламен като личност и качества /човешки/
ма аз вече се уморих да споря  Mr. Green
п.п. Станка как го бъзика  Joy
промени му се физиономията, когато предложи да му сложат червило  Mr. Green Joy

Златка:-Мислиш ли да се прибираТЕ в НЗ
Пламен:НямАМ такива планове
Златка:Тя ми сподели .,че иска да се прибиРА в НЗ
Пламен:Ще мислим/едва ли му е весело ,ако закара сина му там/

# 2 756
  • SF
Не ме притеснява особено това, че Мариян не знае къде е връх Вихрен и колко е висок. Бих общувала с удоволствие с него. Богатата обща култура на Ваня не я прави предпочитан събеседник - поне за мен. А Йоана напоследък нещо не мога да я разбера - уж е в лагера на Ваня, а честичко я виждам в стаята на Мира да си говорят дружелюбно Simple Smile.

И мен не ме притеснява. Човекът ми е симпатичен и приятен.
Миналата година Златка също блесна с незнания, но с нея не бих искала да контактувам. Елементарна ми е, не защото не знае връх Вихрен, а по принцип - една такава обща елементарност. Laughing И от нея няма какво да науча, освен кой каква кола кара и къде я паркира.

# 2 757
# 2 758
Имаше близки планове от двете страни на очилата на Мариан. Лещите наистина са доста дебели. Той каза на няколко пъти, че без тях не виждал нищо.

Пламен, Стойко и Златка играят на футбол с монета на масата.

# 2 759
  • SF
А да бе, Ваня хич не обижда. Айде молим ви.

Не, не... Тя само от време на време, много рядко!!, изпуска думата "миндил" ей така, между другото.

Общи условия

Активация на акаунт