VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 821
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Мишо и той един ВИП то Joy Joy Joy но е просто уникат. Обработва Станка, то на нея малко и трябва. Много глупави хора има в тоя "ВИП" ама много  Peace

Станка няма нужда да я "обработват"
тя си има мнение, и си го отстоява, просто Мишовото съвпада по темата с нейното
Какво мнение  Laughing първи клюкари. Мишо и тя.

# 2 806
"Аз не знам кой й плаща на тази жена [Мира], щом няма връзка с главния мозък." - Станка

честно? и аз не знам

мога само да гадая, такива подмолни и нечисти личности като нея самата

# 2 807
  • Варна
Уморих се да слушам Мишо  Whistling

Искаш Мира Иринка и Пламчо, да ги дават как бродират и дуднят??? Laughing Веднъж да покажат и някой друг да говори, и айде недоволни.
Не, и тях не искам. Мишо дори и дъх не си поема, аз се задъхвам чак. Самият му начин на говорене ме дразни и оттам се уморявам да го слушам. Недоволна не е точната дума  Peace
Предпочитам да ги дават как се забавляват, както онзи ден.
Ето сега ми хареса Йоана какво каза Peace

# 2 808
Мишо и той един ВИП то Joy Joy Joy но е просто уникат. Обработва Станка, то на нея малко и трябва. Много глупави хора има в тоя "ВИП" ама много  Peace

Станка няма нужда да я "обработват"
тя си има мнение, и си го отстоява, просто Мишовото съвпада по темата с нейното
Какво мнение  Laughing първи клюкари. Мишо и тя.

какво изклюкариха?

не бъркай понятията

# 2 809
  • София
Хайде и Станка каза "да си свършим работата пък на вън ще ви кажа"  hahaha hahaha hahaha

# 2 810
Надявам се Мишо в понеделник да изхвърчи. Никога не съм го харесвала, а вече ми е направо противен. Постоянно плюе Пламен и го обижда. Много е комплексиран. Усети, че Пламен е нива над него и, че зрителите го харесват, а мишката няма никакъв шанс пред него и Мариан.

# 2 811
Честно да ви кажа, не мога да разбера какво толкова против Станка има Мира.

# 2 812
Йоана  ooooh!

фурнаджийска лопата  Mr. Green

# 2 813
  • Варна
Често да ви кажа, не мога да разбера какво толкова против Станка има Мира.

Ревнува Ивчо.

# 2 814
Йоана  ooooh!

фурнаджийска лопата  Mr. Green
Мира много добре й обясни защо я е номинирала, ама сега пред тия Йоанка по друг начин представи нещата.

# 2 815
Хубаво добре това  е твоя избор,но не можеш  да изискаш от мен.....
Глупости!Ти па поне знаеш че лично аз с тебе лично на теб ти казвам....Станке недей ...кой изводи...чула е нещо...стига глупости  казаха.....какво ....досега всичко което ти казвам в прав текст
Станка: на мен нещата ще ми дойдат,аз съм първична много-АЗ виждам че тоя човек постоянно прави интриги с какъв акъл да и повдигна самочувствието...
Станке това е несигурност
Мойта несигурност

Йоко: Неее....това е едно не балансирано поведение...няма схема интрига (за мира си говорят)Тя ме сготвя на номинациите...и след това се разплаква и казва извини ме много м извини...и плаче естествено и следващия  момент аз съм и казала казваш неща....идваш и се разплакваш станка и аз аз където се държа на една сламка по принцип...какво става къде си....тя  вика ама решила сам еди кво си да не номинирам...на мен ми вкарваш камани където ги няма това са нещата нито ще отделя време за агресия...

# 2 816
  • SF

Какво е казала? Ти успя ли да я разбереш какво казва?
Ако е така, сподели го и с нас, които следим дискусията тук, а не гледаме живото предаване.

# 2 817
Станка е адски дразнеща ...  "Разбийш ли аз, ни му'а  да сам такоа ...  навънка ше ви каа толкова неща, а тука е тъпо .."    
Ни приема - ни предава това човече, а  Йоана и говори и бтв. казва много разумни неща, а Станка си е навила едно на пръста и не спира да плюе Мира, как не можела да се прегръща с нея, как няма да говори с нея - ама кой те кара бе жено? Shocked  Умрял е някой да се прегръща с тебе  Sick
Е, как може някой да те изкара по-тъп, отколкото сам покажеш - не може - няма как

# 2 818
  • Варна

Какво е казала? Ти успя ли да я разбереш какво казва?
Ако е така, сподели го и с нас, които следим дискусията тук, а не гледаме живото предаване.

Като не говори кодирано и се разбира. Laughing

# 2 819
Често да ви кажа, не мога да разбера какво толкова против Станка има Мира.

Ревнува Ивчо.

между другото, това съвсем сериозно е така

Скрит текст:
чух го от човек, който е в тези среди/на борците/, буквално преди 2-3 дни, както и защо Станка е влязла в къщата, но това няма да го коментирам))

Общи условия

Активация на акаунт