VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 208
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 195
Относно Стефка - не съм съгласна, че е била с незабележителна външност като състезател. Тя беше провъзгласявана в най-красивите спортистки по нейно време, редом с Габриела Сабатини  Peace

Станчето е много зле, то бива простота, простота, ама идва в повече на зрителя, когато граничи и с простотия.

Това не ми пречи да я подкрепям като спортист. Но мисля, че доста  изгуби с влизането си в ВБ.

Относно Тервел - бил 100 % мъж, на външен вид  - Да, но без то.ки по мое мнение  Peace Първо - случката с Лиана и неговото "пълно" отричане, второ - бързо влезе в по-силния лагер за удобство по време на престоя.

С три думи - разочарование от спортистите!

# 3 196
В момента се пекат на двора младите-Лиана и Тервел,Пламен и Йоана и си гукат,такава идилия са,ще речеш че в тази къща цари неизменно мир , любов и вечно щастие. Laughing

# 3 197
Станчето не е грозна изобщо, характерчето и само е темерутско доста - ето снимки на които изглежда повече от добре:

Скрит текст:

тук малко по-различен поглед

Laughing

и това не знам дали е пускано, към края на 3:17  Wink
http://vbox7.com/play:fd35fe54

# 3 198
  • SF
Относно Стефка - не съм съгласна, че е била с незабележителна външност като състезател. Тя беше провъзгласявана в най-красивите спортистки по нейно време, редом с Габриела Сабатини  Peace

Леле... Аз явно съм с доста странен вкус. Стефка провъзгласена за най-красива спортистка - това дори не съм го чувала. И продължавам в скрит текст, щото това си е чист офф топик.

Скрит текст:
Както вече стана ясно в темите, доста съм свързана със спорта. Преди години говоря с чужденци за спортни постижения. Те искат да ми кажат нещо за Стефка, но са й забравили името и ми я описват като "една много грозна с голям израстък до устата си". След време забелязах, че Стефка е махнала тази брадавица.

# 3 199
  • SF
Banshee, ако е възможно, покажи открито малката снимка със синия топ.
Тази снимка мисля, че е от мисията й.

# 3 200
В момента се пекат на двора младите-Лиана и Тервел,Пламен и Йоана и си гукат,такава идилия са,ще речеш че в тази къща цари неизменно мир , любов и вечно щастие. Laughing

Много са забавни  Laughing

# 3 201

Много са забавни  Laughing

На тази идилия и липсва мама Фотка и всичко ще рухне за миг.  hahaha

# 3 202

Много са забавни  Laughing

На тази идилия и липсва мама Фотка и всичко ще рухне за миг.  hahaha

А,ето я и Фотиту.И веднага купона се обърна и тона на разговора стана негативен.Ваня почна да хапе Пламен за липсата на елементарни знания,а Пламен почна да се обяснява и оправдава.И  "да си посипва главата с пепел"

# 3 203
Златка защо реве, разбрахте ли  Thinking
Да не е дошъл Миро да я види Thinking

# 3 204
и аз не разбрах, ама чух че казаха, че е излязла от изповедалнята

# 3 205
Аз в момента нямам възможност да гледам, но имах усещането, че ще се появи. Mr. Green Види ли Йоана и Пламен заедно и хоп да развали идилията. Mr. Green Почвам да се чудя да не е влюбена в Пламен, че все с него се заяжда. Тя създава интригите между Йоана и него. ooooh! Що не вземе да си ходи. Stop

# 3 206
Еее Златка ще вземе титлата на Лилито за ревла на къщата, а е там само от 1 седмица.

Скрит текст:

# 3 207

И тя не знае защо, тъжно и било. А как се секне като хамалин. Не искала да я гледат хората разстроена, пък влязла в ББ, където е пред очите на цяла България.

# 3 208

И тя не знае защо, тъжно и било. А как се секне като хамалин. Не искала да я гледат хората разстроена, пък влязла в ББ, където е пред очите на цяла България.

Тъкмо усилих звука и тя започна Ужассссссс

# 3 209
Като ги гледах колко добре се забавляваха,хилеха и майтапеха докато я нямаше Фотина си мислех колко по-добре щяха да живеят заедно и по-позитивен щеше да е целия формат без Ваня и още няколкото човека,които развалят с  негативизма си атмосферата вътре.А и ние щяхме доста повече да се смеем когато гледаме ВБ.

Общи условия

Активация на акаунт