VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 159
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 210
Златка защо реве, разбрахте ли  Thinking
Да не е дошъл Миро да я види Thinking

И тя не знае защо, тъжно и било. А как се секне като хамалин. Не искала да я гледат хората разстроена, пък влязла в ББ, където е пред очите на цяла България.

Е нали се беше променила и щяхме да видим новата Златка. Laughing Пак почва с депресиите. ooooh! Едва ли е научила и столиците, ама да не издребняваме.  hahaha Голяма промяна, голямо нещо. Crazy

# 3 211
Като ги гледах колко добре се забавляваха,хилеха и майтапеха докато я нямаше Фотина си мислех колко по-добре щяха да живеят заедно и по-позитивен щеше да е целия формат без Ваня и още няколкото човека,които развалят с  негативизма си атмосферата вътре.А и ние щяхме доста повече да се смеем когато гледаме ВБ.

newsm10

С този нож и тази визия доста ме стресна Confused

Ваня към Мариан:Точно така,душичке  Shocked

# 3 212
  • SF
Моето предложение за Станка:

Скрит текст:

# 3 213
Преди бяха дали мисия на Стойка да играе нещо, сега сигурно и на Златка са ѝ дали да изиграе някой етюд. Нали ще става актриса. Thinking

# 3 214

Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug

# 3 215
Днес на Пламен брат му Георги има рожден ден и Мариян току що вдигна наздравица по този повод. На Пламен му е гадно, че не са заедно. Вероятно брат му кара сърф из океана днес.

# 3 216
Липсва само леля Мира сега да развали идилията на масата с нейните философии

# 3 217
Ирина се храни най-естетично. Сигурно затова и ББ доста често я дава .

# 3 218
  • Варна
Викат Станка в изповедалнята и Ваня "окуражително" подвиква: "Айде, Крушаре!" Rolling Eyes

# 3 219
Пламен  се е провалил на тест  за българи.
Интересно ми е ще  намалее ли подкрепата за него ,като не е живял от 12 г. в България

# 3 220

Скрит текст:

Почти като П. Хилтън си я докарала  Peace  - ще бъде поласкана  ...   ама то не е сигурно де. Mr. Green

пп. няма по-голяма снимка  от мисията на Станка  (не намерих),  а  то на коя дата беше  - ще го пусна да се сваля

# 3 221
Пламен  се е провалил на тест  за българи.
Интересно ми е ще  намалее ли подкрепата за него ,като не е живял от 12 г. в България

Едва ли. Той толкова се разкайва до преди малко, беше склонен да си направи сепуко от срам пред милата му леля, която е докторка, задето я е изложил. Обясняваше, че на половината от въпросите на които е сгрешил, е знаел отговора, но се спекъл и си блокирал мисълта  в момента.

# 3 222
  • София
Записвам се и отивам назад да чета.
Много искам да чета коментари за кола маската на лицето Simple Smile Аз полудях от смях... Предполагам, че сте го обсъждали и ми се иска да се посмея още малко  Joy

# 3 223
Това ,че някой е живял в чужбина не е оправдание. Сега го чух ,че знае песни на фолк изпълнителки. Те не са ли български?  Има неща ,които не се забравят. За най-пълноводна река в Южна България може да се спори , но Златния век - не.Мое мнение.

# 3 224
Записвам се и отивам назад да чета.
Много искам да чета коментари за кола маската на лицето Simple Smile Аз полудях от смях... Предполагам, че сте го обсъждали и ми се иска да се посмея още малко  Joy
Някой по назад беше писал, че Йоана си "оскубала лицето"... Предполагам, че и ти за това говориш. Какво се е случило всъщност? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт