VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 306
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 255
Защо трябва да превключва канала?!

Не ми давай съвети за живота, сакън! Не ги харесвам и го написах.

с много по-груби и мръсни думи, от тези, който чуваме в къщата по повод на някои.

айде вземете да се освестите всички "Лейди" в този форум, че поча вече да ме е срам че по паспорт съм българка  ooooh!

# 3 256
  • София
Зная, че тук ще открия верни и информирани фенове на ББ и  моля някой да даде линк към предаването с оная игра, в която отборите имитираха с жестове песни (М. Шамара- "На всеки километър и пр.) Благодаря.

http://www.dailymotion.com/video/x15qyda_vip-brother-2013-09-10- … %D1%81%D1%821_fun

# 3 257
# 3 258
  • София

п.п. Змии се пише, не змиЙ.

Реагираш като Станка!   Embarassed

# 3 259
Разказват ужасни истории... Sick

# 3 260

п.п. Змии се пише, не змиЙ.

искаш ли благотворително да ми преподаваш бел?  Joy

ама ако може за клавиатури, без кирилица и даже фонетика  Joy

# 3 261
Не чух Станка какво са правили на гълъбите, но Тервел разказа как са хвърляли котка от покрива на блока, за да видят как лети. Лили и тя някаква гадост разказа. Мишо също, слагали бръснарски ножчета в хляб и го давали на гларусите.  Shocked

# 3 262
Разказват ужасни истории... Sick

да, то туй е живота тук  Sick

Скрит текст:
Верно ли Пулеви са роми - цигани  newsm78

# 3 263
На Лиглянка и се вижда най милото нещо от тези гащи Laughing Laughing LaughingА грух грух грух чудовището свинкс  Ваня Червенкова като види какво мислят хора отвън за нея сте се пръсне от яд и злоба

# 3 264
Не чух Станка какво са правили на гълъбите, но Тервел разказа как са хвърляли котка от покрива на блока, за да видят как лети. Лили и тя някаква гадост разказа. Мишо също, слагали бръснарски ножчета в хляб и го давали на гларусите.  Shocked

#Crazy #Crazy Sick

# 3 265
Тервел и Мишо разправят зверски диващини от своето детство. Тервел с компанията хванал една котка с перде на очите, уж така от милосърдие да не се мъчи, занасят я на покрив на висок блок и я хвърлят да видят дали ще оцелее. Е, не оцеляла. Мишо пък разказа как слагали парчета от бръснарско ножче в хлебно топче и го дават на гларус да го глътне. После се "кефят" да гледат как като литне гларусът, полети, полети, и падне.  ooooh! Sick

Тервел: Такива простотии през ден сме ги правили.
Мишо: Беше си като състезание по простотия.

# 3 266
Разговорът за диващините започна от Станка и гълъбите. Тервел, обаче спомена, че е съжалявал за това, което е правел.

# 3 267
Тервел: -Иринка е представител на тези читанки....добрите.Тя тука едното ревю ...спокойно бе жена спокойно... голямата работа!? Бързо на момента трябва да мислиш.Като съм бил млад/зелен съм бил паника....после викам все  едно отивам до тоалетна да си измия зъбите

# 3 268
Тервел, обаче спомена, че е съжалявал за това, което е правел.
За друго го каза, обаче, не за котката. Те понеже още няколко простотии разказаха. На Тервел му се забивал пирон в главата и т.н.

# 3 269
Тервел и Мишо разправят зверски диващини от своето детство. Тервел с компанията хванал една котка с перде на очите, уж така от милосърдие да не се мъчи, занасят я на покрив на висок блок и я хвърлят да видят дали ще оцелее. Е, не оцеляла. Мишо пък разказа как слагали парчета от бръснарско ножче в хлебно топче и го дават на гларус да го глътне. После се "кефят" да гледат как като литне гларусът, полети, полети, и падне.  ooooh! Sick

Тервел: Такива простотии през ден сме ги правили.
Мишо: Беше си като състезание по простотия.
Нямам думи. Как може да има толкова безсърдечни хора? Дори и да са били деца тогава, това не ги оправдава. Горките животинки. Cry

Общи условия

Активация на акаунт