VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 772
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 285
Гаднярката по гражданско право в СУ да остави младежите да преписват, как може такова нещо. Whistling

# 3 286
2008г. е казал ,че учи в частен университет, в който курсът по моята специалност/връзки с обществеността и реклама /се смята за един от най-добрите в Европа.
Сега друго образование ли учи newsm78

# 3 287
  • Варна
2008г. е казал ,че учи в частен университет, в който курсът по моята специалност/връзки с обществеността и реклама /се смята за един от най-добрите в Европа.
Сега друго образование ли учи newsm78

Завършил е вече.

# 3 288
# 3 289
"Бий, за да те уважават." - Станка

това е реалният живот. Кеф ти.

# 3 290
Мишо, Станка, Лияна и Тервел само за цигани си говорят страшна тема 2 часа вече Laughing

# 3 291
Мишо, Станка, Лияна и Тервел само за цигани си говорят страшна тема 2 часа вече Laughing

то Тервел е циганин (случайно го разбрах и се ококорих  Shocked)

не че има значение, ако си ок като човек, ама сега го гледам, плахо слуша някак си

# 3 292
# 3 293

не че има значение, ако си ок като човек, ама сега го гледам, плахо слуша някак си
И на мен ми приличаше ама не смеех да го напища сега го прочетох в нета .....Циганската връзка идва по бащина линия, но цялото семейство я пази в тайна. Единствено братът на Кубрат - Тервел не се срамува от това и дори го разказва сред компании.

# 3 294
Тервел спомена, че нямал село, което не е особено характерно в българските семейства.
Но може просто да са си продали селските имоти и да нямат останали роднини на село.  Peace

# 3 295
# 3 296
  • Варна
Тервел спомена, че нямал село, което не е особено характерно в българските семейства.
Но може просто да са си продали селските имоти и да нямат останали роднини на село.  Peace

Не е задължително някой да има село. Laughing

# 3 297

И на мен ми приличаше ама не смеех да го напища сега го прочетох в нета .....Циганската връзка идва по бащина линия, но цялото семейство я пази в тайна. Единствено братът на Кубрат - Тервел не се срамува от това и дори го разказва сред компании.

познавам такива, дето крият

защо? ако си успял с нещо в живота?  
риторичен въпрос)

# 3 298

Ауу, Хексе, не те е срам Wink

# 3 299

И на мен ми приличаше ама не смеех да го напища сега го прочетох в нета ....

Къде точно го прочете?

Общи условия

Активация на акаунт