Re: Евтините неща, от които сме доволни - 21

• 80 324
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Somewhere far away
За същите моливи питам. Grinning

# 91
  • Deutschland

Една аптекарка ми каза че Атрикс е дъщерна марка на Нивеа. Не знам колко е вярно, а и не съм пробвала още кремовете им.

# 92
  • Варна
Аз имам два цвята от моливите на Импала,но единият(лилав) едвам го нанасям.Стар ли е какъв е и аз не го знам,но няма общо с другия.
Аз упорито се оглеждам за хубав БГ крем за лице.В Елитис няма мн голямо разнообразие.В "Лили" ли да погледна,там поне има Хималая,а не съм ползвала тяхни продукти(нали все ги хвалите).

# 93
Хималая са индийски, нищо общо с български

# 94
  • Варна
Аз си мислех,че само "идеята" им е индийска Laughing

# 95
  • Варна

Аз упорито се оглеждам за хубав БГ крем за лице.В Елитис няма мн голямо разнообразие.

Моля? Не знам в кой Елитис ходиш, но отиди в този до Практиер и ще ти се завие свят.

# 96
  • Варна
И в трите,най-вече в този до Практикер,но там няма-Хималая,няма и Yoghurt of Bulgaria.Винаги като се загледам и нищо не мога да си избера.

# 97
  • Варна
И в трите,най-вече в този до Практикер,но там няма-Хималая,няма и Yoghurt of Bulgaria.Винаги като се загледам и нищо не мога да си избера.

Тези двете марки не знам дали ги има, но има Арома, Рубела, Регал, Талодерма и какви ли още не знайни и незнайни. 

# 98
  • Бургас
Ще отварят Елитис в Бургас  smile3501

# 99
  • Варна
Знам Киса,може повредата да е в моя телевизор LaughingВсе имам чувството,че в стремежа си да предлагат различни марки,не зареждат пълните серии Rolling EyesНа Лавена например(сега се сетих) имам чивството,че имат разни кремчета..де да знам,може само така да ми се струва Peace

# 100
Ще отварят Елитис в Бургас  smile3501
Къде по-точно?

# 101
  • София

В Елитис има голямо разнообразие. За студентски нямам идея, но по-скоро в обикновени квартални магазини попитай.

# 102
# 103
❇Sisi_91❇, аз съм ползвала обикновената. Удобна е и с пулверизатор и без него. Аз не съм забелязала да ми се омазнява по-бързо косата, честно казано нямам идея как можеш да го предотвратиш.

Някой пробвал ли е тази маска: http://www.ivis.bg/keranove-nutrition-%26-care-%D0%BC%D0%B0%D1%8 … %D0%B0-p7871.html ? Косата ми започна много да се заплита и си търся добра маска за коса.

# 104
В малки квартални козметики.

Общи условия

Активация на акаунт