Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Имах леки проблеми с нета,така че ето ме чак сега отново newsm03
Гледам, че нищо ново няма, но настроение и музика- да   smile3521
Радвам се, че разказът по картинки ви е харесал Peace Ами то и тези серии са по-интересни yes

Много неща сте написали, много хубави клипове сте пуснали, че и нов клип на Пепа, сте открили който е прекрасен   bouquet - Гуга Hug

"... гледа след него с унесен поглед..."

Още в Аси (понеже ми е първия сериал с участието на Туба) ми правеше впечатление, колко много състояния се четат по лицето й.  Peace Не говоря за екстремалните - щастие, тъга, мъка, радост, яд, страх - а за такива - междинни - унес, разочарование, колебание, упоритост, които при много други, дори отлични актьори трудно се забелязват. При това предадени много пестеливо, с малко изразни средства, но много убедително.  Heart Eyes Мисля, че това не се учи - то се притежава, също като грацията, излъчването, изящността и т.н.  и се нарича - талант!  Peace

Мое мнение, разбира се...

Линка  newsm10 Съгласна съм на 100% Дороти  Peace То затова сме запленени от нея, защото в ролите си успява да бъде толкова убедителна, без излишна парадност.
А за поздрава - много ти благодаря   bouquet

Този епизод събужда у мене феминистично настроение #Cussing out Не ми допада ролята на красив аксесоар на жената. Тук е мястото да кажа, че този Йелмаз печели една точка в своя полза - Ф. за него е равнопоставена.
Баги   smile3521 В тези серии мога да кажа, че виждаме как палачинката по отношение на Йелмаз и Юмер започва да се обръща. Преди Юмер имаше актив, сега Йелмаз започва да се издига в очите ни yes
Цвети  Peace и аз като гледах Тейзето ми действаше апетито-повишаващо Joy
А един сериал ако не е изгледан, само по картинки не става. Тогава се губи много - жестове, мимикии т.н

Дороти  Hug бях гледала този клип и преди, а и обичам гръцката музика, но сега с превод е съвсем друго
Надин  Hug хубав клип на Ваенга си ни предложила

Злати Hug късметлийка си щом почерпките не ти се лепят
Ваня Hug

Вижте какво открих.  Whistling А ние сме седнали да се оплакваме, че нямаме много снимки с куклите. Whistling А 'ич?! Rolling Eyes newsm78

http://deti.mail.ru/news/sergej-bezrukov-god-skryval-detej-ot-smi/?from=ddeti

И да сложа пак нещо в скрити Wink Sunglasses

Скрит текст:

ПП.Аз докато си напиша поста и Гуга и Линка пуснали други клипчета с Михаил Шуфутинский

# 106

Може да ме заболяха пръстите, но победих и с Гришо, и с "Лудогорец"  Peace Joy

# 107
  newsm10

Още в Аси (понеже ми е първия сериал с участието на Туба) ми правеше впечатление, колко много състояния се четат по лицето й.  Peace Не говоря за екстремалните - щастие, тъга, мъка, радост, яд, страх - а за такива - междинни - унес, разочарование, колебание, упоритост, които при много други, дори отлични актьори трудно се забелязват. При това предадени много пестеливо, с малко изразни средства, но много убедително.  Heart Eyes Мисля, че това не се учи - то се притежава, също като грацията, излъчването, изящността и т.н.  и се нарича - талант!  Peace

Мое мнение, разбира се...

Линка, то е мнение на всички ни. Нали сме се отдали на повторения, да повторя думите на Ю. Силвер за "мечтаната му екранна дъщеря": "Туба играе с чувства, ако беше родена във Франция щеше да стане световна звезда."  Не разбирам от игра, само знам какво усещам, но Бурхан баба е стар театрал и кинаджия и сигурно разбира  какво говори Laughing

Вижте какво открих.   А ние сме седнали да се оплакваме, че нямаме много снимки с куклите.  А 'ич?!
http://deti.mail.ru/news/sergej-bezrukov-god-skryval-detej-ot-smi/?from=ddeti

Канти, явно има и по-тежки случаи, но за сметка на това светските хроникьори са едни и същи. Хем им признават правото да мълчат (тъкмо да ги похваля руснаците, че не са толкова жълти...), хем правят заключения, все едно, че са им се завирали под юргана ooooh!

И един колаж за неосъществено, но явно желано партньорство:

# 108
  • Русе
Добро утро!  Hug

Петък е, нека да ни е слънчев и сладък  Simple Smile, нали идват почивни дни, а с това циганско лято...  newsm68

Баги  Hug много сладка двойка са, а и аз  Embarassed съм сред желаещите да видят това в действие / освен Бурак и Кенан Им. имам и още един предпочитан, ама...  Sad/

А по въпроса за скритите бебета на една руска звезда -  Thinking странно ми е как са го пропуснали папараците и то за толкова дълго време? Явно родителите просто не са си били на обичайните места  newsm78

# 109

Хубав ден желая! Grinning Hug

Проверено...няма ново за нашите хора, нито в нета, нито в Париж Grinning

# 110
Петъчен поздрав и от мен
Скрит текст:

Цвети, Надин Hug Hug Hug

Баги  Hug много сладка двойка са, а и аз  Embarassed съм сред желаещите да видят това в действие / освен Бурак и Кенан Им. имам и още един предпочитан, ама...  Sad/

Цвети, Баги Peace и на мен би ми харесала тази двойка, както и с Кенан Им., но засега всичко е само в сферата на мечтите Whistling

Peace
Скрит текст:

"Хората, които правят добро днес, си осигуряват щастието утре."

Робин Шарма

Първо да се раздвижим, а после и да закусим  hahaha
Скрит текст:

Хубав и усмихнат ден!   love001

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 10:58 от kanti

# 111
Добро утро! Hug Hug Hug

Цвети HugНадин HugКанти Hug
За сега празници за днес не открих,така че остава да си пускаме стари снимки и клипове.

Приятен петък!  bouquet  bouquet

# 112
Здавейте Hug

Злати, споко. То от много празници останахме без делници. Днес може да не е празник,  но е предпразник:

А Туба е популярна не само на Балканите и в Близкия изток:

Хубав ден Hug

# 113
                                             Добър да е денят ви

Цвети, Баги, Злати, Надин, Канти Hug

Празник има и днес       Международен ден на жените в борбата за мир

Усмивки,музика,скрити бисери и колажи като има ще се изтърколи деня.До края на годината,не остана много.                                                                                                       Заповядаите и календар       

Скрит текст:

# 114
  • Разград

Скрит текст:

# 115
А по въпроса за скритите бебета на една руска звезда -  Thinking странно ми е как са го пропуснали папараците и то за толкова дълго време? Явно родителите просто не са си били на обичайните места  newsm78

Цвети, тук позна Grinning Ирина е родила в Израел. А, че папараците са ги пропуснали, е наполовина вярно. Те показаха Ирина със закръглени форми, но народа не повярва, защото двойката Безрукови от десет години е постоянно в медиите с разни фантасмагории. Още повече, че в момента Ирина е на 48 години. Те със Сергей са обратен вариант на нашето СС. Той е боготворен от руските жени, и те не могат да му простят това, че има стабилен брак с осем години по- голямата от него Ирина. Какво е изписано за нея, само тя си знае, надявам се да не чете Joy Joy

И малко звезди с грим и без, които потвърждават казаното: Как изглежда една жена, е тайна, покрита с грим  Grinning

# 116
  • Разград

# 117
Момичета,привет! Желая ви чудесен петъчен ден,с много усмивки и слънце!

Туба спечели гласуването на Диема фемили за "Любима актриса" с 53%.

# 118
  • Пазарджик

newsm10 newsm68 newsm44 newsm51 smile3501

# 119

благодарим ти velijana за чудесната новина.
Приятен ден и на теб    bouquet

Ето ви няколко идеи за уикенда .

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 13:55 от дороти 15

Общи условия

Активация на акаунт