Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,привет! Желая ви чудесен петъчен ден,с много усмивки и слънце!

Туба спечели гласуването на Диема фемили за "Любима актриса" с 53%.

velijana Hug newsm44 newsm68 newsm44 Мерси за тази информация. Не че съм се съмнявала в подобен изход на гласуването, де Wink Явно зрителите в България си я харесват ,нищо, че сериалите й ги дават предимно по Диема фемили

Ваня Hug тук  Гюнай дали е в роля или е с членове от семейството си newsm78

И понеже е време за обяд да похапнем нещо здравословно Rolling Eyes

Скрит текст:

Скрит текст:

ПП. Дороти, Гуга Hug аз докато търся здравословна храна и вие сте се появили

# 121
Здравейте! Hug

waveyна всички момичета, wavey

Дороти newsm10
Минавах да съобщя радостната новина за Туба по ДФ,но Велияна ме изпревари. newsm10
Канти на снимката поместена от Ваня с Гюнай е от филм,според мен,защото момичето до
нея е артистката Селен Сейвен.Гледала съм я в сериала''Ангел пазител''(''Генджо'').Може да е
зад кадър.
А за утре ще трябва да се подготвим,защото на 26октомври 2007г.е излъчен 1еп. на ''АСИ'' в
Турция.Така,че помислете!!! newsm78 

До по-късно!

# 122
Момичета,още нещо интересно-не,че Диема Фемили може да ни каже нещо,което не знаем за Туба,но все пак ще бъде приятно да се погледне.

Цитат
Този уикенд ще посветим на победителката във #ФамилиятаРешава Туба Бююкюстюн. Очаквайте интересна информация за личния и професионалния живот на красивата актриса само тук - на страницата на Диема Фемили.
[/b]

# 123
  • Разград

# 124

Ваня Hug къде ще започва излъчването на Минутите, че трейлърът е с английски субтитри? newsm78

Момичета,още нещо интересно-не,че Диема Фемили може да ни каже нещо,което не знаем за Туба,но все пак ще бъде приятно да се погледне.

Цитат
Този уикенд ще посветим на победителката във #ФамилиятаРешава Туба Бююкюстюн. Очаквайте интересна информация за личния и професионалния живот на красивата актриса само тук - на страницата на Диема Фемили.
[/b]

velijana  Peace ще го погледна, но си мисля, че по-скоро ние можем да им кажем повече неща  newsm47

# 125
Здравейте приятелки!  Hug

Съжалявам, че напоследък не успявам да се организирам сутрин, че и да напиша нещо...  ooooh!
Ще загубя един дългогодишен навик!  ooooh! Де да беше така и с пушенето...  Mr. Green

Както и да е! Прави ми впечатление, че няма ден, да не се случи нещо, или да няма някакъв, макар и дребен повод за раздвижване.  Simple Smile Дори един нов епизод, пуснат от Канти  Hug, ни дава повод да напишем нещо интересно.  Peace
Но днес направо си има новина!  Simple Smile

Момичета,привет! Желая ви чудесен петъчен ден,с много усмивки и слънце!

Туба спечели гласуването на Диема фемили за "Любима актриса" с 53%.

Цитат
[/b]

velijana  Hug днес ти си добрия вестоносец, за което много ти благодарим, и ти пожелаваме (цялото ято  Laughing) и ти да получаваш само добри новини!   bouquet

Честно казано, много се съмнявах, че Туба ще спечели тази анкета. И е логично да спечели Бергюзар, защото неин филм върви по Диемата. Ако анкетата е с цел реклама и е нагласена, автоматично печели Берг.  Peace (не го измислих аз, прошепна ми го приятел, и то не един...  ooooh!(

Прави чест на организаторите, обаче, че излъчиха наистина реалния победител.   bouquet
Тогава, логично си задаваме въпроса, защо пишем толкова малко хора в темата?  newsm78
Логичният отговор е - феновете на Туба са скромни и красиви като нея!  Peace Малко сме тези, които сме само красиви, но не и скромни...  Laughing Mr. Green Wink  Joy

Да ни е жива и здрава Туба и дано януари почне нов проект, че много ни липсва!  Heart Eyes

# 126
lina_4,това че не се пише много в темата не означава,че сме престанали да я харесваме-напротив.
Според мен тя в момента е в такъв период,в който има други приоритети-нейните две принцески и й прави чест,че знае кое всъщност има най-голямо значение в живота.Освен това ми се струва,че тя подобно на другия ми любимец знае много добре кога и защо трябва да бъде на екран!На мен ми харесва това,че не са всеядни за роли,не се натрапват на публиката,не желаят да бъдат интересни с неща извън професията.Това е достойно за възхищение.Ще има нови роли и тогава ще се пише и обсъжда много.Сигурна съм.

# 127
velijana  Hug - за новината  Peace

Както е казал някой си: Таз година 53%, догодина 100%  Joy Joy Joy
 Анкетата ми затвърди убеждението, че феновете на Туба са много, знаят да си служат с компютър и без проблем се справят с регистрацията на Диемата.

Така че, към скромни и красиви от Линка, прибавям и ...умни! Joy Joy Joy

Моля никой да не се обижда, горното е написано на шега Grinning

Един път и аз да открия какъв още ден е днес Wink Не се съмнявайте, че е свързан с храна Joy

Според инернет, днес е ден на италианската паста  Grinning Мъча се да си спомня дали има някакво присъствие в сериалчето ни, но засега блокирам. Sad

# 128
lina_4,това че не се пише много в темата не означава,че сме престанали да я харесваме-напротив.
Според мен тя в момента е в такъв период,в който има други приоритети-нейните две принцески и й прави чест,че знае кое всъщност има най-голямо значение в живота.Освен това ми се струва,че тя подобно на другия ми любимец знае много добре кога и защо трябва да бъде на екран!На мен ми харесва това,че не са всеядни за роли,не се натрапват на публиката,не желаят да бъдат интересни с неща извън професията.Това е достойно за възхищение.Ще има нови роли и тогава ще се пише и обсъжда много.Сигурна съм.

Подкрепям на 100 процента написаното. Hug
Лина това че постоянно се включват нови фенове в темата е доказателство за магията  Туба.
За 3 месеца изгледах 3 сериала и 2 филма  с Туба и продължавам.А вие които сте следили онлаин излъчването и все още сте тук   Grinning.
Писането е пожелание ,по важно е гласуването.
Чета  всички теми, пиша само тук,гласувам.Ако не беше  гръцката преса нямаше да се включа.Радвам се ,че ви открих .Много е хубаво да има с кого да споделяш любовта си към даден артист.
  HugНадин не само умнички  а и добре организирани сме.
Канти  Hug за хубавия обяд и смехотерапията.
Ваня,Злати,Баги Hug

идея за уикенда 2 част

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 19:58 от дороти 15

# 129

Нова снимка от братята гърци Wink Чудя им се, като пишат за ПС , защо не ползват снимки на Хасрет, ами разни стари на Туба Sick Джансел добре са го барнали като Мурат. Peace
Аз не знам къде снима в момента той, защото не му следя проекта. Но видях, че неговите хора от "Тiyatro" са играли мач без него. /абонирана съм за новини от 'Газовата лига"/. Или е изморен, или е извън града.

# 130
Здравейте! Hug

Пак имаме повод да празнуваме!
Да ви попитам.В поста ми от сутринта 111съм пуснала колаж на Фунда.По едно време беше
изчезнал.Отстрани има някакъв знак.Отгоре на линията на поста има изписано-цитат,отговор
и изтрий(както е при писане на лични).Какво да направя?

# 131
  • Русе
Здравейте ЯТО!  Hug

Ей, нямате умора, нали?  Simple Smile

Надин, Канти, Линка, Баги, Дори, Злати  Hug

И специален поздрав на нашият вестоносец днес Велиана  Hug благодаря!   bouquet

А аз  Embarassed даже и не гласувах в тази анкета, мислех сега да го направя, ама...  Wink и без моят глас са станали 53%  Joy Joy Joy, може и други да има  newsm78 като мен, не разбрали до кога се гласува.  ooooh!

Надин  Wink имаше паста в нашата приказка ПС - сещам се за два момента  Simple Smile

В заведението, когато Левент покани близките на Хасрет и Несрин за ''годеж'' и си готвеха в кухнята.

А другият път пак с Левент правеха спагети, но... в домът на Туралъ, а Накието ги остави без вечеря  Joy Joy Joy
Е така поне имахме и красиви сцени, дали хляб и за много клипове и колажи.  Peace

Тази снимка само успях да открия, та... ваш ред е  Wink за други  Peace

А и Канти  Peaceе сложила снимка от този момент.

И нещо красиво и смешно  Simple Smile

Скрит текст:

И още  Wink кой каза, че птиците били глупави  Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 20:20 от Cveti67

# 132
  • Русе
Добро утро! Hug Hug Hug

Цвети HugНадин HugКанти Hug
За сега празници за днес не открих,така че остава да си пускаме стари снимки и клипове.

Приятен петък!  bouquet  bouquet

Злати този пост ли?

Ами и сега не се вижда колажа  newsm78 или нещо адресът е грешен, или е от забранен сайт - скриват се и не могат да се видят използваните снимки.

А за въпроса ти - не го разбрах  Embarassed

# 133
Злати Peace
Добро утро! Hug Hug Hug

Цвети HugНадин HugКанти Hug
За сега празници за днес не открих,така че остава да си пускаме стари снимки и клипове.

Приятен петък!  bouquet  bouquet

Velijana и аз да благодаря, че си се сетила за нас и си ни донесла вест.   Hug
Аз честно не мислех, че Туба ще спечели Peace Първо, защото 1001 нощ е първият турски сериал у нас, а и в момента вече го дават за 3ти път и по Нова, и по Диема.  А и сега върви новият сериал на Б.К. А Перла (не съм го гледала), но това пък бе първият турски сериал, който се гледаше масово (и от мъже) в праймтайма на БТВ Peace

Линка, няма значение колко хора пишат, още повече има не един форум, в който се пише за нея (само в нашия има 2 теми). Видя се, че у нас има също много фенове, въпреки политиката на телевизиите да дават всякакви стари и нови бози, не винаги най-доброто и най-търсеното Laughing

Цвети, докато си пиша. и ти си показала колажа на Злати, ама моят е по-голям Wink

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 22:07 от Bagi

# 134

И малко звезди с грим и без, които потвърждават казаното: Как изглежда една жена, е тайна, покрита с грим  Grinning

Гримът е голяма работа. Едни не можеш да ги познаеш, други без грим са направо грозни, трети обаче без много и тежък грим са по-хубави. Например актрисата от Ифет. Бергюзар - също. Естествено и Туба.

Общи условия

Активация на акаунт