Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 820
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Nadine,мога ли да постна клипа ти в другата тема?Много е интересен-наистина на някои актриси грим не им е необходим,а на други доста им е нужен Joy

# 136
Нарочно слагам тази снимка в голям размер

Първо да попитам, някой помни откъде е? Не беше ли някакъв актьор newsm78
И второ, да забелязвате нещо? Wink

# 137
Един път и аз да открия какъв още ден е днес Wink Не се съмнявайте, че е свързан с храна Joy

Според инернет, днес е ден на италианската паста  Grinning Мъча се да си спомня дали има някакво присъствие в сериалчето ни, но засега блокирам. Sad

Надин Hug Понеже Цвети  Hug вече ни е казала, кои са моментите с паста в Пленителката и е показала снимка . Ето още няколко от тази вечеря Peace

И все пак няма ли да се почерпим по случай 1 място в анкетата на любимката ни?! newsm78 За да продължи все така да й върви на Туба в следващите анкети. Както вика Надин:
Цитат
Таз година 53%, догодина 100% Joy Joy Joy
Аз бих добавила - при по-добра организация, може и да ги надскочим
Хасрет и Филиз ни казват Наздраве! cheers

Злати  Hug и аз не можах да разбера за какво питаш във връзка с прикачването на снимката Rolling Eyes

Дороти  Hug наистина е прекрасно, когато човек открие други себеподобни заразени от Тубовируса  newsm53

Ако си нямате ножица, може да ползвате за тази цел зайче Joy
Скрит текст:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
После ще ви чета

# 138
Нарочно слагам тази снимка в голям размер

Първо да попитам, някой помни откъде е? Не беше ли някакъв актьор newsm78
И второ, да забелязвате нещо? Wink

Беше Баги известен актьор, мисля от Египет newsm78 Още тогава забелязах Онур  Grinning

# 139
Nadine,мога ли да постна клипа ти в другата тема?Много е интересен-наистина на някои актриси грим не им е необходим,а на други доста им е нужен Joy

Слагай и се не бой, не съм го правила аз клипчето, та да се сърдя Joy

Tрейлър от Гърция, май вече не са на ...суха хартия Grinning

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 23:24 от nadine1111

# 140
О.К-благодаря.

# 141

Баги  Hug аз докато отговоря, Надин ти е отговорила вече Peace Мога само да вметна -По панталона ще го познаете  Mr. Green

Скрит текст:

Онова, за което мечтаем може да е измежду подаръците, но измежду тези, които правим сами на себе си! Не чакайте някой да ви подари нещо, за да се чувствате значими и стойностни! Подарете това сами на себе си - самоуважение, осъзнатост и любов... и тогава вие сте дар за другите!

# 142

Цитат
надин
Tрейлър от Гърция, май вече не са на ...суха хартия Grinning

Надин то е  екстра към  написаното.На всеки описан епизод 3 треилъра по 2-3 минути.
 Victory Media единствените с лиценз за публикуване.

# 143
Надин, Канти Hug Спомням си за тази снимка, че харесах Туба и актьора, но сега забелязах с ваша помощ. че снимката е от Истанбул и от някъде от средата на 2ри сезон...

Нарочно ли са подбрали фона, за да почдертаят цвета на очите й или очите й са си променили цвета според фона newsm78

# 144

Баги, на теб ли да обяснявам, че вече всичко си върви с баданарката Wink Кеф ти сини очи, кеф ти лилава коса Joy

Айде лека нощ, че съм изморена от тениса с Гришо Embarassed Ама пък е по- хубав от Федерер, нека му  Peace Grinning

# 145
  • Русе
Добро утро!  Hug

Честит Имен Ден и весело празнуване на всички именници и техните близки!   bouquet

А ето, че днес има отново повод за празнуване  Wink ама... и ако имаме някой с такова име, та да почерпи  Embarassed

# 146
Добро утро!  Hug

Честит празник на всички!  Hug

Весел и ползотворен ден!  Hug

# 147
Честит Празник!

Здраве и живот на всички именници и близките им!
Peace Grinning

Добро утро!  Hug Малко Туба за закуска, като няма ново...старо незабравено Wink Хубав ден! Peace

# 148
Добър ден! Hug

Цвети Hug,Лина Hug,Надин Hug
Честит празник на именниците!  bouquet

Честита годишнина на'' АСИ'' и на Туба.Сериалът,с който стана известна по света
и стигна до Монте Карло. smile3525 smile3525
По този повод да се почерпим.

Скрит текст:

# 149
                                                                      ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

В днешния почивен и празничен ден Ви пожелавам слънце в душата,
                                                                             обич в сърцата и усмивки по лицата.

26.- Св. вмчк Димитрий Миротворец, Димитровден

Да са ни живи и здрави именниците роднини и приятели  

Празник на строителя

Празник на Видин,Радомир,Сливен  

Злати,Надин,Баги,Лина,Цвети Hug и  всички празнуващи  и запленени от Туба Hug

Скрит текст:

Да почерпя майка ми и племенника ми са именници.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 11:34 от дороти 15

Общи условия

Активация на акаунт