Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 860
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Добър вечер! Hug

След обяд пак се отдадох на сериали.После семейството и вече съм на линия.
Канти Hugблагодаря за 40еп. на ПЛ.Много ми са интересни в махалата , как се забавляват.  bouquet
Лина Hug,тайно се надявам ''Минутите''да го пуснат,когато свърши''Край или начало'',
който е 25еп. и го дават от 20ч.  bouquet
Баги Hug,много интересни лебеди.  bouquet
Надин Hug,Дороти Hug  Цвети Hug

# 226
Здравейте момичета!  Hug
Цитат
Канти  Hug благодаря отново за подробното резюме на поредния ПЛ епизод   bouquet, дали  Wink и гърците гледат такива от ПС или техните са по-сбити  Simple Smile

Дори  Hug ти си ни връзката там  Simple Smile

Линка  Hug излиза, че е ясен вече каналът, който ще излъчва Минутите, ами... датата?

Цвети Hug
затова миналата седмица писах,че гърците трябва да се учат от Канти.
Утре вечер ще ви дам повече инфо за електронния вариант.Хартиения не съм го виждала,освен публикуван в ит.
Тв канал  ANT все още не прави никаква реклама на минутите.
 Балансирам между работа + "20   минути".
Тази вечер съм на "хулиганска"вълна.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 08:06 от дороти 15

# 227

javascript:void(0);Баги  Hug тази снимка на Онур не мисля, че е нова. Май миналата година беше  Thinking / но не съм сигурна точно кога/, излезе цяла серия подобни снимки от интервюто, а и то самото по-късно, ама... как да го търсим назад  Sad

Цвети, мене нищо не ми говори Peace Какво интервю имаш предвид?

Като не се състоя екранният дует с едната половинка на ябълката, феновете пробват с другата:

# 228
  • Пазарджик

Здравейте момичета!  Hug Hug Hug

Канти  Hug, благодаря за резюмето на Под липите. Харесвам този сериал и екранната двойка на Туба и Бюлент Инал.

Една красива песен (според мен разбира се) и най новия клип на Рера.

# 229
  • Разград

Скрит текст:

# 230
  • Разград

Скрит текст:

# 231
  • Пазарджик

Джансел е както винаги усмихнат и  "свежарка".
 smile3508 smile3501 Ваня много ми харесва "котлона" от спойлера.  Joy Joy Joy

# 232
  • Русе
Баги  ooooh! и аз помня нещо, ама... не достатъчно, та  Wink правя опит да го открия, но кога и дали ще успея е друг въпрос.  Sad

И ровейки в архивите, за да търся попаднах на това  Wink

... и продължавам нататък.  Peace

Гуга, Ванче  Hug

# 233
  • Русе
И да предложа още нещо за колекцията на Баги  Wink, ами като ми е попаднало  hahaha да не го загубя  Joy Joy Joy

Може и да е старо, но...  Crazy

# 234
  • Разград

Скрит текст:

# 235
Привет и от мен. Hug Hug Hug
Темата привлича много с красивата ни любимка.   love001
Красива жена и това е, да е здрава и с късмет във всичко. Hug
Изгледах всички клипове. Никога не ми омръзва да гледам Пленителката. Благодаря за удоволствието. Hug  bouquet Hug
Канти  smile3501  love001 newsm51 за зашеметяващите колажи.
И Пепа отново ни поднася съвършен клип.  bouquet Hug  bouquet
Хубава и спокойна вечер. Simple Smile
Рали

# 236
Здравейте отново момичета Hug
Е, днес не ми е ден ooooh!.
Скрит текст:
Написах си поста и взе че се изтри Sick Днес докато прикачвах снимките към резюмето взех, че без да искам докоснах бутончето youtube и ме прати в 3 глуха  #Silly Така, че трябваше да прикачвам снимките отново Banghead

Радвам се, че списванията ми за епизод 40 на ПЛ и картинките са ви харесали. Благодаря на всички ви за мненията и топлите думи Hug Hug Hug

Нещо за смяна на вниманието:

Май Диема фемили ще излъчи "20 мин." ама дано е по-скоро...

Линка Hug благодаря ти за тази новина.Ако е така, както е написано изглежда, че ще си догледаме в скоро време сериала на български език. (Не, че руския не го разбирам, но се понапрягам на някои места. Rolling Eyes)
Гуга Hug мерси за този прекрасен клип на Пепа
Цвети Hug много хубави гифчета на Туба в кафтан
Рали Hug  на мен не ми омръзва да се разтоварвам с някое и друго клипче на Пленителката. Като приключа с ПЛ може пак да го изгледам Peace
ВаняHug мерси за снимките и информацията за Джансел от заснемането на филма. Явно и там се забавляват yes
Надин,Злати, Дорори Hug
Слагам ви една плачеща Хасрет за разнообразие и за радост на Баги  smile3502

И една притча за Лека нощ! Peace
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 00:34 от kanti

# 237
  • Русе
Добро утро!  Hug

Снощи съм пропуснала късните появи на Ваня, Рали, Канти  Hug
а така и  Wink новата снимка на Джансел и притчата, но...  Simple Smile вече съм в крак  Peace  Simple Smile

А сега за днес да си пожелаем хубав, усмихнат ден и да срещаме край нас все така усмихнати и добри хора!  Peace

A кадрите са познати, но... когато се върне човек в архива, вижда страшно много интересни и хубави неща, та... може ли да ги пропусне!   Simple Smile

# 238
Добро утро !  Hug

Разходих се по сайтовете и открих, че има нова анкета за най-съвместима двойка, в която са Туба и Мурат Й. ама не са на първа позиция. Ако искате ги подкрепете

http://www.medyaninsultanlari.com/
долу, в дясно.

От туитъра и фейса пък си намерих тези снимки и колажи

Казват, че е Seçkin Özdemir, аз не съм го гледала, разбира се...

Тази снимка определено съм я виждала, но пък не помня от кога е?  newsm78

И малко красиви снимки от нашето филмче

И накрая
Скрит текст:
специално за любителките на котки

https://www.facebook.com/photo.php?v=172276279643856

и на плетки  Wink поне спестете малко от сметките за електричество, докато плетете  Laughing

https://www.facebook.com/photo.php?v=172305946307556

А  партньорът на Туба от 20 мин - Фърат Челик, е пуснал в Туитър, (нали е френски възпитаник), култова песен за нашата тема. Поздравявам ви с нея!  Hug

Приятен ден, дами!  Hug

# 239
  • Русе
Линка  Hug

Нямам време вече да ти потърся отговор на въпроса за снимката, ама все някой ще го направи  Peace

Остава ми само да добавя УСМИВКИ и... до довечера!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт