Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 240

Хубав ден желая! Peace

# 241
Добро утро! Hug

Цвети Hug,Лина Hug,Надин Hug

Цвети,благодаря за кафето и усмихнатата Туба.   bouquet
Лина,благодаря за анкетата.За Сечкин Йоздемир-роден1981г.Гледала съм го във ВВ и тази година
в''Една любовна история'',на който Ети реди субтитрите.Когато преди се срещнахме говорихме за
него.А за скритото-не съм нито по котките,нито по плетките. Laughing  bouquet
Надин,благодаря за руската песен.  bouquet

ДНЕС е национален празник на Турция.През 1923г. е обявена за република.На Туба и всичките и
паркньори,честито!!!

Сега се връщам да видя пропуснатото от снощи.

Приятен слънчев ден!  bouquet

# 242
Здравейте, момичета  Hug

Тази снимка определено съм я виждала, но пък не помня от кога е?  newsm78

Трябва да е от посещението й в Бахрейн през 2009.

И малко усмивки от старите задкадри:

Канти, Цвети, не ме забравяте Hug

Хубав, слънчев ден Hug

# 243
Здравейте и от мен в днешния слънчев есенен ден

За сега няма нещо ново, но в ремата си имаме заредено от всичко - кафе, настроение Peace
Цвети, Надин, Злати, Баги  Hug Hug Hug

Линка Hug с това, което си сложила в скрити ме зареди с настроение за целия ден Heart Eyes А при мацката с плетката, освен че спестява и че изплита сума ти неща, по този начин си поддържа и формата Joy Ами това си е чист фитнес hahaha

И аз да сложа нещо за настроение Laughing
Скрит текст:
Нищо, че са на сватба, ама като толкова са се накачулили ...

Безболезнено вадене на зъб  Wink

И  да честитя Националния празник на всички от Турция! Злати Peace

Надин Peace и днешния, и вчерашния клип много ми харесаха

Скрит текст:

Хубав ден! Heart Eyes

# 244

Tuba Büyüküstün greeting on twitter for the 90th anniversary of republic of Turkey
تهنئة توبا بويوكستون على تويتر بالذكرى التسعين لجمهورية تركيا

# 245
Здравейте! Hug

Да се разпиша следобедно.
Баги,Канти,Надин, Hug Hug Hug
Туита на Туба е по повод празника,за който писах сутринта:90г.Република Турция.
Красивата ни Туба в клип.

# 246
След като днес е нац.празник на комшиите, ще има сигурно разочаровани зрители на online сериалите. Имало си и предимство да нямаме сериал - и пропуски нямаме  Wink
За познавачите на арабския език. Peace

Tuba interview in kul alusra magazine of this week.

Не знам дали е препечатка, компилация или нещо друго, но поне бижутата са ни познати Peace

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 15:17 от Bagi

# 247

Artē madrid's publicity in city center , Dubai

# 248
Здравейте!  Hug

Значи комшиите имат днес празник.
Честит празник на Туба, Онур и партньорите им !   bouquet

Да ни радват с нови проекти!  Peace

Честит празник и на всички, които празнуват!   bouquet

Днес пресата не е отразила нашето момиче, но пък един от партньорите й  е сериозно отразен.  Mr. Green Става въпрос за Бюлент и неговия  сериал Tatar Ramazan. Според Гуги имат сериозни разногласия с друг наш любимец,  режисьора  Джевдет Мерджан, и са се скарали на снимачната площадка. Доколкото разбрах, Бюлент иска повече свободно време, защото "...децата до три години имат нужда и от майката и от бащата". Явно това спазват и нашите - Туба и Онур.  ooooh!

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/tatar-ramazanin-setinde-buyuk-kriz?p=8

# 249
Здравейте! Hug

Баги,Надин,Лина, Hug Hug Hug
Ами Туба ще си я гледаме често по билбордове и плакати като посланик на Арте Мадрит.
Днес в Истанбул са открили жп тунела под Босфора.
Лина,Бюлент като е подписвал договора да е мислил , че има малко дете.

# 250
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

В този празничен за комшиите ден / да им е честит  Simple Smile/ и вие не сте скучали.  Peace

След като днес е нац.празник на комшиите, ще има сигурно разочаровани зрители на online сериалите. Имало си и предимство да нямаме сериал - и пропуски нямаме  Wink

Не знам дали е препечатка, компилация или нещо друго, но поне бижутата са ни познати Peace

Artē madrid's publicity in city center , Dubai

Баги, Надин  Hug като няма нови снимки  Wink ще гледаме такива и ще чакаме по-разбран превод на статията.  Peace

# 251
  • Русе
Линка  Hug ще кажа и аз, като Злати  Hug - ами че Бюлент не е ли знаел, че има малко дете преди да започне снимките, та... сега се кара /  Wink ако е вярно де, допускам, че и може да е преувеличено/.  Simple Smile

А колкото за  Wink нашите родители - те как си планираха нещата, ами... който го може, си го може  Laughing

Баги  Simple Smile вдъхнови ме с твоите колекции  Simple Smile

И нещо забавно от моя ресор  Wink

Скрит текст:

Линка  Wink не мисли, че не съм видяла изненадите ти в скрити - много ми харесаха  Peace

# 252
Здравейте отново момичета от ятото

Това е събирателен колаж на всички нас Wink Peace

Линка  Hug ще кажа и аз, като Злати  Hug - ами че Бюлент не е ли знаел, че има малко дете преди да започне снимките, та... сега се кара /  Wink ако е вярно де, допускам, че и може да е преувеличено/.  Simple Smile

А колкото за  Wink нашите родители - те как си планираха нещата, ами... който го може, си го може  Laughing

Цвети, Злати Peace Линка  Hug той може само да недоволства и е разбираемо в предвид възрастта на детето yes Но наистина е трябвало да помисли за това преди да подпише договора. Но в тези трудни времена всеки гледа да има работа. А нашите родители имат късмета (ревизирам Туба) да могат да работят  по-малко, така че да е повече време с децата Peace

След като днес е нац.празник на комшиите, ще има сигурно разочаровани зрители на online сериалите. Имало си и предимство да нямаме сериал - и пропуски нямаме  Wink

Баги Peace то от това може да кажем в днешния ден: "Хубаво е, че нямаме сериал, който да следим он-лайн" Mr. Green Whistling Нали има приказка: Подадат ли ти лимон, направи си лимонада или Подадат ли ти лимон - изпий една текила  smile3534
Та като споменах текила, дали да не се почерпим по случай празника на комшийте?! newsm53
Аз разливам текилата в скрити Peace Вие имате грижа за останалото  Whistling
Скрит текст:

А тази снимка аз я виждам за първи път Peace

И аз като Цвети  Peace да ви сложа нещо в скрити  Laughing
Скрит текст:

# 253

Първи трейлър на 20 минути   за Гърция

# 254
  • Пазарджик

Здравейте момичета!  Hug Hug Hug
Много хубави неща видях в темата, ама музика йок. Накъде без нея?!? Joy Joy Joy

Скрит текст: