Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 876
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Гуга Hug
Права си, че без музика не може Peace Това ви предлагам аз

Да побързам,че сме се запътили към 2 страница  ooooh!

# 256
  • Русе
Гуга  Hug

Канти  Wink с малко ме изпревари  Simple Smile

И...  Crazy

Скрит текст:

# 257
                                 Здравеите на всички запленени

От  тв списанията в Гърция попаднах на TV 24 ,в 2 книжки с 130 страници има отделени само 2 странички.

Съвсем бегло описание за 2 епизода.

По добър вариант е  в мрежата,същото съдържание придружено с видеоклипове.
http://exoumenea.blogspot.gr/2013/10/gonulcelen-o-71-videos-youtube.html

Феновете на сериала са късметлии изгледаха 1 сезон. Имаше  продажби на ДВД ,сега има фоторазкази .
Оказа се,че не всички сериали имат този късмет.Yer Gok Ask - излъчен 2012 от тв Алфа и прекъснат от 1.11.2013 г започва продажба на ДВД.
Това за тв зрителите.

Видях,че са качили днес 2 промо треилъра на 20 минути-на английски .
Надин  Hug за 1  ето и 2

За по запалените и гледащи онлаин
сериали от новия сезон имат страничка с преведени треилъри  и резюме на епизодите с превод от английски.
Там има и  минутите,паралелно с онлайн излъчването -януари 2013.
https://www.facebook.com/TurkishSeriesGreekSubsVideos .

Канти Hug ,Гуга Hug за музиката

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 22:56 от дороти 15

# 258
В темата за хубава жена, мога да си позволя този клип за поздрав. Очарована съм от тази авторка, и затова съм и абонат. Клипчето е съвсем топло, само на няколко часа Peace

# 259
# 260
  • Русе
Добро утро!  Hug

Линка  Hug изненада ме  #Crazy, какво ли те е държало будна в този час?  newsm78

А сега още нещо, което ме изненада  #Crazy - не съм учила никога английски език, но този надпис на снимката...  newsm78 го разбрах и... не вярвам на очите си, нима някой си мисли, че  ooooh! това е брат на Туба?  Joy Joy Joy

Снимката е от фейса и дори има коментари към нея, като този  Wink - ''Nice picture ! U you're brother both Beautiful ''

https://www.facebook.com/pages/Tuba-w-Bas/207568552759216

# 261
Здравейте в сряда, момичета
Скрит текст:

Линка Hug къде така се разхождаш в този ранен час на деня? А си ни сложила линк за да видим кой къде е роден от турските актьори  yes
Цвети Hug мерси за кафето и пожеланията.

А сега още нещо, което ме изненада  #Crazy - не съм учила никога английски език, но този надпис на снимката...  newsm78 го разбрах и... не вярвам на очите си, нима някой си мисли, че  ooooh! това е брат на Туба?  Joy Joy Joy

Снимката е от фейса и дори има коментари към нея, като този  Wink - ''Nice picture ! U you're brother both Beautiful ''

https://www.facebook.com/pages/Tuba-w-Bas/207568552759216
Това потвърждава тезата ни, че не трябвада се вярва 100% на написаното в нетното постранство. Някой разбрал-недоразбрал, гледал- недогледал филмите й и... хоп - новина  ooooh! Mr. Green

Скрит текст:

"Докато ние се опитваме да научим децата си на всичко за живота, децата ни учат на това какво е животът."

Нещо за настроение Peace hahaha
Скрит текст:
Направихте ли си тоалета сутринта Rolling Eyes
Ако отговорът е "Да" тогава можем спокойно да си чакаме новини за Туба и нов проект  Joy

Слагам нещо в спойлера, което е  ново откритие (ако не сте го разбрали вече Rolling Eyes) и може би ще ви е интересно да го знаете  Peace(хеле пък за Баги  Sunglasses)
Скрит текст:

Хубав, усмихнат и ползотворен ден!

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 10:15 от kanti

# 262

Хубав ден на всички! Peace Grinning

Хубавата снимка на Туба е направена така: http://www.vidivodo.com/video/tuba-buyukustun-instyle/386602

# 263
                                            Усмихнат ден и от мен

Лина HugЦвети Hug,Надин HugКанти Hug  и на всички  по късно преминаващи Hug

Новинките ще са от реклама .Но и това е добре. А когато има нов проект нашето красиво момиче ще е много по известно.
 В Италия и Гърция ,а може би не само ще се излъчат "20 минути".

Честит рожден ден на Кирил Маричков!
за настроение

Скрит текст:
На 30-ти Октомври своят рожден ден празнува Кирил Маричков-музикант и изпълнител на „Щурците“. Групата е създадена през 1967 г., а името ѝ е избрано след конкурс в радио-предаване. Първоначално свирят кавър-версии или композиции на утвърдени естрадни композитори, но постепенно изграждат собствено звучене, основано на авторски композиции, отличаващи се със стилово разнообразие в жанра на рокендрол, хард рок и прогресив рок.

Честит рожден ден на Евтим Евтимов
                                                                          на 80 с нова книга

Днес, 30 октомври, един от най-лиричните ни поети Евтим Евтимов празнува 80 години. Вечерта от 18 ч в зала 7 на НДК ще се съберат приятели, колеги по перо и почитатели, за да отбележат юбилея.

30 октомври,  православната църква отбелязва деня на
          Св. мчци Зиновий и Зинови, имен ден празнуват Зорица, Зорница,                                                        Зорка, Зоран.

Честит светъл ден на именниците. Много здраве и късмет
                                                        им пожелавам!

Скрит текст:
Името Зорница има славянски произход и означава “зора”. Зорница е богинята на утрото в славянската митология.
Св. мъченици Зиновий и Зиновия - негова сестра, били родом от гр. Егей, Мала Азия. Живели през III в. Заради вярата си в Христа били подложени на тежки мъчения и накрая били посечени през 285 г. Св.Милутин се отличавал с голяма благотворителност на църкви и манастири. Той царувал 42 години и изпълнил едно свое дадено обещание - колкото години царува, толкова църкви да построи
.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 12:03 от дороти 15

# 264
Добър ден! Hug

Най-после и аз да се включа.
Лина Hug,рано си се разписала,сигурно ще пътуваш. Peace
Цвети Hug,Канти Hug,за снимките и скритите текстове. PeaceСъздават ми настроение за деня.  bouquet  bouquet
Надин Hug,Дороти Hug,за снимките и музиката.  bouquet  bouquetЧестито на именниците!

Снощи сте искали музика през деня.Който обича сръбска музика.

Слънчев ден ви желая!!!

# 265
  • Разград

# 266

Клинт Истууд и Хилари Суонк в "Момиче за милиони"  Wink

# 267
# 268
Здравейте!  Hug

Днес много празници - Дороти  Hug Злати  Hug!
Честито на имениците и юбилярите!   bouquet

Виждам, че филмът на Джансел се снима с пълна пара и е придружен с много снимков материал, за радост на феновете!  Peace

Дороти  Hug я пак ми обясни - тези трейлъри вървят по гръцка телевизия ли, или просто са фенски преводи на трейлърите на 20 мин? Не разбрах какво точно става...  ooooh!

Приятна вечер!  Hug

# 269
Здравейте Hug

Днес много е тихо и работно. Мога само да въздъхна в зелено, че е хубаво да работиш на тиферич като Джансел, когато времето е толкова хубаво. Аз само виртуално съм навън Whistling, затова пък музикално

Ето и някое кадърче с "брата":

И още нещо от Забрадката:
,
което ме светна за общото между героините на Туба - комуналния живот. Кога в комуналка, кога в махала, кога  в чифлик, кога в затвор.

А тази снимка е рекламен задкадър, ама нов ли е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт