Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 62 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Пазарджик

Здравейте момичета!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 271

20 ΛΕΠΤΑ

Melek Halaskar (TUBA BÜYÜKÜSTÜN)

Η πρώτη της αγάπη είναι ο Αλί. Είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας με φαγητά και είναι η κολόνα του σπιτιού Σε νεαρή ηλικία γίνεται μητέρα και φαίνεται πως αναλαμβάνει την ευθύνη της μητρότητας και της πατρότητας. Στην μικρή, ευτυχισμένη οικογένεια της με τον Αλί που έχουν 2 παιδιά, έχει το ρόλο και της μητέρας και του πατέρα, επειδή είναι μια δυνατή και υπεύθυνη γυναίκα που μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση. Αλλά δεν παραιτείται από τη ζωή. Μια μέρα θα βρεθεί στη μέση ενός πολέμου, θα πρέπει να παλέψει όσο ποτέ και θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομα πιο μαχητικά από αυτή

Представянето на Мелек за Гърция с превод на Гуги:

20 минути

Мелек Halaskar ( TUBA Büyüküstün )

Нейната първа любов е Али . Притежава фирма с храни и е стълб на къщата на един млад мъж, става майка и изглежда да поеме отговорността за майчинство и бащинство . В малка , щастливо семейство с Ali като две деца , ролята на майката и бащата , защото тя е една силна и отговорна жена, която може да се справи всяка ситуация. Но се отказва от него живот. Един ден открихме в средата на война , трябва да се борим , както винаги и ще се изправят лице в лице с хората по- войнствени от

# 272
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Най-после и аз съм си У ДОМА!  Simple Smile

Линка  Hug и за мен тази снимка е нова, навярно  Wink ''задкадър'' от някой рекламен клип, както казва Баги  Peace

Дори  Hug пак си открила поводи за празнуване  Simple Smile

А от едната снимка с Джансел  Wink сякаш ''ме гледа'' Адриано Челентано  Joy Joy Joy

И като ще се веселим...  Simple Smile

Скрит текст:

# 273
                                               Добър вечер  Hug на всички

Цитат
Лина]
Дороти  Hug я пак ми обясни - тези трейлъри вървят по гръцка телевизия ли, или просто са фенски преводи на трейлърите на 20 мин? Не разбрах какво точно става
Линка,тези 2 клипа  който публикувахме Надин и аз засега вървят само в ит.
http://www.youtube.com/watch?v=ti5LvY9g66g
http://www.youtube.com/watch?v=M48SFiqUJV8&feature=c4-overvi … AQESbKVaLObz2aWCw
Качиха ги вчера след новината ,че е закупен  филма.Първия клип е видян за 24 часа -870 пъти.

Те ще се промо трейлърите с превод на гръцки за тв ANT.Засега  не са преведени  и тв не ги рекламира.

Victory Media S. A.   закупува правата за излъчване на  сериала ,треилърите и продажби на ДВД .

Надин  Hugтози пут Гуги се е справил почти перфектно с превода.

Цитат
20 ΛΕΠΤΑ

Melek Halaskar (TUBA BÜYÜKÜSTÜN)

Η πρώτη της αγάπη είναι ο Αλί. Είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας με φαγητά και είναι η κολόνα του σπιτιού Σε νεαρή ηλικία γίνεται μητέρα και φαίνεται πως αναλαμβάνει την ευθύνη της μητρότητας και της πατρότητας. Στην μικρή, ευτυχισμένη οικογένεια της με τον Αλί που έχουν 2 παιδιά, έχει το ρόλο και της μητέρας και του πατέρα, επειδή είναι μια δυνατή και υπεύθυνη γυναίκα που μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση.]Αλλά δεν παραιτείται από τη ζωή. Μια μέρα θα βρεθεί στη μέση ενός πολέμου, θα πρέπει να παλέψει όσο ποτέ και θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομα

Първата й любов е Али.Тя е собственичка  на фирма за храна и е опора на семейството.В млада възраст става майка и поема отговорност за майчинство и бащинство.В малко щастливо семейство с Али и 2 деца изпълнява ролята   на майка и на баща.Защото е силна и отговорна жена,която може да се справи  с всяка една ситуация,но не се отказва от живота.Един ден ще се намери в центъра на една война.
 Ще трябва да се бори  лице в лице с хора които са по войнствени от нея.

Цвети май празниците сами ме намират. С повод или не се радвам на живота.Харесва ми да има празници.  

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 23:34 от дороти 15

# 274
  • Русе

Героите днес са уморени май  Wink, от работа ли или от празнуване... кой знае, но... и утре е ден, пак ще се веселим.  Peace

# 275
Лина Hug,Баги HugНадин Hug,Гуга Hug,Цвети Hug,Дороти Hug

Цвети,то от гледане вечер на сериали съм така  #CrazyПрез деня съм по-свободна,но вие
сте на работа.
Гуга,за клипа в скрития текст. newsm10.Върна ме години ...назад.Благодаря!!!  bouquet

Лека нощ!

# 276
  • Русе
Добро утро в последният ден на октомври!  Hug

Но... той се оказва и празничен  Wink, макар и не за всички, то... нека им е весел празника, на тези, които го отбелязват!  Simple Smile

А за другите...? Надявам се Злати  Hug или Дороти  Hug да открият още някой повод за веселба  Simple Smile

# 277

За снимката: "Jukebox dancer" © Osher Partovi  

Хубав ден желая на всички !  Grinning Peace

И още нещо познато, което открих при този световен фотограф  Wink Това е оригинала, но може да се завърти, облече с пола ... Grinning

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 08:21 от nadine1111

# 278
  • Русе

Не забравяйте и днес усмивките, с това късно лято навън!  Peace

Скрит текст:

Хубав ден!  Hug

# 279
Здравейте момичета!  Hug

Честит празник на всички вещици, посещаващи нашата тема!  Mr. Green Wink  bouquet

Всъщност във всяка от нас се крие едно малко момиченце, което обича страшните приказки и понякога става вещица...  Laughing

Така че, честит празник на всички!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Толкова пъти сме яхали метлите по един или друг повод, че не можем да ги изброим. Пожелавам ви довечера да си направите един хубав празник, но аз ще отсъствам, понеже отново ще пътувам  ooooh!

Приятен Хелоуин, дами, и до нови срещи!  Hug

# 280
Добро утро! Hug

Цвети Hug,Надин Hug,Лина Hug

Лина,приятно пътуване.Весело изкарване на срещите!  bouquet
Цвети, днес май се очертават много празници за отбелязване,освен Хелоуин.
-Ден на Реформацията.
-Международен ден на Черно море.
-Ден на правото ни за здраве и чиста околна среда.
-Българската православна църква-Ден на св.Лука.

За сега при нас е мъгливо,но дано и днес е слънчево.
Приятен ден,последен за октомври.

# 281
                               Добро утро на Хелуйн с повод и без повод яхаме метлите.

Цвети Hug.Лина HugНадин Hugмного ми харесва творческото ти виждане -красотата е навсякъде

темата ни е димантена

Единия празник сте го отбелязали ,другия е 
МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЧЕРНО МОРЕ

HugЗЛАТИ Hug днес си отличничка
Хубав  празничен ден  на всички
Скрит текст:

# 282

http://www.go2life.net/people/161-30-unikalnyh-foto-1959-goda-kr … ior-v-moskve.html

Разглеждах уникални снимки от представяне на Кристиан Диор в Москва през 1959 г. "Творческото ми виждане" Wink , веднага забеляза една дама с къси чорапки...и по асоциация съм вече с лелка Кадрие в Париж Joy Гаранция, че точно така изглежда до парижанките Joy А снимките ги вижте, съвсем са си на място в тема за жена, свързвана с красота и мода.

A това е от Гърция днес: So excıted another 3 serıes delıvered today!! Im goıng to be glued to the TV !!

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 13:11 от nadine1111

# 283

Тази снимка с Али Лескай, не я бях виждала Rolling Eyes

За довечера си избирам костюм, като на любимката ми Кадрие Wink Засега имам само розови чорапи и шарена кърпа за главата. Блузка на цветя все ще измисля, но с шалварките ще видя зор Mr. Green

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 14:19 от nadine1111

# 284
Здравейте! :hug

Дороти newsm10Надин newsm10

Общи условия

Активация на акаунт