Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 62 073
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте ято от още една от вас (но днес сме малко дегизирани Wink)

Днес кафето на Цвети Hug  е в тон с празника, а Надин  Hug  отново е намерила нещо интересно.Освен асоциацията с Накие заради късите чорапки, тези снимки ми напомнят много за Пленителката- контраста между момичетата на Диор и хората от улицата Peace Точно както го имаше контраста в ЗС между махалата и конакчиите yes
Скрит текст:
Мисля, че тази снимка те е навела на мисълта за лелка Кадрие Rolling Eyes
Скрит текст:

Линка  Hug личи си, че си тръгнала на поредното си пътуване с добра първоначална скорост  Wink Мога да кажа, че думата вещица може да я разгледаме от друг ъгъл Peace Това са хора вещи, знаещи и можещи. Така, че няма нищо лошо в самата дума (ако я погледнем от тази страна) Heart Eyes
Много празници днес, много нещо  Peace Злати Hug От всичките изброени най-ми е присърце Международен ден на Черно море - Дороти PeaceЗатова слагам Есма - нали действието на филма се равива в черноморския регион Peace

А това не го разбирам  Rolling Eyes newsm78 Ден на правото ни за здраве и чиста околна среда. Аз мисля, че това не трябва да е един ден в годината. Peace  А и ни се полага по принцип yes

И аз да допринеса с нещо за духа на този ден Flutter

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 18:41 от kanti

# 286
Канти Hug,страхотен колаж! newsm10 newsm03

# 287
Пак съм аз Laughing
Слагам ви този материал, който на мен ми беше много интресен Peace Предполагам, че и на вас ще ви бъде любопитно да видите на женското тяло отвътре Peace

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/lyubopitno/964-unikalni-snimki

Joy hahaha

Скрит текст:

И понеже е време за вечеря ... Whistling

Аз докато си напиша поста и Злати Hug се появила

# 288
# 289
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug  

Сутринта още  Wink не бях подготвена за това празнуване, но... нали е нощта на вещиците..., та вече съм на линия, даже и с помощник  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Надин, Канти, Злати, Дороти  Hug вие отдавна сте готови, ама някоя  Wink черноморка няма ли да почерпи заради хубавият повод в добавка  newsm78

Като гледам обаче нашият Пателей пак е на път, а и още някой ми се губи тези дни  newsm78, но  Wink останалите - къде ни е музиката? Нали е празник  Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 20:40 от Cveti67

# 290
Черноморката черпи! Grinning

# 291
Привет Hug Hug Hug Hug Hug
Почерпка все пак живеех във Варна  Joy Hug
Скрит текст:

Връщам се да ви чета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 292
  • Русе
Злати  Crazy ей, ама много си бърза бе, благодаря!   bouquet

Получаваш награда  Simple Smile един романтичен гиф  Peace

... и още един  Crazy

Клари  Hug щом се чувстваш и ти морска - Честит ви празник черноморки!   bouquet

# 293
Цвети Hug
Винаги готови за музика и танци  Laughing

Ето има вече хора на дансинга Party

Скрит текст:

ПП. Е, аз докато се натуткам и Злати и Клари  Hug са се появили

И аз да ви честитя празника Черноморки - Линка, Злати, Клари  love001 Мерси за почерпката

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 21:20 от kanti

# 294
Злати  Crazy ей, ама много си бърза бе, благодаря!   bouquet

Получаваш награда  Simple Smile един романтичен гиф  Peace

Клари  Hug щом се чувстваш и ти морска - Честит ви празник черноморки!   bouquet
Цвети Joy Hug Най-много ми липсва морето тука и затова като бивш жител черпя hahaha Hug
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИчКО , КОЕТО СЛАГАТЕ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 hahaha Joy
Скрит текст:

Ето и един клип с снимки на Туба Hug

# 295
# 296
Най-сетне сколасах, да долетя Hug

Голямо летене пада в темата. Една долита, друга отлита. Но има и за гледане сред тиквите и в скритите. Чорапките ли да гледам, каскетите ли, капелите ли?
В Москва ли, в махалата ли, в утробата ли #Crazy
Канти, много цветно вътре, пък и осветено Wink

Надин, много добри попадения с подобните снимки. И вчера, и днес, ами те са си почти близнаци Wink Направо си правя нова колекция Laughing

И от мене един танцувален клип в картинки в ретро стил със Сейан ханъм, която пеейки се смее като някоя симпатична и усмихната вещица Wink

Аз пък да ви предложа не точно хелуинска тиква, ама вярвам, че няма да откажете Laughing

ПП Аз докато си редя картинките, 6 отговора се появили, че и почерпка от черноморките. Злати, Клари Hug 
Клари, спретнали ли сте си Хелуин в Италия?

# 297
  • Русе
Канти  Peace много харесвам песента от клипа, който пусна, а има и още един с нея, но по-кратичък.  Simple Smile

А понеже стана дума и за празнуващата ни махала,  Wink как да пропусна това  Laughing

Клари  Wink нали си водим любимците...

Скрит текст:

# 298
  • Русе
Баги  Hug къде се губиш?  Simple Smile

Събраха се доста неща за колекциите ти май  Wink

... и докато някои правят колажи, аз  Wink си ги намирам готови  Simple Smile

# 299
  • Разград

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 00:59 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт