Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 190

• 61 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Тази сладурка с розовата жилетка много ми прилича на Онур Hug
А другата-на Джансел и Мурат по равно hahaha hahaha hahaha hahaha-там компетентните лица напр. смайли да се изкажат

# 691
  • Русе
Диди  Joy Joy Joy

И Топрак мисли по въпроса  Wink

# 692
А другата-на Джансел и Мурат по равно hahaha hahaha hahaha hahaha-там компетентните лица напр. смайли да се изкажат

Съжалявам, ама Топрак е одрала кожата на принц Алберт. Даже и в прическа... hahaha hahaha

# 693

Съжалявам, ама Топрак е одрала кожата на принц Алберт. Даже и в прическа... hahaha hahaha

Вярно,Габи, ooooh!-него го забравих!Ама че съм и аз ooooh!
Абе ето гениалното заключение- не ги е раждала Туба-Джансел ги е родил rotfImao rotfImao rotfImao

# 694
Детелинка,
отговора ще си получиш лично на ушенце, че ще ни бият през устата.

# 695
# 696
Детелинка,
отговора ще си получиш лично на ушенце, че ще ни бият през устата.

Откога чакам този момент-пристигай,чакаме те силна група Hug

# 697
# 698
  • Разград

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 22:14 от vania_e

# 699
  • Разград

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 22:35 от vania_e

# 700
Минавам късничко,а тук изненада! Grinning
Имаме нови снимки,правени отдавна.
Много са сладки малките принцеси на Туба и Онур! Laughing
Надин,благодаря!  bouquet

# 701
И аз като Злати минавам доста късничко, но пък е имало защо. Мая и Топрак! Вече и за тях може да се каже, че на снимките са по-младички Wink Топрак не се притеснява от хората, все е в нечии прегръдки. Може би е по-контактната  newsm78 Да са живи и здрави Hug

От мене малко хронология:

Лека нощ Hug

# 702
  • Русе
Добро утро!  Hug

А и как да не е  Wink, отварям темата и ме гледат тези малки сладки муцунки  Simple Smile

Баги   bouquet страхотно се е получило - хронология, която показва колко са се променили куклите от наличните ни снимки  Simple Smile

... толкова  Thinking, та ме подсетиха за тези ''наши'' малки  Wink ''темни представители'' и метаморфозата, която знаем следва по-късно  Simple Smile

# 703
Добро утро!  Hug

Май и в пресата ги има...  newsm78 или това е нещо друго...  newsm78

http://www.ozgurdurum.net/tuba-buyukustun-toprak-ve-maya-nin-son … uleri-139661.html

Приятен ден!  Hug

# 704

Добро утро! Grinning Малко спомен със слънце и лято Wink

А днешният световен ден на тоалетната, направо изтрепа рибата от морето около сем. Сайлак Joy
Подробностите ги скривам:

Скрит текст:

А това ми хареса, затова го откраднах на втората минута...Баги сори Praynig Wink

Хубав ден! Peace

Общи условия

Активация на акаунт