Професионални серии за коса - тема 57

• 56 118
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
Да,ползвам го поне веднъж месечно/по-рано не  му идва редът Wink/,наред с цялата серия Екстрийм-след шампоана и балсама,впръсквам САТ протеина,и стоя не повече от 5 мин./може и повече,разбира се/,придава допълнителна твърдост и уплътняване на косата Peace

# 346
Да,ползвам го поне веднъж месечно/по-рано не  му идва редът Wink/,наред с цялата серия Екстрийм-след шампоана и балсама,впръсквам САТ протеина,и стоя не повече от 5 мин./може и повече,разбира се/,придава допълнителна твърдост и уплътняване на косата Peace
Мерси! HugТова ще е следващата ми покупка заедно с ампулите Grinning

# 347
Момичета някой да има отзиви за този спрей..

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/sprey-s-masla-za-blyasak-apho … -oil-sheen-340-gr

Харесва ми идеята и описанието, но дали е така.. Whistling
Много е мазен и тежък. Става за много сухи коси. Аз го ползвах като маска преди шампоан.

# 348
Някой може ли да ми препоръча термозащитен спрей,който не прави косата на клечки ?Харесах си този на Лакме,някой има ли впечатления?Стария ми е на Тафт и никак не съм доволна,та сега исках нещо по-висок клас,но и на разумна цена,затова ме грабна лакмето,дано да има доволни.

# 349
Момичета някой да има отзиви за този спрей..

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/sprey-s-masla-za-blyasak-apho … -oil-sheen-340-gr

Харесва ми идеята и описанието, но дали е така.. Whistling
Много е мазен и тежък. Става за много сухи коси. Аз го ползвах като маска преди шампоан.

Хмм Thinking... Значи няма да ми хареса, не е това, което търся... Благодаря ти, че писа   bouquet

# 350
Здрасейте! Отдавна не съм писала. Hug Въпросът ми може да не е много за тук, но не зная къде да го задам. Искам да си взема четка за изправяне/обем за коса. Разглеждам ги в Енцото, но не зная какъв размер да е. Косата ми е тънка, до раменете. Размер 32 май е среден, него ли да взема? http://www.enzo.bg/termix/ceramic-color-fucsial-greben-za-kosa/

# 351
А аз се чудя дали да не си взема някоя от терапевтичните преси.Някак си това нагряване много ми отнема от цвета.Нека някоя от дамите,които имат сподели опита си.
Отнема ли се от цвета с нея?Ползва ли се успешно с масла като аргановото например.Идеята ми е да я ползвам както с протеинови,така и с маслени терапии.Еластисайзера може ли с тази преса или си е ок само с шапката?Чувствате ли ефекта на пресата осезаемо след терапия с нея?Имам предвид,че според представянето им, косата трябва да е по-жива след терапия с нея,отколкото само ако нагряваш.Така ли е?

# 352
А аз се чудя дали да не си взема някоя от терапевтичните преси.Някак си това нагряване много ми отнема от цвета.Нека някоя от дамите,които имат сподели опита си.
Отнема ли се от цвета с нея?Ползва ли се успешно с масла като аргановото например.Идеята ми е да я ползвам както с протеинови,така и с маслени терапии.Еластисайзера може ли с тази преса или си е ок само с шапката?Чувствате ли ефекта на пресата осезаемо след терапия с нея?Имам предвид,че според представянето им, косата трябва да е по-жива след терапия с нея,отколкото само ако нагряваш.Така ли е?
И аз се присъединявам към това питане,макар че аз рядко нагрявам.

# 353
  • Бургас / София
Сега седя и чакам резултата от терапията Милк Шейк  Heart Eyes . Шампоанът е страхотен може ли да се използва за честа употреба ?

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 17:45 от cityofangels

# 354
  • София

Имам втората преса от тези, които са показани на първата страница. Аз определно съм доволна от нея, не сваля от цвета изобщо. Тя не загрява и сигурно затова не сваля цвета на боята. Аз съм я пробвала с доста неща - протеинови терапии, маски, ампули, еластисайзер екстрийм. Според мен става с всичко да се ползва. Последно я ползвах с маската на Голдуел Керасилк - http://www.beautybay.com/haircare/goldwell/kerasilkultrarichcaretreatment/ и много ми хареса.
Относно еластисайзера аз обикновено само с шапка стоя. Не си спомням някаква осезаема разлика дали е с преса или само с шапка специално при него.

# 355
  • Бургас / София
Е най после получих УАУ ефект от терапията Милк Шейк. Първо останах очарована от шампоана усетих как изми много добре косата ми, чак почна да скърца. После намазах с терапията, но качили количеството ми беше в повече, понеже бях намазала цялата си коса и някъде минах няколко пъти. После сложих маската и нагрях 8-10 минути, седях 50 минути и изплакнах. Резултата мека коса, плътна, лъскава с обем, абе не мога да и се нагледам, а от мазна себорея няма и помен. Другият месец ще си направя един коледен подарък, понеже ми беше проба от една мила съфорумка не знам как да и се отблагодаря, страхотен жест ми направи   bouquet . Чак не мога да пиша от вълнение  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 19:31 от cityofangels

# 356
Бихте ли ми препоръчали добър балсам или маска за коса за заплетена коса и трудна за сресване?На Tigi или Loreal Professional,защото други марки не продават във фризьорския салон до нас.пробвах какви ли не професионални и по евтини продукти,но голяма разлика не видях.в началото бях доволна от Tigi Bead Head Urban Antidotes 2 и 3,но след ползване около 6-7 пъти ефекта изчезна.  Confused Cry подстригвам се всеки месец но и всеки път когато си мия косата,използвам сешоар на всеки 2-3 дни

# 357
Бихте ли ми препоръчали добър балсам или маска за коса за заплетена коса и трудна за сресване?На Tigi или Loreal Professional,защото други марки не продават във фризьорския салон до нас.пробвах какви ли не професионални и по евтини продукти,но голяма разлика не видях.в началото бях доволна от Tigi Bead Head Urban Antidotes 2 и 3,но след ползване около 6-7 пъти ефекта изчезна.  Confused Cry подстригвам се всеки месец но и всеки път когато си мия косата,използвам сешоар на всеки 2-3 дни
Вземи си балсам или маска за суха коса-хидратиращи. На мен ми правят косата супер мека и лесна за разресване.  Peace Обаче не знам какъв тип е косата ти, а това oказва голямо значение.   
А иначе някоя поръчвала ли е продукти от Sephora?

# 358
Аз да си кажа, че малко се разочаровах от Файбър Форс..като мислех, че е протеинова серия...но то май направо си е хидратираща..поне така чувствам косата си след нея

По принцип след шампоана чувствам косата  си една така мекичка  Flutter..много приятно..
Като за хидратиране е добре...но аз търсех протеинова серия, е....не че ще остане де.. Joy

А относно терапевтичната преса..колко често я ползвате.??

# 359
  • Чукарландия
САТ протеина,и стоя не повече от 5 мин./може и повече,разбира се/,придава допълнителна твърдост и уплътняване на косата Peace

Какъв беше този САТ протеин? Може ли линк? Hug

Упорито се боря с накъсване на косата...

Общи условия

Активация на акаунт