Пазаруване от Aliexpress.com 12

• 40 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
И аз да кажа за проследяването на пратките:

Нещата, които излизат при тракинга са пълен шит с извинение-повечето пъти на мен ми излиза Русия, Белгия и разни безумици, английския им е зле дори в сайтовете за проследяване.
Отдавна вече не си правя труда да си проследявам пратката в сайтове, с изключение на БГ Пощи и то чак след 20-ия ден. Повечето пъти ако имам път покрай пощата, влизам и питам директно дали има пратка за мен от последните дни. Даже често ми се обаждат, че ме знаят много добре коя съм вече.

Аз лично игнорирам въпроси за проследяване на пратки-загуба на време е да им се отговаря, трябва да се прочетат 2-3 страници от темата и всичко ще е ясно. Тук не е среща на майки пеликани, да смиламе всичко и да го изплюваме в човките на малките си пеликанчета, новите потребители иначе казано.
Моля новите потребители да не се засягат, нищо лично, всеки е бил новак в нещо, но се минават някои граници-през 2-3 поста въпроси за тракинг, прекалено е.

И аз не се затормозявам да влизам тук и там за проследяване. Много по - удобно ми е след 2 седмици от изпращането на пратката, да вляза в сайта на БГ Пощи и да видя дали е в България. Simple Smile

# 196
  • София
Здравейте!
Имам няколко отказани поръчки, които от вчера са със статус приключени и сега чакам парите.

Refund Information
Refund Date    Refund Amount    Comments
2013-10-22 16:05    US $ 152.1    

Някой има ли идея след колко време горе-долу ще се появят парите по картата.

Много ли ще те затрудни да отидеш и прочетеш първия пост.
Там пише всичко

# 197
http://www.aliexpress.com/item/New-Women-ladies-Fall-Elegant-red … XL/688125482.html
Тази рокля й се чудя в сиво, някой беше похвалил преди време червената. Виждам , че размерите й в см са дадени от-до, това означава ли че е разтеглива материята?

Аз имам червената. Материята е леко разглива, да. Понеже е някакъв вид трико, леко прозира. Иначе съм доволна от роклята  Peace

Много ли описва фигурата?

# 198
Здравейте!
Имам няколко отказани поръчки, които от вчера са със статус приключени и сега чакам парите.

Refund Information
2013-10-22 16:05    US $ 152.1    

Някой има ли идея след колко време горе-долу ще се появят парите по картата.

Много ли ще те затрудни да отидеш и прочетеш първия пост.
Там пише всичко

Аз и в Али-то съм прочел ама питам някой, който наистина са му връщали пари.

# 199
Момичета,дайте предложения за якета Пума или Адидас-мъжки,от които сте доволни.

# 200
Здравейте момичета. Много полезна и изчерпателна тема.Моите адмирации на дамите които отговарят търпеливо на всякакви въпроси.Аз ви чета от извесно време и най- накрая  се реших да ви  разкажа за моя опит с DHL и български митници.Дано  да съм полезна на някой.                         
В края на август поръчах 400м коледни лампички бяха с безплатна доставка с EMS.В последствие обаче след дълга комуникация с китайците/тук правя една вметка-момичета тормозете  китайците с въпроси  не си намирм пратката,къде ми е пратката, немога да си проследя поръчката, а не  пишещите и четящите темата/ се оказа,че, ги изпратиха с DHL.и от тук
1.след като кацнха  лампите в София ми се обадиха от фирмата и ме попитаха дали те ще освобождават пратката или аз  ако са те ще им трябва заверено пълномощно в оригинал ,а и в двата случая ще трябва документ за транспорти разходи/какъвто аз нямам естествено защото съм с безплатна доставка/След като помислих реших аз да я освобождавам в митницата в Смолян.Те казаха че, ще изискат служебно документа за транспорта и след като пристигне ще изпратят  пратката и документите в Смолян
2.След 3-4 дена кашона най-после беше в  офиса на куриерската служба в Смолян
3.Отидох до офиса взех документите и преди да ме пратят в митница ме таксуваха  10 лева застраховка
4. Оттам в митница подадох заявление за EORI  код- безплатно
5.С кода и документите при митнически агент да ми ги обработи - такса 20 лева
6.След това в банка да внеса ддс /  незнам защо и на транспорта се плаща ддс/и мито като двете неща са на отделни бележки следователно две такси от по 2 лева
7.пак до митници с всички бумаги 
8. В офиса на DHL да си взема  най накрая коледната украса
В равносметка всички разходи кото платих заедно с ддс и мито не надвишаваха  сумата която бях сметнала че,  ще ми трябват за ддс защото китаеца беше писал по малка стойност на поръчката.
Съжекявам,че стана малко дългичко ама и цялата процедура беше такава
Успешни покупки!

# 201
Здравейте, някой има ли леново Р770 или А830 ,моля за мнение?

Аз имах Р770. Кажи какво те интересува.

# 202
И аз благодаря на дамите,които ми отговориха.Не мога да разбера злобния отговор на някои,които не искат да ти помогнат,а търсят поле да изразят недоволството си от нашата-на новаците,в темата намеса.Скъпи дами,извинявайте за необмислените според вас питания,но всеки е бил новак в дадена област и му е необходимо време да навлезе.Като ви дразним,не отговаряйте.Темата си има админ и ако той прецени че това,което пишем не е за тук ще ни предупреди.
Във връзка с ножчетата за бръснене някой дали има впечатления от тези
http://www.aliexpress.com/item/Razor-Blade-for-Men-M-3-8s-8piece … ng/838544529.html

# 203

Bo0412 след 7-10 дни връщат пари,но получаваш мейл известие за това,виж какво пише в ордера на FinancialДОЛУ?

2013-10-23 04:01    US $ 89.1
Това какво значи?Че от 23-ти , демек от вчера натам 10тина дни да чакам. Simple Smile

# 204
Четох първа страница,но ще рискувам да попитам и тук.Получих си поръчката,но липсва един сет.Писах на продавача и ми казаха,че ще ми възстановят сумата за него.Въпроса ми е как става връщането,диспут ли трябва да отворя за да ми ги върне?

# 205

Bo0412 след 7-10 дни връщат пари,но получаваш мейл известие за това,виж какво пише в ордера на FinancialДОЛУ?

2013-10-23 04:01    US $ 89.1
Това какво значи?Че от 23-ти , демек от вчера натам 10тина дни да чакам. Simple Smile

Сега и аз погледнах и моето е същото.  Пише дата на възстановяване- явно вчера са ги пуснали  newsm78  Rolling Eyes Аз попитах в банката и ми казаха,че преводите от чужбина отнемали обработка няколко дни

# 206
  • София
Поръчвал ли е някой тези магнитни пръстени за отслабване newsm78
Аз Laughing
На мен и още 10 девойки -супер измислица.

Четох първа страница,но ще рискувам да попитам и тук.Получих си поръчката,но липсва един сет.Писах на продавача и ми казаха,че ще ми възстановят сумата за него.Въпроса ми е как става връщането,диспут ли трябва да отворя за да ми ги върне?
Пиши му и се разберете. Искай ги по Пей Пал, ако ползваш. Не чеквай, че си получила нещата, докато не видиш парите. Следи и крайния срок за диспут, ако ги няма пускай и пиши на Али-то, че имаш липсващ артикул Peace

# 207
 На мен пък до вчера ми излизаше пратката в тези сайтове ,които са дадени на първата страничка,а днес не я намират  newsm78

# 208
  • Бургас
http://www.aliexpress.com/item/200V-3-Barrel-Stanless-Steel-Hair … g/1286793851.html тук пише 200 V, хич не ги разбирам тези волтажи дали ще е подходяща за БГ контакт  newsm78

# 209
http://www.aliexpress.com/item/200V-3-Barrel-Stanless-Steel-Hair … g/1286793851.html тук пише 200 V, хич не ги разбирам тези волтажи дали ще е подходяща за БГ контакт  newsm78
Питай продавача дали става за 240.А може и да има някакъв адаптор към него.Редактирам се пише,че това е номинално напрежение,т.е.би трябвало при по-високо-240 да няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт