Balea, Alverde, Catrice, Essence - 13 (Козметика от ДМ и Лили)

• 80 336
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Ледената кралица, мноооооооого ми харесва червилото ти на снимката. Номер 20 на коя серия е,моля.

# 646
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/147374/d … f?v=1389250883000

Момичета, препоръчайте ми хубав крем за сухи и напукани пети!

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 23:06 от ВВ

# 647
Здравейте момичета Simple Smile В тази тема прочетох, че някой смесват розова вода и масло от жожоба за дегримьор. Реших да опитам и напоих едно тампонче с розова вода и бадемово масло, защото това имам в момента. Наистина съм поразена от ефекта, чисти идеално. Обикновенно сутрин се будя с черни следи  около очите Embarassed Сега си търся масло от жожоба, защото четох че е по-подходящо, но никъде в аптеките няма масло от жожоба на икаров. Може ли да ми препоръчате някакви други марки масла, по-достъпни може би? Simple Smile Ако може и да споделите в какви пропорции се смесват.

P.S. извинявам се, ако се отклонявам от темата

Скрит текст:

# 648
  • София
deska90 Масло от жожоба аз си купих от голям био магазин, но се предлага и в магазини ДМ и Лили. Можеш да провериш, не е толкова трудно откриваемо. Смесвам на око, като маслото е около 1/4.

# 649
  • Пловдив
Ледената кралица, мноооооооого ми харесва червилото ти на снимката. Номер 20 на коя серия е,моля.
На Голдън Роуз от новите матови червила - Velvet Matte е серията Simple Smile

# 650
Днес купих доста неща на "Балеа" и след като ги пробваме ще дам отзиви. За мен взех крем за напукани пети, почистваща маска за лице и голяма опаковка от измиващата пяна за чувствителна кожа. На мъжа ми купих дезодорант рол-он, душ-гел и афтършейв. Той е скептично настроен заради ниските цени на продуктите на въпросната марка, но аз искрено се надявам да му харесат. Купих си и два шампоана и един балсам на "Гарниер", тъй като в момента са намалени. Не се стърпях и си взех и мицеларната вода на "Corine de Farme", въпреки че моята на "Mixa" все още не е свършила. Между другото, в момента и тя е на промоция.

Ползвали ли сте пудрата за крака на "Балеа" и върши ли работа?

П.П. Пробвах мицеларната вода. За сега мога да кажа само, че мирише по-хубаво от старата ми. Обогатена е с екстракт от божур и няма онзи евтин аромат на розова вода, който e присъщ за водата на "Mixa". Измих се и с пяната, но не мога да изкажа все още впечатления от нея. Единия от двата продукта малко ми изсуши кожата, но като ги пробвам по отделно ще разбера кой.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 23:40 от ВВ

# 651
Здравейте! Искам да попитам някой, който ползва серията Alverde clear (тази)

да ми напише как се използват продуктите. Донесоха ми я от Германия, но не разбирам немски.
За измиващия гел и тоника съм наясно, но за другите продукти си нямам представа.  Embarassed
Флаконът по средата е флуид за лице, т.е. лек крем. Ползвам два продукта от серията от близо година и половина и не бих ги заменила за нищо. Става дума за измиващия крем и за пилинг маската /има я в българските магазини ДМ, може да си я потърсиш/. Кожата ми е мазна, но те я изчистват в дългосрочен план и намаляват черните точки. Освен това не я изсушават, за разлика от повечето продукти за мазна кожа.
Флуидът не е лош, но на мен не ми допадна особено, може би защото го ползвах през лятото и ми беше твърде мазен. За студено време сигурно ще е ОК.

Влизам, за да похваля новия балсам за устни на Алверде с червена боровинка и череша. Нанася се гладко, мек е и не твърде мазен, предпазва за дълго и оставя лек сатенен блясък без цвят. Има лек плодов аромат. Много повече ми харесва от този с мандарина, който между другото излиза от асортимента. Ето картинка - http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … erry-kirsche.html.

# 652
Аз от един месец обикалям отчаяно магазините на ДМ в Пловдив, за да се запася с балсама за устни на Алверде с мандарина, пък те ще го спират  Crossing Arms Дано поне този с череша да му бъде добър заместител. Между другото от любопитство реших да пробвам балсама за устни на Лавена и като го отворих разбрах, че е течен. За мен това не е балсам, а безцветен и лепкащ гланц за устни.

# 653
Понеже говорихме скоро за базата на Никс, вече я има, ако се интересува някой.
http://www.nyx.bg/ochi/osnova-za-senki/osnova-za-grim-za-ochi-hd-eye-shadow-base

# 654
deska90 Масло от жожоба аз си купих от голям био магазин, но се предлага и в магазини ДМ и Лили. Можеш да провериш, не е толкова трудно откриваемо. Смесвам на око, като маслото е около 1/4.

благодаря ти за отговора, но днес бях в ДМ във Велико Търново. Питах за масло от жожоба и въобще за други масла, но нямаха. Предложиха ми само ленено от био щанда, което даже беше за готвене и едно чаено.  newsm78

продължавам да търся Wink

# 655
  • На изток от Ада

благодаря ти за отговора, но днес бях в ДМ във Велико Търново. Питах за масло от жожоба и въобще за други масла, но нямаха. Предложиха ми само ленено от био щанда, което даже беше за готвене и едно чаено.  newsm78

продължавам да търся Wink
В ДМ масло от жожоба не съм виждала . На Икаров има

# 656
  • София
Кой шампоан на Balea  е хидратиращ?

# 657

[/quote] В ДМ масло от жожоба не съм виждала . На Икаров има
[/quote]

Знам, че има на икаров, но не мога да го намеря, не го зареждат по аптеките Sad

# 658
Знам, че има на икаров, но не мога да го намеря, не го зареждат по аптеките Sad
Няма причина да не го зареждат, има го по складове. Просто помоли да ти го поръчат, щом сами не се сещат да го направят.

Момичета, моля за мнения за серията Cell Energy на Balea. Загледах се вчера в серума конкретно.

# 659
  • Сливен
Момичета, моля за мнения за серията Cell Energy на Balea. Загледах се вчера в серума конкретно.
Миналата пролет ползвах дневния и за около очи от тази серия,не бяха лоши,но ако си с нормална към мазна кожа,не матират.Имат обаче малки дозички-за дневния,мисля около 2лв беше,може да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт