Balea, Alverde, Catrice, Essence - 13 (Козметика от ДМ и Лили)

• 80 311
  • 724
  •   2
Отговори
# 660
  • Lost in a fairytale ...
Кой шампоан на Balea  е хидратиращ?

с Манго  Peace

Вчера си взех едно матиращо кремче за нормална и смесена кожа и един крем за очи против тъмни кръгове и подпухване.
Матиращия крем е много матиращ в началото, направо ми опъна кожата  Laughing Не зная, обаче колко ще му е ефекта и дали няма да ми изсуши сухите участъци. Води се хидратиращ, принципно.
За околоочния нищо не мога да кажа още Simple Smile

Мярнах един матиращ от YOUNG серията - ако някой го е ползвал, моля да сподели, и матиращ крем за Т-зоната само, със салицилова киселина Rolling Eyes

Трябва ми и ФДТ - минимум средно покритие (ако е пълно би било чудесно), като за смесена кожа (дори да не е матиращ, поне да не я доомазнява) Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 10:53 от Shiny*

# 661
  • София
Shiny*   bouquet

# 662
Момичета, моля за мнения за серията Cell Energy на Balea. Загледах се вчера в серума конкретно.
Миналата пролет ползвах дневния и за около очи от тази серия,не бяха лоши,но ако си с нормална към мазна кожа,не матират.Имат обаче малки дозички-за дневния,мисля около 2лв беше,може да пробваш.
Не очаквам да матира. Очаквам изглаждане на фини бръчки и сияен младежки вид на кожата. Laughing

# 663
Момичета, моля за мнения за серията Cell Energy на Balea. Загледах се вчера в серума конкретно.
Ползвам нощния крем. За мен е страхотен! Не съм очаквала да е толкова добър крем за 10 лв. Намирам го обаче да е за нормална към суха кожа.

# 664
здравейте момичета, и аз много харесвам дм, доста неща съм си вземала, ето и последните придобивки:
Билка интимен гел
боя за коса Продиджи - пепелно русо
Балеа пилинг за тяло с мляко и лайм
Балеа пилинг за лице с алое
Крем Лореал за мазна кожа
бюти блендер
от всичко съм доволна
днес ще ходя и до Лили,а там колко неща съм харесала  ooooh!

# 665
И аз съм на вълна крем за лице. Кожата ми е комбинирана, но не си падам по силно матиращите кремове. Бихте ли ми препоръчали някой? Последно ползвах крема на "Микса" и бях много доволна от него, защото попива добре и не оставя мазен филм.

П.П. Знаете ли дали този крем го има в България и на каква цена е?

http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/338894/data/bild-alver … g?v=1381737931000

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 14:44 от ВВ

# 666
  • София

[/quote]Знам, че има на икаров, но не мога да го намеря, не го зареждат по аптеките Sad
[/quote]

В големите аптеки има масла на Икаров.

# 667

не съм доволна от флуида, ето линк към моето ревю /вече съм го пускала тук/ - купих го с много желание, но кожата ми го "връща"  Tired

Трябва ми и ФДТ - минимум средно покритие (ако е пълно би било чудесно), като за смесена кожа (дори да не е матиращ, поне да не я доомазнява) Simple Smile

бб крема на Гарние си е истински фдт, никакво бб не е - най-харесван от мен е този за смесена кожа в дългата тубичка

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 16:27 от bubanka

# 668

не съм доволна от флуида, ето линк към моето ревю /вече съм го пускала тук/ - купих го с много желание, но кожата ми го "връща"  Tired
Благодаря, Бубанка, но ревюто е за друга серия. Simple Smile Търсех мнения за Cell Energy http://beruska.ru/index.php?productID=30449

# 669
извинявай  Crazy

Скрит текст:

взех си малките опаковки около Коледа за път /по 2 лв., в нашия ДМ са до касата/ - също не попиват добре, но май са по-хубави; преди време изхабих един нощен /синия/ и тогава бях по-доволна от сега - може би кожата ми се е попроменила, едва ли немците са сменили крема  Rolling Eyes

пп серумът /очи, устни/ не съм го заглеждала, ако го вземеш - пиши впечатления, моля!  Laughing

# 670
  • Lost in a fairytale ...
бб крема на Гарние си е истински фдт, никакво бб не е - най-харесван от мен е този за смесена кожа в дългата тубичка

Да, точно такова търся, но този специално ми изсуши кожата на скулите до такава степен, че започна да се лющи. Иначе за по-топлите месеци ми е повече от супер  Heart Eyes Или да си намеря подходящ крем за под него  Thinking

Хубав ли е? Силно ли матира?
Аз също не обичам да ми "опва" кожата, искам хидратиране, без допълнително омазняване.
Колебаех се между Лореал и Биотен, но накрая взех Балеа Simple Smile

Май искам много неща, а за малко парички, което явно няма да стане  Laughing

# 671
Ползвам нощния крем. За мен е страхотен! Не съм очаквала да е толкова добър крем за 10 лв. Намирам го обаче да е за нормална към суха кожа.
Благодаря, Бижу. Тъкмо бях започнала да се отказвам от проби.
Талончето ми за отстъпка е до 22.01, имам още време да се колебая. Laughing Но утре ще видя за мини продукт и ще пробвам.

# 672
Вземи си от тези малките тестерни кутийки, които Бубанка е показала. Аз си купих такава от ДМ в Скай сити и пробвах нощния, и от тази проба го харесах.

# 673

Хубав ли е? Силно ли матира?
Аз също не обичам да ми "опва" кожата, искам хидратиране, без допълнително омазняване.
Колебаех се между Лореал и Биотен, но накрая взех Балеа Simple Smile

Май искам много неща, а за малко парички, което явно няма да стане  Laughing
моята кожа е комбинирана, през лятото по-мазнее, крема на Лореал ми е идеален, матира, но не опъва кожата, чудесен е, бях се запътила да си вземам на Юсерин, но ми досвидяха парите, хич не съжалявам, ще си го взема за лятото него...
а на Балеа кремовете хич не ми харесват ползвала от тези малките синия и зеления, ми мазнеят...

# 674
Да, точно такова търся, но този специално ми изсуши кожата на скулите до такава степен, че започна да се лющи. Иначе за по-топлите месеци ми е повече от супер  Heart Eyes Или да си намеря подходящ крем за под него  Thinking
Защо не пробваш Anti Ageing, на мен другия не ми допадна, но този все едно е правен за моята кожа.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт