Balea, Alverde, Catrice, Essence - 13 (Козметика от ДМ и Лили)

• 80 211
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Издирва се тази пудра, която са я продавали в ДМ: http://bettainbeautyland.files.wordpress.com/2012/10/essence-win … -powder.jpg?w=470 Дали все още някъде ще се намери? Hug

намира се все още

# 706
  • София
Ще ми дадете ли някакъв адрес къде мога да я намеря??  Heart Eyes

# 707
Магси, гледах я вчера някъде, но обикалях страшно много магазини и не помня къде  Blush
някъде в Младост  Joy
ще се опитам да си спомня и ако успея /което не обещавам/, ще ти пиша лс

# 708
  • София
Магси, гледах я вчера някъде, но обикалях страшно много магазини и не помня къде  Blush
някъде в Младост  Joy
ще се опитам да си спомня и ако успея /което не обещавам/, ще ти пиша лс

Дано се сетиш!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 709
Вчера си купих този крем, но не съм доволна -не попива хубаво , стои  мазно върху кожата. Може би се дължи на факта ,че има слънцезащитен фактор?
м
Така , че помагайте търся си дневен крем , но да попива бързо и кожата да не лъщи ,на 40 години съм.. Имам Аква серума от който съм много доволна , дали дневният крем ще е подобен на него?

# 710
  • София/Горна Оряховица
Аз този горния го имах, бях грабнала погрешка него, въпреки че е за бръчки  ooooh! . В интерес на истината бях доста доволна, мазен, но не тежък. Обмислям да повторя друг от серията, просто да не е против бръчки.
За съжаление не мога да ти помогна с предложение за крем за твоята кожа  Hug .

Минавам да споделя закупената трета опаковка от този крем. Харесва ми, че не е против бръчки, т.к. повечето околоочни имат включени и този ефект; не ми дразни около очите и хидратира достатъчно добре. Специално за мен неговия ефект ми харесва много повече спрямо Decleor, който беше в грация преди 2-3 месеца.

# 711
Аз този горния го имах, бях грабнала погрешка него, въпреки че е за бръчки  ooooh! . В интерес на истината бях доста доволна, мазен, но не тежък. Обмислям да повторя друг от серията, просто да не е против бръчки.
За съжаление не мога да ти помогна с предложение за крем за твоята кожа  Hug .

Минавам да споделя закупената трета опаковка от този крем. Харесва ми, че не е против бръчки, т.к. повечето околоочни имат включени и този ефект; не ми дразни около очите и хидратира достатъчно добре. Специално за мен неговия ефект ми харесва много повече спрямо Decleor, който беше в грация преди 2-3 месеца.
щом е с уреа крема не е ли за суха кожа около очите  newsm78 щото и аз търся околочен за по-мазна кожа, не държа да е антибръчков...

# 712
  • София/Горна Оряховица
За суха е, моята е точно такава  Peace .

# 713
поръчах си на Nyx очна линия и черен молив. Lemy мисля, че даде сайтчето им- много съм доволна  Peace
Не се размазват, лесно се нанасят , подходящи са за несръчни девойки като мен Simple Smile

# 714
Когато е лимитирана серия, само веднъж ли се пуска? Купих си един лосион на Балеа, води се летен, даже е с малки блестящи частички. Просто съм пристрастена  към аромата. Та ако искам примерно да си взема същия след месеци, дали ще го намеря ако е limited edition? Пък няма смисъл да се запасявам, срокът му на годност е до 11.2015.

Иначе  съм доволна от део кристала и балсама за кафява коса.   bouquet

# 715
  • sofiq
Здравейте! Издирва се тази пудра, която са я продавали в ДМ: http://bettainbeautyland.files.wordpress.com/2012/10/essence-win … -powder.jpg?w=470 Дали все още някъде ще се намери? Hug

в шоурума на вносителите я има,адреса е Овча купел,ул.Костур 14 Peace

# 716
Минавам да споделя закупената трета опаковка от този крем. Харесва ми, че не е против бръчки

В сайта пише, че е против бръчки, но важното е, че ти понася добре.

# 717
поръчах си на Nyx очна линия и черен молив. Lemy мисля, че даде сайтчето им- много съм доволна  Peace
Не се размазват, лесно се нанасят , подходящи са за несръчни девойки като мен Simple Smile
От нашия сайт ли ги поръча? Аз имам тази - Glam nude, ама нашите едни цени са сложили  Tired http://www.nyx.bg/ochi/ochna-linia/blestyashta-ochna-liniya-aqua
Ето я темата за Никс, че не сме за тази тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622679.0

# 718
Понеже не мога да изчета цялата тема, искам да попитам от кой сайт мога да поръчам онлайн продуктите на Balea?  Става въпрос за Бг сайт.... И ако ми препоръчате хубав шампоан, който прави косата плътна и жива, ще съм ви много благодарна.... Hug

# 719
  • Стара Загора
Понеже не мога да изчета цялата тема, искам да попитам от кой сайт мога да поръчам онлайн продуктите на Balea?  Става въпрос за Бг сайт.... И ако ми препоръчате хубав шампоан, който прави косата плътна и жива, ще съм ви много благодарна.... Hug

Няма такъв. Само от ДМ можеш да си купиш продуктите на Балеа, защото е тяхна марка.
За момента нямат онлайн магазин.

Общи условия

Активация на акаунт