Здравеопазването в чужбина - какво покрива държавата?

• 25 154
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • Down south
Защо ли , дори и за момент не съм се усъмнила  в това Money Значи остава доходите на европейците да са значително по-големи и за това те не се заробват със заеми, а пък тук гледай какво става Simple Smile Драма голяма.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 12:55 от Daylily

# 166
Защо ли , дори и за момент не съм се усъмнила  в това Money Значи остава доходите на европейците да са значително по-големи и за това те не се заробват със заеми, а пък тук гледай какво става Simple Smile Драма голяма.

ОК, сега разбрах, че иронизираш, но малко късно.  Mr. Green

# 167
  • Down south
Така, така  Peace Тъкмо взех да си представям, как една тухлена и масивна къща в стара Англия например, е по-евтина от една от къщичките на трите прасенца тук Simple Smile и ти ми пукна балона  Peace

# 168

Има един лаф, присмял се щърбел на хърбел... Joy Питам сериозно и бих искала да науча, наистина най-често за колко време си изплащат жилищата в Западна Европа.

# 169

Има един лаф, присмял се щърбел на хърбел... Joy Питам сериозно и бих искала да науча, наистина най-често за колко време си изплащат жилищата в Западна Европа.

Много обширен въпрос. Кой? Къде? Какво жилище? С какви доходи? Иначе, в горепосочения линк на OECD със сигурност има статистики по този въпрос.

# 170
  • Down south
Също така може би е добре да се уточни за кой става дума
_ хора, преместили се да живеят там от другаде
_ местни, средна ръка хора, по-богати и т.н.
_ хора, родени със сребърна лъжичка в устата или тях няма смисъл да ги броим  newsm78

# 171
_ хора, родени със сребърна лъжичка в устата или тях няма смисъл да ги броим  newsm78
Изобщо няма значение "кой", обсъжда се по принцип, най-често, най-много на брой. Например, над 70% от хората, които взимат заеми за имоти ги изплащат еди-колко си години... Нали тръгнахме от "до живот", което значи дългосрочен заем. В щатите един такъв е 30 години.

# 172
Изобщо няма значение "кой", обсъжда се по принцип, най-често, най-много на брой. Например, над 70% от хората, които взимат заеми за имоти ги изплащат еди-колко си години... Нали тръгнахме от "до живот", което значи дългосрочен заем. В щатите един такъв е 30 години.

Погледни сайта, който ти посочих. Там има всякакви статистики.

# 173
  • в едно миланско село

аз съм още много поспалива, но не разбрах как се стигна до жилищата  Rolling Eyes
примерът на Реджи беше метафора.

за Италия няма определено време, зависи от сума ти неща. между 10 и 30 е диапазонът, според цена, пари в брой, доходи. говоря за хора, които сами започват, не за такива с начална вноска от родители.

# 174
  • Down south
Напротив, има значение, защото стартовата позиция не е никак за пренебрегване.

# 175
  • в едно миланско село
не виждам как може да говорим за средно положение, включвайки и стартова позиция  newsm78
тя е различна не само откъм произход, ами и от възраст. ако купиш на 20 год едва ли ще имаш за начална вноска, ако купиш на 30 - вероятно да.
прекалено много неизвестни стават в уравнението.

# 176
Погледни сайта, който ти посочих. Там има всякакви статистики.
не обичам статистиките, но дай го този сайт. Исках по-скоро един човешки отговор, от човек живееш в Европата. Става дума за средна ръка човеци, не за някой който има наследства.

# 177
  • Down south
не виждам как може да говорим за средно положение, включвайки и стартова позиция  newsm78
тя е различна не само откъм произход, ами и от възраст. ако купиш на 20 год едва ли ще имаш за начална вноска, ако купиш на 30 - вероятно да.
Именно, точно това имах предвид, че е трудно да се обобщава.

# 178
Не усложнявайте... няма значение възраст, образование и каквото се сетите. Обсъждаме заемите върху имоти, като всеки от нас би се съгласил, че това е едно от големите пера в семейните бюджети. Не се разглеждат хора, които са собственици с изплатени имоти. Не обсъждаме и кой колко плаща на месец за това, а само колко време изплаща ипотеката си в Европа.

# 179
  • в едно миланско село
Daylily, извинявай, не съм разбрала, понеже под мен беше публикувала  Laughing

Camino, в такъв случай, съвсем обобщено, за Италия съм ти отговорила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт