Гъбички???

• 5 858
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Мама Мария, точно за памперсите забравих да пиша. Моята дъщеря получи зачервяването от кърпички. По принцип откакто се е родила ползвах без аромат, този път в магазина нямаше, купих други и още след второто избърсване дупето пламна, после се появиха мехури с течност...И в почти всички памперси има ароматизатори, лосиони и оцветители. При нас не е от памперсите, защото ползваме повече от година такива, които нямат никакви такива гадости (Либеро). Може да пробваш и био памперсите на Дм - не са скъпи, а са напълно натурални. На мен не ми допада кройката, иначе бих ги ползвала.

# 16
И ние сме все с едни и същи памперси(Пуфис), от всичко друго се зачервяваме.Днес пак говорих с лекарката на детето, и тя пак ми обясни същото, че се получавали тези пъпчици от урината и запарването. Вече не знам какво да направя, чувствам се безсилна.  Weary И с друг лекар говорих, и той ми каза, че е от памперса. Днес вече през целия ден бяхме без пелени, ще сложа само когато заспи. Мисля вече да я заведа на някои кожен лекар, че така само да се притеснявам.

# 17
  • в огледалото на живота
И ние сме все с едни и същи памперси(Пуфис), от всичко друго се зачервяваме.Днес пак говорих с лекарката на детето, и тя пак ми обясни същото, че се получавали тези пъпчици от урината и запарването. Вече не знам какво да направя, чувствам се безсилна.  Weary И с друг лекар говорих, и той ми каза, че е от памперса. Днес вече през целия ден бяхме без пелени, ще сложа само когато заспи. Мисля вече да я заведа на някои кожен лекар, че така само да се притеснявам.
Дъщеричката ти е почти на 2 години доколкото разбирам от предните постове.
Опитай да я оставаш с пликченца,без памперс поне през деня.Не казвам да я учиш на физиологични нужди насила и веднага,но поне да избягвате достъпа на изкуствена материя.Дори и да пиша в гащите,сменяй без да и се караш.Така може пък да съчетаете двете неща:да ограничите достъпа на урина до кожата и дай боже да свикнете с изхождането на гърне скоро  Hug
Прави отвара от смрадлика и измивай с нея само без сапун.Забрави изобщо за мокрите кърпи.
За твое успокоение направи и консултация със специалист.
Дано бързо разрешите този проблем  Hug

# 18
От вчера вече сме без памперс, само по гащички. Само през нощта и слагам памперс. Спрях да я мажа вече с всякакви кремове и не бърша с кърпички. Само с водичка мием дупето. Ако не минат, ще посетим специалист. Благодаря много за съветите. Поздрави и лек ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт